| Catelusi arsi de vii!! | |
|
+6Spinu Patricia Emigrantul Ion bybycuta yoana Carmen Carmen. 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Carmen.
| Subiect: Catelusi arsi de vii!! Vin Noi 12, 2010 5:05 pm | |
| | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Scopul acesui anunt Sam Noi 13, 2010 4:48 pm | |
| Acest forum este unul pentru protectia animaleor. Care este defapt protectia animalelor in acest post? Am vazut ca erau oameni care au luat masuri pentru pedepsirea faptasului (au anuntat politia) si care ingrijeau de catei. S-a demarat deja o ancheta si cei care ingrijau cateii stiau ca faptasul este un tanar Poate dupa ce s-a intamplat oamenii le vor face un tarc unde sa nu poata intra nimeni. Poate sugerezi pe vreo cale aceasta solutie celor de acolo. Asta ar fi o protectie a animalelor comunitare. Eu am spus de multe ori ca animalele comunitare de pe strada nu au protectie si sunt supusi mereu la multe pericole inclusiv la astfel de fapte ale unor dementi. Dumnezeu nu doarme si i se va intampla si faptasului ceva asemanator, lui sau cuiva drag lui. Nu este un secret sau noutate ca sunt multi oameni dementi, cruzi, demonici si lenesi.
| |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! Dum Noi 14, 2010 5:09 pm | |
| scene de acest gen sunt in fapt premergatoare selectiei unor adevarati iubitori de animale...probabil ca mult timp am fi ramas "caldicei" sau pasivi daca astfel de imagini nu ne-ar fi indarjit pe multi dintre noi sa "ne manifestam" si sa decidem ca nu mai trebuie sa privim inerti...mila pasiva e o otrava...murim incet paralizati parca de o tristete anemica ce nu ne lasa sa actionam...de aceea, doar scenariile "de groaza" ce ne mai trezesc la realitate, poruncindu-ne imperativ "pana aici"!...de acum incolo trebuie sa ne schimbam atitudinea...mai avem multe de invatat...si de facut...insa tot ceea ce am facut deja, e un pas inainte...devenim din ce in ce mai multi, si asta inseamna mai multa putere!
cat priveste imaginile de groaza...hmmm..intrati pe utube "anti animal abuse"...si uimiti-va cata nemernicie este si in occident...insa spre deosebire de noi, acolo exista legi si exista executarea resposabila a legilor!!!..de aceea tot de "sus" vine totul: si bunastarea si nesimtirea | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: In oglinda: protectia animalelor cu distrugerea animalelor Lun Noi 15, 2010 8:12 am | |
| Eu sunt de principiul ca daca iau legatura cu aspecte de acest gen ma incarc cu energii negative si atrag negativul. Asa ca am sa va dau in odglinda salvarea unor pinguini deci un aspect pozitiv care ar fi un exemplu de protectia animalelor adevarata. Este miraculos ce simt civic au cei din tarile civilizate. https://www.youtube.com/watch?v=IpwNbEaamRA | |
|
| |
bybycuta Membru Forum Animalutze
Mesaje : 27 Data de inscriere : 16/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Moinesti , Bacau
| Subiect: oribilata Mar Noi 16, 2010 5:43 pm | |
| | |
|
| |
Emigrantul Ion Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! Lun Noi 22, 2010 8:38 pm | |
| de ce nu trimitem imaginile astea la Comunitatea Europeana? Poate o intreaba cineva pe "inteligenta" lu' Basescu sau pe baiatu' fostului primar de Mogosoaia ce simt la vederea atrocitatilor astora.
Eu n-am avut curajul sa ma uit. Daca ma uit ma apuca furia si mor de atata neputinta.
Ma duc sa fumez....................................
| |
|
| |
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! Lun Noi 22, 2010 8:43 pm | |
| ....m-am intors si nu pot s-o las balta. De unde pot face rost de filmul asta intr-o calitate mai buna? Daca-mi trimite-ti un link mai bun maine umplu Germania cu imaginile astea.[/quote] | |
|
| |
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! Lun Noi 22, 2010 8:56 pm | |
| ....m-am intors si nu pot s-o las balta. De unde pot face rost de filmul asta intr-o calitate mai buna? Daca-mi trimite-ti un link mai bun maine umplu Germania cu imaginile astea.
M-am uitat totusi.
Simt ca ma dezintegrez de furie si neputinta. | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: ????????????????????????????????????? Dum Ian 09, 2011 11:23 am | |
| Poftim a ajuns cel rau pe pamant ce se intampla.Atatea nenorociri.Cat o sa se mai intample oare?? | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! Lun Ian 10, 2011 3:58 pm | |
|
poate ar fi bine sa nu privim astfel de imagini pana simtim ca ne sufoca durerea !...personal, pentru fiecare animalut chinuit de bestii bipede , imi intorc privirea si atentia catre un animalut pe care il pot ajuta...si ar fi bine pentru toti daca am face asta...in numele tuturor sufletelelor ucise de acesti monstri, sa salvam pe cele care la mai putem salva !
| |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! Mar Ian 11, 2011 3:19 pm | |
| nu cred ca mai este cv de adaugat:( | |
|
| |
Denyssuka Membru Forum Animalutze
Mesaje : 185 Data de inscriere : 20/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Dr.Tr.Severin (Mehedinti)
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! Vin Aug 19, 2011 2:41 pm | |
| Oameni foarte rai ((( | |
|
| |
dana andreea
| |
| |
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! Vin Noi 11, 2011 4:13 pm | |
| asa e dana... ai dreptate... el rabda prea mult | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Catelusi arsi de vii!! | |
| |
|
| |
| Catelusi arsi de vii!! | |
|