Autor | Mesaj |
---|
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Ian 30, 2012 4:19 pm | |
| | |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Ian 30, 2012 4:44 pm | |
| | |
|
| |
simona Membru Forum Animalutze
Mesaje : 246 Data de inscriere : 09/10/2010 Varsta : 41 Localizare : bacau
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Ian 30, 2012 5:22 pm | |
| am primit acum cateva zile un mesaj precum ca mamica unor catelusi a fost calcata de masina.am stat si am reflectat si m-am gandit ce sa fac , sa raspund apelului sa nu raspund,asta tinand cont ca trec printr-o perioada mai grea si nu dispun de banuti alocati animalutelor:((.dar am decis sa merg dupa ei , ca le va fi mai bine la mine , decat acolo unde sunt batuti , alungati si risca sa fie calcati de masina.chiar daca perioada asta le voi da mamaliga si paine nu ma las , sper doar ca Doamne Doamne sa ma jute sa le gasesc casute celor patru.in aceasta seara impreuna cu sotul meu am fost de am incercat sa ii prindem , am reusit sa luam doar 2 dintre ei , ambii baietei , cred ca au 3 luni , cel maro nu are codita , cred ca asa s-a nascut , dar are un nasuc roz si frumos. | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Ian 30, 2012 5:24 pm | |
| maine urmeaza runda doi , incercam sa ii luam si pe ceilalti de acolo , sau bagat pe sub niste scanduri si nu am reusit deloc sa ii scoatem | |
|
| |
gozh holland Membru Forum Animalutze
Mesaje : 505 Data de inscriere : 03/12/2011 Varsta : 57 Localizare : nederland
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Ian 30, 2012 7:25 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Ian 30, 2012 7:59 pm | |
| yes , they are beautiful , hope i could find good homes for them | |
|
| |
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mar Ian 31, 2012 12:45 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mar Ian 31, 2012 3:35 pm | |
| sa-ti traiasca !! sunt frumusei si mai sunt si baietei....urmeaza o deparazitare, o cosmetizare si o....sedinta foto, nu?... ai fost salvarea lor...nu aveau nici o sansa pe gerul asta, micutii de ei... succes, succes.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mar Ian 31, 2012 7:03 pm | |
| da da .aveti dreptate d-na profesoara | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mar Ian 31, 2012 7:31 pm | |
| a few days ago I received a message , about some puppies, without mummy,it was hit buy a car and die. i stayed a few days and I thought of what to do .......After 2 days I decided to go after them ,even if this period I don't have the money needed in order to provide everything they need....I was last night after them, and after an hour i succeed to catch only two .tonight I was after the last 2 pupy , but again I have not managed to catch them.I will try tomorrow until i can catch them.this 2 are boys , they are very weak and scared. | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mier Feb 01, 2012 1:17 pm | |
| saracele:( | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Vin Feb 03, 2012 6:11 pm | |
| vesti bune dragi prieteni .am gasit casuta pentru ambii catelusi , in germania .ma ajuta o doamna cu transportul lor pana acolo.acum trebuie sa fac rost de banuti sa ii vaccinez , carnetele si sa vad daca gasesc transport pana in bucuresti pentru perioada 22-24 februarie.daca auziti ceva va rog sa imi spune-ti si mie , pun si bani la combustibil numai sa stiu ca ajung bine si or sa aiba o viata fericita.deja au prins curaj , cel rocat mi-e drag de mor , e un scumpel ce mai , cel negru e masculul dominant , il cam bate pe cel roscat . | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Vin Feb 03, 2012 6:23 pm | |
| great news my friends.i have found homes for both puppies , in Germany.now i have to take the vaccine ,but i need help.the puppies must by in bucharest on 22 february , but i dont have shipping:(.maybe someoane goes to bucahrest and could take this puppies whit them. | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Vin Feb 03, 2012 8:39 pm | |
