ADMIN htt://animalutze.catsboard.com
Mesaje : 47 Data de inscriere : 05/06/2010 Localizare : Moinesti
| Subiect: IDEI PENTRU FORUM Mier Iun 23, 2010 2:34 pm | |
| Toti cei care sunteti moderatori puteti sa faceti propuneri pentru noi sectiuni pe prima pagina a forumului adica noi TOPICURI care sa apara pe prima pagina cum sunt cele noi pe care le-am adaugat eu.
ANIMALUTZE ANIMALE CARE AU NEVOIE DE AJUTOR ANUNTURI AJUTOR INFORMATII UTILE
................ALTELE PROPUSE DE VOI MODERATORII CARE SUNTETI INGREGISTRATI SI V-AR FI DE FOLOS
| |
|
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Legislatia la zi dela a la z in legatura cu protectia animalelor Sam Iun 26, 2010 12:29 pm | |
| Cred ca ar fi util pentru cei interesati sa fie o sectiune cu legislatia la zi in legatura cu protectia animalelor.
| |
|
| Subiect: Re: IDEI PENTRU FORUM Sam Iun 26, 2010 4:29 pm | |
| legislatia la zi este in sectiunea informatii utile .... daca credeti ca nu este buna sau numele topicului de acolo ( INFORMATII ) este gresit .....modificam nu e nici o problema | |
|
Oana Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: IDEI PENTRU FORUM Mar Aug 03, 2010 12:07 pm | |
| Pai , eu as putea sa va fac un loggo personalizat pentru ca stiu si ... poate ca ar trebuii sa fim putin mai organizati , vad ca ajutati animalele , dar daca am fi mai organizati ar fi bine ! | |
|
| Subiect: Re: IDEI PENTRU FORUM Mar Aug 03, 2010 3:26 pm | |
| ok trimite-mi un mesaj privat sau daca nu poti sa scrii aici in ce sens ai dori sa ne mai organizam sau sa facem logo-ul . Numai bine | |
|
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: IDEI PENTRU FORUM Mier Aug 04, 2010 7:54 am | |
| hello, oany!...sa-ti spun mai intai ca noi lucram FOARTE organizat....avem o INIMA, se numeste Violeta Frincu, impreuna cu prietena ei Gerda din olanda, care ne vegheaza activitatea si intervine la nevoie....si mai avem UN INGER pazitor, supranulit "Emigrantul Ion", care se implica cu multa dragoste in cazuri de animalute si oameni necajiti, iar avandu-i pe ei, putem si noi sa mai prindem curaj..... despre cum functioneaza acest "organism"al forumului nostru, iti voi mai scrie pe "mp", ok?..pana atunci, insa, asteptam cu drag orice idee, sugestie si sprijin!!!!...intra pe acest topic , special creat pentru oameni puternici, de actiune si cu compasiune fata de suferinta altora (fie ca au 2 sau 4 picioare) https://animalutze.catsboard.com/forum-f1/propunere-pentru-doamnele-si-domnii-forumului-nostruin-favoarea-tuturor-animalutelor-t17.htm si mai avem si un admin super!... te astaptam!...oricum am senzatia ca interventia ta a adus un plus de entusiasm pe forum... | |
|
Oana Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: IDEI PENTRU FORUM Dum Aug 22, 2010 9:04 am | |
| Aha. Super. Si eu o sa fac cat pot..Dar este greu de aici. Mi-am dat seama ca nu conteaza asa de mult sa fi organizat sau sa arate bine forumul cat timp se face ceva aici . Este primul loc in care vad asta. Yoana, nu mi-ai spus cati ani ai si as vrea sa stiu:). In Octombrie vin trei saptamanii(posibil) si vreau sa ajut cat mai mult. | |
|
| Subiect: Re: IDEI PENTRU FORUM Mar Ian 25, 2011 5:18 pm | |
| NE BUCURAM CA TE IMPLICI IN ACEASTA ACTIVITATE | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IDEI PENTRU FORUM | |
| |
|