| Ajutor !!!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Denyssuka Membru Forum Animalutze
Mesaje : 185 Data de inscriere : 20/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Dr.Tr.Severin (Mehedinti)
| Subiect: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 8:23 am | |
| | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 8:50 am | |
| | |
|
| |
Mesaje : 185 Data de inscriere : 20/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Dr.Tr.Severin (Mehedinti)
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 8:54 am | |
| Din cate am inteles are cam 10 ani catelu A mai avut o cateluse a lasat`o in strada si au venit hingherii ( Acum au un cocker. | |
|
| |
simona Membru Forum Animalutze
Mesaje : 246 Data de inscriere : 09/10/2010 Varsta : 41 Localizare : bacau
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 9:15 am | |
| PRAZIMEC- 1/2 pastila daca are sub 5 kg, tratamentul trebuie repetat la 7-10 zile pana la disparitia simptomelor. prazimecul este f. bun dar trebuie asociat cu spalare locala eventual generala cu sol. neostomosan 5 ml la 1 l apa. sau romparasect 1ml/1litru de apa pulverizezi pe zona afectata apoi ia mibazon sau asocilin si unge zona respectiva sau evomec injectabil
| |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 9:17 am | |
| cred ca o sa ma chinui sa il prind si sa il duc la veterinar. Maine face 1 luna de cand e pe strada | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 12:35 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 1:14 pm | |
| e bine sa fie vazut de medic !!..catelul meu a avut un inceput de demodecie (raie) si a facut injectii !!!...1 pe saptamana, timp de 3 luni !!...acum e foarte bine !
eu am preferat injectiile decat baile cu sampoane si alte chestii...ideea este ca animalutzul trebuie izolat intr-un tarc ! cu siguranta, daca vei reusi sa-i faci 1-2 injectii, dupa acea va fugi de tine !...al meu a suportat bine vreo 2 luni, dupa care il prindeam foarte greu si...ce este mai important, desi luat de pe strada, nu a muscat !!!!...mi-a fost teama initial sa nu muste din reflex, insa nu am avut probleme...
e greu sa tratezi catzelul stiu....insa, vine frigul iar cea mai cumplita boala pentru un catel de strada este aceasta ! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 1:20 pm | |
|
si e bine de retinut ca este contagioasa !!...primele victime sunt animalutzele cu imunitate scazuta, adica alimentate prost !
| |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 2:42 pm | |
| Deci catelul trebuie inchis undeva! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 3:01 pm | |
| OBLIGATORIU !!!...si IZOLAT DE CELELALTE ANIMALUTE !..... aici https://animalutze.catsboard.com/t179-afectiune-la-coloana-vertebrala-pisoi vorbeati amandoua, tu si "D33" de niste animalutze care v-au fugit, nu???...sigur ca fug !...si catelul, chiar daca acum e bland si sta la mangaiat la "D33Ni", dupa primele injectii va fugi mancand pamantul ! D33Ni, daca ai putea undeva in curte, sa-i improvizezi un tarc, ar fi prea greu???...ar fi solutia ideala pt tratarea lui....si am impresia ca e un catel tare frumos si de talie mica ! n-am retinut, e baietel? | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Tratament de raie Mar Aug 16, 2011 3:40 pm | |
| Eu am tratat in luna mai o catelusa care avea raie. De la un magazin cu medicamente pentru animale mi s-au dat niste pastile, cred ca evermectina. Catelusa avea cam 4 Kg. I-am dat o pastila la 10 zile, cam 4 pastile pentru ca nu ii trecea. De obicei i se dau doua. In tot ace timp i-am dat hepatoprotect de uz veterinar pentru ca aceste pastile sunt foarte toxice pentru ficat. In tot acest timp am hranit-o consistent. Nu am spalat-o cu nimic si nici nu am izioat-o pentru ca nu se puteau face toate astea. Dupa ce s-a vindecat catelusa a disparut impreuna cu o surioara dea ei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 4:27 pm | |
| - yoana a scris:
- OBLIGATORIU !!!...si IZOLAT DE CELELALTE ANIMALUTE !.....
aici https://animalutze.catsboard.com/t179-afectiune-la-coloana-vertebrala-pisoi vorbeati amandoua, tu si "D33" de niste animalutze care v-au fugit, nu???...sigur ca fug !...si catelul, chiar daca acum e bland si sta la mangaiat la "D33Ni", dupa primele injectii va fugi mancand pamantul !
D33Ni, daca ai putea undeva in curte, sa-i improvizezi un tarc, ar fi prea greu???...ar fi solutia ideala pt tratarea lui....si am impresia ca e un catel tare frumos si de talie mica !
n-am retinut, e baietel? Il pot tine in spatele casei , unde nu intra animalutele mele si nici familia. O sa merg doar eu pt mancare si apa si al duce la veterina. E baietel si il cheama Hami . | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mar Aug 16, 2011 5:55 pm | |
| Ar fi minunat daca nu vine nimeni pe acolo dar sa nu plece de acolo! | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mier Aug 17, 2011 9:24 am | |
| Va d-au o veste rea Cainele nu a mai venit sa manance ( | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mier Aug 17, 2011 3:21 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Mier Aug 17, 2011 7:31 pm | |
| Da , acum da Era bagat in acea casa parasita | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Joi Aug 18, 2011 8:13 am | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! Joi Aug 18, 2011 12:27 pm | |
|
incearca, acum, sa-l izolezi...daca si parintii sunt de acord sa-l faci bine.....si incepe cat poti de repede tratamentul....pana vine frigul, va fi ok...
insa, trebuie "adunat" intr-un tarc, pentru a nu-ti pleca/fugi in timpul tratamentului ca zadarnic il incepi daca nu-l si termini...daca va fi injectabil sau vor fi pastilutze, asta va decide vetul...insa eu sunt pentru injectabil...este, intr-adevar un pic mai traumatizant, insa e mai sigur...ma rog, un vet. bun va decide...ai vet bun pe acolo??....
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ajutor !!!!! | |
| |
|
| |
| Ajutor !!!!! | |
|