| Good work you have found a home
Thank you,I know that the doggies love you | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Sam Feb 04, 2012 10:33 am | |
| | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Sam Feb 04, 2012 1:20 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Dum Feb 05, 2012 3:25 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Dum Feb 05, 2012 4:21 pm | |
| deci tare m-am saturat de lumea asta rea .imi vine sa urlu din cauza lor , cu cat cunosc mai bine oamenii cu atata iubesc mai mult animaluitele ce ma inconjoara.aici in bacau suntem o mana de sustinatori ai animalutelor si cu toate astea unele dintre doamne nu fac altceva decat sa se improaste cu noroi.din cauza neintelegerilor lor animalutele au foarte mult de suferit.si uite asa plecarea celor doi catei nu va mai avea loc , din cauza unei neintelegeri intre doaua persoane , cineva a dat la adoptie , a fost adoptata in germania cu toate astea astazi catelul acela era repostat pe site-uri spre adoptie............pai si ce treaba am eu cu restul lumii????????am facut eu asa ceva , adica daca pe mine m-a contactat si mi-a spus ca le-a gasit casuta , eu nu i-am mai postat , erau programati peste 10 zile la primul vaccin si eu ma chinui sa ii invat sa fie mai sociabili , mai iubareti , sa nu mai faca in casa , ma trezesc de 15 mii de ori pe noapte sa strang dupa ei , fierb oale intregi de mancare pentru ei , si pentru ce??????/ca la final sa fiu in aceiasi oala cu restul care sunt indecisi?????????/cateodata asa imi vine sa o las balta , sa sterg cu buretele din sufletul si din inima mea aceasta iubire imensa pt animalute , dorinta de ai vedea fericiti si la casuta lor............ | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Dum Feb 05, 2012 4:34 pm | |
| eiiii, usor, usor, sim !!....toti am trecut prin asta...si adriana scria odata ca vrea sa abandoneze...hehehe...da-mi voie sa-ti spun ca si eu mi-am promis solemn ca ma las...si poate m-am lasat...vreo saptamana !!!! apoi iar am vazut fetele disperate ale unor prichindei in santuri, si am uitat brusc de promisiunea facuta ! stai linistita, asta e "blestemul nostru".....sa-i vedem mereu cum ne cer ajutorul, din priviri... orice sufletel salvat iti da putere sa mai salvezi unul...nu e nici pe departe prea tarziu sa le gasesti camin micutilor....cosmetizeaza-i, mediatizeaza-i si ...rabdare multa...e cineva si pentru ei pe lumea asta...poate si pentru gretel a mea ... ps. si roaga-te sa se mai calmeze zapezile astea sa pot si eu ajunge prin bacau ! | |
|
| |
alexandra nica Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1310 Data de inscriere : 26/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Moinesti
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Dum Feb 05, 2012 5:36 pm | |
| Da ,dar cand iubesti animalutele si te lupti pentru a le oferii ceva mai bun si cand le dai spre adoptie ai o multumire sufleteasca,iar Dumnezeu ii vede pe toti si ii ajuta pe toti si pana la urma ai sa vezi ca si catelusii aceia draguti isi vor gasi stapan.Iubirea pentru animalutze este ceva incurabil. | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 06, 2012 12:54 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 06, 2012 1:18 pm | |
| pffffffff , mi-e ciuda ca nu se inteleg intre ei deloc.adica tot timpul se cearta ca unu are mai multe anialute in ingrijire , ca a salvat mai multe , ca se sacrifica mai mult............toti ne sacrificam , timpul , banii , nervii .........dar cu un singur scop , acela de a face fericite aceste suflete necajite.daca noi , sustinatorii lor ne atacam si ne improscam cu mocirla ,atunci cei ce nu inteleg ce facem noi cum sa mai reactioneze????in fine , ieri eram mai suparata ,nu ca nu mai pleaca catelusii , ci ca sunt atatea discutii fara rost .....de saptamana viitoare ii voi promova si eu , inca ii mai lasa sa se acomodeze cu oamenii , cu cateii si cu piscutele, acum fac