| Oferim super catel, Norocel !! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 15, 2011 10:38 am | |
| Super-catelul isi merita pe deplin numele : el e "super catel" pentru ca a invins moartea.. lupta sa eroica- cu moartea si "omul-monstru" o gasiti aici: https://animalutze.catsboard.com/t135-moartea-caprioarei-varianta-contemporanasi este Norocel, pentru ca ...a avut noroc... Suntem deci un baietel de vreo 2-3 luni, acum deparazitat intern si extern asa, ca la carte! Va fi de talie marisora, si vă va apara de ...monstri !! Se ofera doar iubitorilor de animale! Exclus sa fie tinut in lant ! daca v-a impresionat povestea lui si vreti sa-i redati o "copilarie fericita", sunati la 0727 153 499 -jud. Bacau (dar si prin imprejurimi) pentru o mai buna vizualizare si cunoastere a ofertei, v-o prezentam din toate unghiurile : PS. se ofera si putina zestre (curelusa si lesa....cateilor din ziua de azi le cam place sa fie plimbati ) | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 15, 2011 10:40 am | |
| | |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 15, 2011 2:11 pm | |
| | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 15, 2011 4:43 pm | |
| Este catelul acela batut de o cotoroanta! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 15, 2011 5:00 pm | |
| )) esti simpatica, patri ! eu as spune insa ca aceasta "cotoroanta" l-a omorat !!!...da, in alte conditii, daca nu as mai fi auzit de cazuri asemanatoare, micutul era de mult la o groapa de gunoi...avusese spasme agonice...abia mai respira cu gurita inclestata si plina de spume... catelul, nu cred ca gresesc, pare a fi un metis de ciobanesc de bucovina...sau, oricum, seamana foarte mult ! | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| |
| |
anca.huluta
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Sam Iul 16, 2011 8:09 am | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Sam Iul 16, 2011 8:32 am | |
| merci, merci, anca !!...ochisorul mai era inca un pic iesit din orbita si rosu insa, incet, se resoarbe...are un chesf de joaca teribil...si stii cu cine?...cu pisicuta aruncata peste gard tot de ..d-na "cotoroanta- vorba patriciei ! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Mier Iul 20, 2011 9:14 am | |
| nu uitati de Norocel...el inca asteapta un prieten care sa-l faca sa uite drama prin care a trecut ! este un catel cuminte...nu e nici prea galagios nici prea "vitezoman" !! ....sau o fi din cauza caniculei !?... | |
|
| |
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Joi Iul 21, 2011 6:46 am | |
| Inca nu a primit o oferta de adoptat?Este asa fumos! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Dum Iul 24, 2011 12:47 pm | |
| super catelul este un super jucaus...umbla mereu prin picioarele noastre, de nici nu mai stim cum sa facem sa nu-l calcam...se zbenguie cat e ziua de lunga cu super pisicuta mica, ritza, pana cad amandoi lati de oboseala !!! ieri a primit a doua doza de pastilute pentru viermi...deci, e din ce in ce mai bunutz pentru adoptie...doar intr-o familie iubitoare ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Dum Iul 24, 2011 1:44 pm | |
| El si cu pisicuta se inteleg? | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 29, 2011 1:43 pm | |
| Norocel fara...noroc ! (deocamdata) baita, episodul doi..doar doar ne vede careva ce frumusel suntem... bine, dupa baita, semanam foarte bine cu un extraterestru! ascuns la caldurica, pentru un pui de somn si uscare ! si iata produsul uscat !!!!...numai bun de adoptat ! (facem si versuri) joaca e mereu pe gustul celor mici !! asteptam in continuare un stapan iubitor ! | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Foarte frumos Norocel Vin Iul 29, 2011 2:27 pm | |
| Pozele acestea sunt mai expresive. Vrei sa reinoim anuntul cu poze noi?Daca da trimite-mi te rog pe mail aceste poze. Eu nu m-as putea desparti de el Este extrem de frumos. Cati catei mai ai acasaacum? Scuze! Sstiu ca te-am mai intrebat dar am uitat. | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 29, 2011 3:37 pm | |
| nu c-as spune-o doar pentru reclama, insa chiar e un catel frumos...are mutricica de ursulet iar dupa baita e asa de alb si pufos !!...si ce e important, e ca nu este zgomotos...de aceea ar fi bun si la apartament...(si tot de aceea, ii ofer zestre zgarda si lesa..la mine nu e nevoie, pentru ca e in gradina si alearga liber) are prin stramosi gena de ciobanesc de bucovina, insa nu se va face la fel de mare...cred ca va fi de talie medie...e FOARTE ascultator...daca am apasat tonul, executa imediat !..mi-e foarte foarte drag, mai ales amintindu-mi-l cum era acum cateva saptamani... insa nu-mi permit luxul sa-l tin...suprafata gradinii mele e mica...de fapt e doar o curte !!..tarcul cateilor a fost conceput initial pentru un singur catel, cat ne-am fi permis la aceasta suprafata de teren...insa...a mai aparut (sigur, din mila) inca unul....si inca unul...adica 3 ...si mai sunt si de talie maaaaare...se cam sufoca unul pe altul acolo...plus de asta, sotul meu refuza total inclinatia mea de a sopri nr. de catei in curte ! hehehe...si nici eu de fapt nu mi-as dori asta...daca tot acumulez catei, nu voi mai putea salva altii...si-apoi la vecinii care-i am !! da, iti voi trimite poze pe mail !...multumesc mult ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 29, 2011 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Iul 29, 2011 6:33 pm | |
| este atat de dragut....eu l-as vrea ...dar mai sunt si parintii...care nu prea vor | |
|
| |
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Sam Iul 30, 2011 6:33 am | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! Vin Aug 05, 2011 8:04 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oferim super catel, Norocel !! | |
| |