yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: se ofera minicatzelusa-liliac !!!! Vin Apr 15, 2011 6:06 pm | |
| micuta si cu aspect tare haios, aceasta catelusa--tinuta probabil nemancata-- a indraznit sa mai ciuguleasca si ea ceva ouă proaspete din cuibarul gainilor...pentru asta, a fost aspru pedepsita: batuta crunt si aruncata in strada...ea, micuta de ea, la cat de minuscula e, cat oare ar fi putut sa manance din portia bipedului ei stapan ??? .... acum e in strada, mică-mică, haituita de cainii mai mari, fuge permanet din calea lor, inhăţand repede bucata de paine si ascunzandu-se in cele colturi , pentru a putea infuleca si ea in tihna...nu stiu, la cat este de mica si neajutorata, daca are sanse sa supravietuiasca prea mult in strada...tare i-ar sta bine ..intr-un apartament, de exemplu ...sau...chiar in buzunarele ori poşetele voastre !! e si tare haioasa, cu urechiusele acelea ca de liliac si piciorusele atat de mici !!....e blanda si cuminte si vine imediat la mangaiat daca o inviti la o bucatica de...de orice ! papa sa fie ! se ofera doar iubitorilor de animale....sterilizata, deparazitata intern si extern ! (poate si putina zestre ) tel 0727 153 499 | |
|
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: se ofera minicatzelusa-liliac !!!! Sam Apr 16, 2011 9:10 am | |
| E asa dragutaaaaaaa!!! | |
|
bybycuta Membru Forum Animalutze
Mesaje : 27 Data de inscriere : 16/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Moinesti , Bacau
| Subiect: sorry Mar Mai 03, 2011 1:08 pm | |
| | |
|
bybycuta Membru Forum Animalutze
Mesaje : 27 Data de inscriere : 16/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Moinesti , Bacau
| Subiect: Re: se ofera minicatzelusa-liliac !!!! Mar Mai 03, 2011 1:08 pm | |
| oricum este o scumpete!!!!!!! | |
|
Denyssuka Membru Forum Animalutze
Mesaje : 185 Data de inscriere : 20/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Dr.Tr.Severin (Mehedinti)
| Subiect: Re: se ofera minicatzelusa-liliac !!!! Mier Iul 20, 2011 1:48 pm | |
| Daca se intelege cu pisicile si catelusa mea o i-au eu... Daca mai e valabila | |
|
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: se ofera minicatzelusa-liliac !!!! Mier Iul 20, 2011 2:23 pm | |
| din pacate micutza nu mai e.... ....nu stim (dar banuim) unde se duc amaratii de ei atunci cand nu-i mai vedem.... insa, citeste cu atentie topicul de la donatii, cu "Norocel".....citeste si povestea sa dramatica.... micutzul e un baietel extrem de cuminte....se joaca de rupe cu pisicutele si se ofera cu zestre .... e proaspat deparazitat...nu are puricei sau viermisori....iar la "plecare" spre o noua casuta, va fi proaspat samponat cu sampon deparazitant...ca sa arate asa, ca in reviste... daca crezi ca ti-a rapit inima si PARINTII SUNT DE ACORD !!!!!! , iti scriu pe mp ce zestre primeste micutzul-cutzul | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: se ofera minicatzelusa-liliac !!!! | |
| |
|