terapie de grup .cel roscat , spre surprinderea mea este mult mai curajos , nu ii este teama de dulaii mei , se joaca cu Lucy , o musca de picioare , o mai si latra ).cel negru e mai fricos , cu oamenii nu dar fata de alte animale da , ii este frica chiar si de pisici ).nebunele mele incearca sa se joace cu ei , dar daca ii ating cu labutele fug si tipa saracutii:)).incerc sa ii tin cat mai mult timp in casa , pe langa noi , sa poata socializa mai bine , sa se obisnuiasa cu diverse zgomote si situatii , de exemplu scap o cana , ei acum se sperie dar cu timpul sper sa considere ceva normal , sa nu le mai fie teama. am sa actualizez pozele cu ei , sau mai ingrasat putin , chiar si cel rosu a pus ceva carnita pe el . p.s.@yoana cred ca nu am sa ma las de salvat animalute nici pe patul de moarte , doar ca uneori ma mai apica crizele .dupa cum e vremea slabe sanse sa ne vedem prea curand , am inteles ca sunt drumuri inchise in partea aia. pupici | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mar Feb 07, 2012 1:03 pm | |
| Fiti ambitioasa!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 13, 2012 9:41 am | |
| buna astazi a mai plecat o piscuta de la mine.o aveam de mai bine de 2 luni , nici nu credea ca ii voi mai gasi stapan.nu am promovat-o pana acum pentru ca am gasit-o foarte bolnava , era atat de racita incat pelicula de la marginea ochilor era iesita.abia am reusit sa o punem pe picioare , ea fiind si foarte fricoasa .nu ma simt deloc bine cand trebuie sa dau un animalut pe care il am de atata timp , parca am baut prea multa cafea si acum imi este rau asa ma simt:(.acum sta in transportor si asteapta ca viitoarea stapana sa ajunga aici , are ochii bulbucati , e speriata saracuta , crede ca o abandonez (. | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 13, 2012 1:37 pm | |
| ooof, sim..care era pisica???...era adulta?....eu nu as avea curajul sa dau o pisulina adulta decat la un cunoscator si iubitor "inrait" de animale! pisicile adult, in general, fug de la noul stapan !!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 13, 2012 1:39 pm | |
| Si se intorc la stapanii vechi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 13, 2012 1:40 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 13, 2012 1:47 pm | |
| pisica are cam 5 luni acum , va sta in apartament impreuna cu o alta pisulina , ma contactat o prietena care are o alta prietena daca nu am ceva de dat la adoptie , ca vrea o surioara pt pisca ei .i-am explicat ca pisica e obisnuita cu alte pisicute si catei , ca a stat in casa de cand am gasit-o , ca se acomodeaza mai greu acum aveand 5 luni .a zis ca oricum isi dorea o pisica cam de 6 luni sa fie invatata la litiera , va sta in apartament , nu are acces afara .acum sper ca ea se se acomodeze bine , oricum tin legatura cu fata , daca nu se acomodeaza o voi lua inapoi. diseara pun o poza cu pisulina cea neagra | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 13, 2012 1:49 pm | |
| da, daca au noroc sa mai ajunga !!..daca distanta e prea mare.... pisicutzele adoptate la maturitate trebuie tinute in casa multe zile pana se adapteaza !..poate doamna stie ce sa faca si va avea si rabdarea necesara...nu e usor.... oricum...daca s-a mai eliberat un loc, acesta e cu siguranta pentru o noua pisicuta salvata ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 13, 2012 1:57 pm | |
| e in oras fata , mi-a dat si adresa ei ca trebuia sa o duc eu dar i sa facut mila cand a auzit ca o tin in transporter pana diseara cand ies de la munca , asa ca a venit ea la 14:00 si a luat-o .a zis ca e identica cu pisoiul ei si sa nu imi fac griji ca stie ca dureaza o perioada pana se acomodeaza intre ele .oricum ma rog sa se inteleaga bine amandoua , asta mica e sociabila , dar nu stiu cum va reactiona in casa noua . da , ai dreptate am un loc liber acum , pentru piscute ma refer, ca la capitolul catei stau bine ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Dum Feb 19, 2012 1:11 pm | |
| buna am revenit cu poza pisoiului negru ce a fost dat spre adoptie, desi nu credeam sa il mai vrea cineva.tin legatura cu fata care la adoptat, a zis ca e cuminte foc,cam timid , se joaca cu pisulina ei si bineanteles ca doarme in pat . | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Dum Feb 19, 2012 1:18 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Dum Feb 19, 2012 4:58 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 20, 2012 1:16 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 20, 2012 1:26 pm | |
| asa este | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 20, 2012 4:13 pm | |
| | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Lun Feb 20, 2012 5:44 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mar Feb 21, 2012 11:12 am | |
| pfffffffff par este peste tot , am noroc ca sotul meu nu prea comenteaza , da cateodata am par si in ochi si in gura )).eu pana acum nu am avut covoare , am stat in chirie si am cautat sa fie parchet , sa nu am de periat covoare.ei acu la casa mea , a trebuit sa fac rost de covoare ca sunt dusumele sub covoare , nu prea ok si le-am mascat .perii covoarele la 2 zile , bine iau asa grosul , iar sambata le perii mai sanatos.nu vre-ti sa stiti ce iese )).pisele mele nu prea lasa par , eu le perii cam in fiecare zi , cel mai mult lasa cea siameza si cateaua cea mare , care nu apare aici in poze , am vazut ca naparleste , adica lasa smocuri de blana pe covoare. pai ala roscat e un flamangios, ar manca non stop si era curios si el sa vada ce e in cutii, dar motanul cel negru nu a fost prea incantat ).deci e scandal mare la mine in casa cu jucaria aceasta , toate vor sa se joace cu soricelul , sa se ascunda in spatiul liber , una e pe o parte alta pe cealalta parte, am sa postez si poza sa vedeti cum e cu ele ). | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mar Feb 21, 2012 1:09 pm | |
| Si acum pisica mea a inceput sa naparleasca si lui mama nui place deloc!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mar Feb 28, 2012 8:35 pm | |
| yeyyyyyyyyyyyy , tocmai ce ma sunat o doamna ca vrea sa ii adopte pe cei doi catei.se muta la curte si ii vrea pe amandoi , ca nu ii poate desparti .sunt atat de fericita ca imi vine sa dansez ).si vestea a venit dupa ce imi pierdusem orice speranta ca cineva o sa ii adopte .yuhuuuu | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mier Feb 29, 2012 4:44 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mier Feb 29, 2012 1:45 pm | |
| Super!!!!! Sa fie totu bine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mier Feb 29, 2012 6:54 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mier Feb 29, 2012 7:05 pm | |
| Very nice! | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Mier Feb 29, 2012 7:22 pm | |
| ty u gozh for the link:) | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Joi Mar 01, 2012 4:44 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Joi Mar 08, 2012 7:35 am | |
| dupa multe peripetii si multe cereri care nu sau concretizat , multe intrebari la care nu am primit un raspuns clar , astazi ambii catelusi au plecat spre casuta lor.a venit doamna si ia luat de la mine la servici , am izbucnit in lacrimi pentru ca deja ma atasasem de ei , i-am pupacit si i-am strans in brate .nu pot suporta durearea despartirii de un animalut drag mie, adica sunt fericita ca am reusit sa mai salvez doua suflete , dar sunt si trista ca am ramas fara ei.dar stiu ca nu voi ramane mult timp fara acest gol .deja am fost contactata daca nu pot ajuta pe cineva cu adoptia a cinci catelusi de maxim 1 saptamana. pup | |
|
| |
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Joi Mar 08, 2012 6:05 pm | |
| | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija Sam Mar 10, 2012 6:00 am | |
| ce draguti sunt | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Viata la tara si animalutele de care am grija | |
| |
|
| |
| Viata la tara si animalutele de care am grija | |
|