Pisica alba a fatat
...3 pisoi albi si 1 negru.
Cand o sa deschida ochii o sa le fac si poze. Momentan se afla la mine, nu ii puteam lasa in strada. Noroc ca, colegul meu sta in acel bloc si am acces la subsol, unde fata mai multe pisici. Si noroc ca tot el ma ajuta si cu ele. Din pacate, are si el 5 pisici in casa + 2 caini, nu mai poate lua altele.
Pisica mananca acum hrana de buna calitate (sanabelle kitten-pentru pisici care alapteaza)+mancare umeda.
Se simte bine, am pus-o cu puii intr-o ladita unde este o paturica (din aceea de bebelusi-fosta patura a lui soramea). Nu o pot lasa sa iasa din casa, deoarece se duce unde a crescut, la blocuri. Daca ii dau drumul prin curte, credeti ca o sa se intoarca?
Si ca sa nu fac 100 de posturi, a aparut azi la bloc o catelusa (metis lup cred) care avea purtica cam plinuta (dar cu toate astea i se vad oasele de la spate). Banuiesc ca este gestanta (dar nu stiu sigur). Este cuminte, sta sa o atingi, dar nu la oricine.
I-am dat 2-3 bobite de pisici (doar asta am avut, ca initial venisem ca sa hranesc pisicile de la bloc). Dar am luat-o la mine si i-am dat hrana de caini (de la ai mei). A papat si a baut apa. Apoi am dus-o iar la bloc, nu o mai puteam tine si pe ea...
Daca o doreste cineva este pentru adoptie. Sau...daca doreste cineva sa o tina pana isi gaseste stapani este bine si asa...daca nu doreste nimeni pe gratis...pot oferii hrana si bani ptr. vizita la veterinar.
Maine (sper sa am timp) o sa merg cu ea la vet. ca sa vad daca are pui si daca se mai poate oprii sarcina, o s-o sterilizez, sper sa imi dea parintii...
Sa nu uitam si de aceasta catelusa superba! Bella isi cauta in continuare stapani. Am deparazitat-o si peste cateva zile o s-o vaccinez. Si sa vedem...cand o sa fie gata pentru sterilizare...Noroc cu bunicii ca si ei iubesc animalele