Emigrantul Ion Membru Forum Animalutze
| Subiect: Pe Ecosapiens striga lumea dupa ajutor dar numai Parausanu raspunde Vin Iun 11, 2010 5:54 pm | |
| Ce facem fetelor: pe ecosapiens nu prea mai e nimeni caruia sa-i pese. Unde s-a dus toata lumea? | |
|
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Pe Ecosapiens striga lumea dupa ajutor dar numai Parausanu raspunde Lun Iun 14, 2010 10:29 am | |
| si cred ca e si mai rau...azi am incercat sa intru pe privat pe ecos. pt a trimilte msg fostilor utilizatori de acolo...tov parausanu cred ca ne-a luat parola, si nu mai putem intra in contact cu nimeni de pe acolo...pur si simplu s-a rupt total legatura!!..trebuie sa incercam sa dam noua adresa la cat mai multi fosti utilizatori ecosapiens...prbl. e ca navigarea pe noul forum, adica aici, e putin mai ..altfel....si poate lumea s-ar descurca mai greu pt inceput....insa nu le stiu adrese de mail , iar pe forum nu stiu daca e bine sa lansam noua adresa!!?? | |
|
Brotacea
| Subiect: Re: Pe Ecosapiens striga lumea dupa ajutor dar numai Parausanu raspunde Dum Iun 20, 2010 8:15 pm | |
| Ce bine ca ati aparut din nou! Nu e cu suparare daca trimit link si pe la prieteni nu? | |
|
ADMIN htt://animalutze.catsboard.com
Mesaje : 47 Data de inscriere : 05/06/2010 Localizare : Moinesti
| Subiect: Re: Pe Ecosapiens striga lumea dupa ajutor dar numai Parausanu raspunde Dum Iun 20, 2010 8:23 pm | |
| poti sa trimiti prietenilor ........... | |
|
Dorotea Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: Pe Ecosapiens striga lumea dupa ajutor dar numai Parausanu raspunde Dum Iun 20, 2010 9:37 pm | |
| Dragele mele, am reusit sa postez pe Ecosapiens un anunt despre acest nou forum !!!, atat in Forumul Protectia animalelor cat si pe forumul general.
Asa poate cei care deja erau obisnuiti sa intre pe Forumul animalelor vor vedea anuntul. | |
|
Dorotea Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: Pe Ecosapiens striga lumea dupa ajutor dar numai Parausanu raspunde Lun Iun 21, 2010 8:13 am | |
| Dar din pacate, acum sesizez ca cele doua postari au fost sterse !!! de pe Ecosapiens ... | |
|
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Pe Ecosapiens striga lumea dupa ajutor dar numai Parausanu raspunde Lun Iun 21, 2010 8:39 am | |
| BINE AI VENIT, BROTY!!!! am fost zilele astea prin iasi...am vazut o multime de catei crotaliati si m-am gandit ca nu stati degeaba pe acolo!! si, da, doroty...stiam ca pe ecosapiens suntem cenzurati la greu..eu nu am mai fost pe acolo, pt a nu-i oferi satisfactie lui parausanu!!!... mediatiazati cat se poate acest forum....hehehe...bineinteles ca nu te lasa sa-l anunti pe forumul lui...e concurenta neloiala, nu? si mai e o chestie...nu cumva parola de intrare ca membru, acolo, ne-a dat-o el?.....ce inseamna asta, daca nu posibilitatea citirii corespondentei m.p. !!?? .... oricum, permisiunea de intrare a pers. neinregistrate a dat frau liber violentelor si agresiunii verbale, pana la furtul de id.!!!!....asa, ca, doamnelor si domnilor, TOT RAUL SPRE BINE!!!!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pe Ecosapiens striga lumea dupa ajutor dar numai Parausanu raspunde | |
| |
|