Un caine de rasa Brac German , abandonat de stapan pe strada a fost lovit la cap si a paralizat pe partea dreapta.
Cand am aflat, l-am dus la medic si aproximativ o luna si jumatate a facut tratament neintrerupt si cure repetate de vitamine.
Acum face exercitii de recuperare si a progresat mult , in sensul ca se ridica in picioare si face catva pasi singur.
Eu locuiesc la bloc si in toata aceasta perioada l-am tinut in uscatoria scarii, deoarece in casa am un caine care-l poate ataca, el neputandu-se apara singur.
Unul dintre vecini mi-a pus in vedere sa dispara cainele din uscatorie si nici in fata blocului pe iarba sa nu-l gaseasca, amenintandu-ma ca-l va duce cu masina departe sa nu-l mai gasesc.
Cainele este foarte bine hranit si ingrijit , dar daca il arunca undeva el nu se poate descurca singur.
Am cautat sa inchiriez o bucata dintr-o curte unde sa merg sa-l ingrijesc si in acelasi timp sa fie protejat de contactul cu alte animale, sa aiba liniste pentru a se recupera in timp, dar nu am reusit sa gasesc nici un loc linistit pentru el.
Caut o persoana cu suflet mare, cu dragoste pentru animale care il poate adopta si-l poate tine in curte ferit de ploaie si soare si care sa-i ofere siguranta pe care o merita. Este un caine bland, foarte frumos si foarte bine educat.
Pentru mine este un caine perfect dar din pacate nu pot sa-l adopt neavand conditiile speciale pe care situatia lui speciala le impune.
Cainele NU e al meu , doamna care la gasit e tot din Dr.Tr.Severin si o ajut sa il doneze. Maine merg sa fac poze clare si un filmulet .Daca doriti sa il adoptati pe Rocky puteti a ne contacta la id`urile :
love_and98@yahoo.com sau
ianculovici_r@yahoo.comCainele se afla in Drobeta-Turnu-Severin si are circa 5 ani (dupa cum a spus veterinarul)