|
| O dragoste de neclintit! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
somalia Membru Forum Animalutze
| Subiect: O dragoste de neclintit! Mier Aug 11, 2010 9:34 pm | |
| Eu care aveam inima grea de saptamani-ntregi, am profitat de caldura ucigatoare a soarelui,ca pentru o clipa de singuratate ,sa plang in voie si sa-mi strig durerea.Deodata,un capsor acoperit cu par a sarit spre fata mea frecandu-si nasucul vindecat de mine, cu o tulburatoare simpatie,lingandu-mi lacrimile ce curgeau dar umezindu-mi obrajii cu lacrimile din ochisorii lui pentru care ziua nu mai vine......El are-un singur tel in viata.Sa-si daruiasca inima,PENTRU TOTDEAUNA .....Iata-l si pe Rex!-vine sa umple golul lasat de prietenii fatarnici si lipsiti de suflet...Se vede pe el ca nu stie ce-i invidia,ura sau rautatea-...ca nu-mi va trada secretele,ca nu va fi invidios pe mine cand voi avea succes si ca nu se va bucura de necazurile mele. .... El crede ca esti ce-ai vrea sa fii......Printre altele astazi am dat telefon la clinica din Bucuresti si am hotarat sa plec chiar saptamana viitoare.Concediul meu este pe sfarsite iar serviciul mi-l voi incepe cazuta la pamant....Voi castiga puterea,increderea de sine privind in atati ochisori chiar daca cel mic nu stie cum arat....EL simte doar ca-i daruiesc iubire......Cu doua luni in urma am tuns 6...cu un foarfec.Imi facusem rani la degetul mare si inelar .Ei erau tare fericiti.De cand cu caldura asta le-am facut dusuri aproape zilnic .....Ei indura orice din dragoste.Cred ca este singura fiinta de pe pamant care te iubeste mai mult decat pe sine.Cred ca este tare nechibzuit.El nu se intreaba daca ai dreptate sau nu, nu te plictiseste cu intrebarea daca urci sau cobori pe scara vietii nu te intreaba niciodata daca esti bogat sau sarac,prost sau destept pacatos sau sfant.Fie ca ai noroc sau nu ,ca ai onoare sau rusine el este gata sa reziste langa tine,sa te binedispuna,sa te pazeasca, si sa-si dea viata pentru tine....Din suflet daruiesc cei saraci si nefericiti.Acesta este adevaratul test al valorii umane......Ma astept sa traiesc o singura viata.Asa ca tot ce pot oferi altei fiinte,tot binele ce pot sa-l fac acum trebuie facut fara sovaire, caci nu voi mai trece pe aici.....Voi incheia aici randurile mele nu inainte de-a scrie si doua catrene de-ale marelui poet persan Omar Khayam:Nimic n-au sa te-nvete savantii,, dar alintul ,suav al unui caine,O sa te instruiasca,ce este FERICIREA, preschimba-n vin argintul,Caci tarna e grabita din nou ,sa te primeasca. | |
| | | somalia Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: O dragoste de neclintit! Mier Aug 11, 2010 9:46 pm | |
| [quote="somalia"]Eu care aveam inima grea de saptamani-ntregi, am profitat de caldura ucigatoare a soarelui,ca pentru o clipa de singuratate ,sa plang in voie si sa-mi strig durerea.Deodata,un capsor acoperit cu par a sarit spre fata mea frecandu-si nasucul vindecat de mine, cu o tulburatoare simpatie,lingandu-mi lacrimile ce curgeau dar umezindu-mi obrajii cu lacrimile din ochisorii lui pentru care ziua nu mai vine......El are-un singur tel in viata.Sa-si daruiasca inima,PENTRU TOTDEAUNA .....Iata-l si pe Rex!-vine sa umple golul lasat de prietenii fatarnici si lipsiti de suflet...Se vede pe el ca nu stie ce-i invidia,ura sau rautatea-...ca nu-mi va trada secretele,ca nu va fi invidios pe mine cand voi avea succes si ca nu se va bucura de necazurile mele. .... El crede ca esti ce-ai vrea sa fii......Printre altele astazi am dat telefon la clinica din Bucuresti si am hotarat sa plec chiar saptamana viitoare.Concediul meu este pe sfarsite iar serviciul mi-l voi incepe cazuta la pamant....Voi castiga puterea,increderea de sine privind in atati ochisori chiar daca cel mic nu stie cum arat....EL simte doar ca-i daruiesc iubire......Cu doua luni in urma am tuns 6...cu un foarfec.Imi facusem rani la degetul mare si inelar .Ei erau tare fericiti.De cand cu caldura asta le-am facut dusuri aproape zilnic .....Ei indura orice din dragoste.Cred ca este singura fiinta de pe pamant care te iubeste mai mult decat pe sine.Cred ca este tare nechibzuit.El nu se intreaba daca ai dreptate sau nu, nu te plictiseste cu intrebarea daca urci sau cobori pe scara vietii nu te intreaba niciodata daca esti bogat sau sarac,prost sau destept pacatos sau sfant.Fie ca ai noroc sau nu ,ca ai onoare sau rusine el este gata sa reziste langa tine,sa te binedispuna,sa te pazeasca, si sa-si dea viata pentru tine....Din suflet daruiesc cei saraci si nefericiti.Acesta este adevaratul test al valorii umane......Ma astept sa traiesc o singura viata.Asa ca tot ce pot oferi altei fiinte,tot binele ce pot sa-l fac acum trebuie facut fara sovaire, caci nu voi mai trece pe aici.....Voi incheia aici randurile mele nu inainte de-a scrie si doua catrene de-ale marelui poet persan Omar Khayam:<<Nimic n-au sa te-nvete savantii,, dar alintul ,suav al unui caine,O sa te instruiasca,ce este FERICIREA, preschimba-n vin argintul,Caci tarna e grabita din nou ,sa te primeasca.>>;]<<Bea vin, curand vei trece si tu ,Supremul Prag, si nu vei lua cu tine,nimic din ce ti-e drag,Aceasta-i marea taina....laleaua scuturata ,Nn infloreste iarasi Osachi niciodata.>> | |
| | | Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: O dragoste de neclintit! Dum Ian 09, 2011 11:46 am | |
| Minunata intamplare esti talentata sa scrii. | |
| | | claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: O dragoste de neclintit! Mier Ian 12, 2011 1:26 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O dragoste de neclintit! | |
| |
| | | | O dragoste de neclintit! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |