| copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Vin Noi 05, 2010 4:35 pm | |
| copii, dragi..voi sunteti cei care puteti si trebuie sa schimbati in bine soarta animalutelor acestei tari...speranta e la voi, cei mici....cu cei mari e mai greu... intrati pe topic pentru schimb de idei, intrebari, nelamuriri...poate veti gasi si raspunsuri! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Vin Noi 05, 2010 5:38 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Mier Noi 24, 2010 4:11 pm | |
| la mullti ani, bybycuto !!!...sa-ti dea doamne-doamne sanatate, intelepciune si...sa inveti bine !....la varsta ta, majoritatea de pe forum, putem spune ca, nu aveam voie nici sa vorbim macar despre doamne-doamne...iar protectia animalelor...nici nu stiam ca va exista!.... spuneam si repet ca voi, tinerii, trebuie sa schimbati in bine lumea asta lasata parca de izbeliste! | |
|
| |
Oana Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Joi Noi 25, 2010 5:07 pm | |
| Noi incercam dar copiii nu pot face prea multe. Apropo imi pare rau ca nu am mai intrat dar am avut multe probeme.Nu grave oricum. | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: !!!!!!!!!!!!!!!! Joi Dec 02, 2010 12:49 pm | |
| Sper sa putem ajuta aceste animalute!![b] | |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Joi Ian 13, 2011 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| |
| |
Lazar Catalina Membru Forum Animalutze
Mesaje : 13 Data de inscriere : 01/03/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Mar Mar 01, 2011 5:12 pm | |
| Cu toti uniti pozte putem face ceva sa ajutam macar cateva din aceste animalute abandonate..... | |
|
| |
Violeta Frincu Membru Forum Animalutze
Mesaje : 316 Data de inscriere : 08/06/2010 Varsta : 56 Localizare : Italia
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Mar Apr 19, 2011 9:36 am | |
| Voi, copiii, puteti face multe... Ne puteti invata, pe noi, adultii, sa credem, sa speram si sa mergem, impreuna, mai departe. Citind ceea ce voi scrieti aici pe forum si vazand cat de interesate sunteti de soarta acestor animalute mi-am dat seama de greseala mea, ca parinte, fata de fetele mele. Cand ele aveau varsta voastra, au adus acasa un pisoias mic si alb. Le-am dat voie sa-l pastreze in apartament cu anumite conditii: sa-si faca curat in camera lor, sa-si faca temele mereu si sa aiba grija de pisic, bineinteles. Din pacate, ele nu si-au respectat indatoririle si atunci am dus animalutul in parcul din fata blocului in care locuiam. Am gresit: trebuia sa le invat eu cum sa faca tot ceea ce le-am impus; trebuia sa le mai dau o noua sansa, lor si pisicutului. Uneori, ca parinti, gandim prea mult la bucata de paine pe care trebuie s-o dam copilului si uitam de hrana spirituala. Datorita conditiile sociale in care traim decidem sa ne cautam un loc de munca mai bun sau mai grav, inca unul, care insa nu ne permite sa fim, atat cat am dori, alaturi de copiii nostri si nevoile si dorintele lor. Cand am devenit bunica, am hotarat sa nu mai repet greselile tineretii si sa-mi indrum nepoteii pe calea frumoasa si dreapta a DRAGOSTEI pentru animalute. Va voi povesti despre ei in zilele ce urmeaza. Iar pe voi va rog ca, macar o data pe luna sa va invitati parintii aici, pe Forum, sau la actiunile scolare legate de aceasta tema. Sunt sigura ca intr-o buna zi vom citi, pe site, cu mare drag, cuvinte ca acestea: "Sunt mama Catalinei (sau a Claudiei, sau a Patriciei) si sunt mandra de iubirea pe care fiica mea o poarta necuvantatoarelor". Dragi copii, dati-ne o a doua sansa! | |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Vin Apr 29, 2011 12:44 pm | |
| foarte frumos ce ati scris!imi place mult.Idee cu mamicile e o idee buna. | |
|
| |
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Vin Apr 29, 2011 1:49 pm | |
| Este frumos dar pe mama mea nu o intereseaza ca iubesc animalutele.Mama mea nu este rea deloc doar ca acest lucru nu o prea intereseaza | |
|
| |
| |
| |
SocialBoy Membru Forum Animalutze
Mesaje : 30 Data de inscriere : 03/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Vin Mai 06, 2011 4:43 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Sam Mai 07, 2011 12:24 pm | |
| Cred ca e a 3 a saptamana din mai. | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Sam Mai 07, 2011 12:52 pm | |
| bine ai spus, patricia...va fi pe 20, a treia vineri din mai.... nu uitati !!!....cei talentati la literatura, vor pregati, daca doresc, o compunere si/sau o poezie, (imaginata sau reala), despre o intamplare cu animalute (catei si/sau pisici)....se va puncta originalitatea, exprimarea, ortografia ( ) si caligrafia... va marturisesc faptul ca abia astept sa le iau la citit !! | |
|
| |
SocialBoy Membru Forum Animalutze
Mesaje : 30 Data de inscriere : 03/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) Sam Mai 07, 2011 4:24 pm | |
| daca spuneti dumneavoastra eu totusi astept cu nerabdare intalnirea!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) | |
| |
|
| |
| copii iubitori de animale-jud. bacau (moinesti si....altele) | |
|