De exemplu, aici
https://animalutze.catsboard.com/t155-caii-tratati-ca-niste-obiecte am postat apelul AneiMaria din Cluj. Am invitat-o sa ni se alature pe acest FORUM dar...nimic pana in prezent!
In 21 iulie primeam acest mail:
"From: iliescu cristina <gardenia742001@yahoo.com>
To:
frincu_violeta@yahoo.comSent: Thursday, July 21, 2011 2:57 AM
Subject: pui pisica
Buna ziua
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu postarea unui anunt de adoptie pisici sau cu gasirea unor stapani. Saptamana trecuta, vineri mi-au fost aruncati peste gard 4 pisoi intr-o stare deplorabila . I-am ingrijit, deparazitat, le-am tratat conjunctivita iar acum trebuie sa le gasesc pe cineva sa-i ia. Ma consider o persoana responsabila in relatia cu animalele pe care le am (deja am adoptat 3 caini si o pisica pe care i-am si sterilizat), insa situatia nu imi permite sub nici o forma sa ma ocup de ei (sotul meu este foarte grav bolnav , am un baietel de 3 ani care ma solicita asa cum numai un baietel de varsta lui o poate face si timpul care imi ramane in afara sustinerii financiare a familiei este extrem de limitat sau deloc). Nu ii pot pastra. Imi este foarte mila de ei . Astazi m-a sunat o persoana care nu a facut decat sa imi faca si mai mult rau - initial mi-a cerut 2 pui, ulterior s-a razgandit. (mi-am creat niste asteptari si dezamagirea a fost foarte mare).
Va multumesc pentru timpul si rabdarea citirii acestui mesaj.
A dumneavostra cu speranta,
Cristina Stoica
0722 568 277"
Raspunsul meu :
"Message
bodyhttps://animalutze.catsboard.com/f8-adopii-donaii-animlutze Buna dimineata,
te rog intra pe forumul nostru si posteaza anunturile pentru adoptii. Vezi acolo si cateva exemple! Daca nu reusesti ia legatura cu Carmen , de pe forum care este foarte priceputa in astfel de anunturi.
Te asteptam cu drag!
Din ce oras esti?"
Oare ce gandesc toti cei care imi scriu? Ca nu am altceva de facut in viata decat sa urmaresc apelurile lansate de ei si apoi abandonate?!
Un proverb romanesc spune: "Un prost arunca o piatra in apa si zece intelepti se chinuie sa o scoata."
Dragii mei, gasiti-va alta balta! A mea a secat...