Denyssuka Membru Forum Animalutze
Mesaje : 185 Data de inscriere : 20/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Dr.Tr.Severin (Mehedinti)
| Subiect: Gasit femela Joi Mai 24, 2012 4:37 pm | |
| Gasit femela metis. Este foarte prietenoasa, s-a tinut dupa mine pana acasa, si am hotarat sa o tinem pana gasim pe cineva care sa o vrea, sau poate are stapan... Catelusa (am numit-o Bella) are o curelusa de purici si o zgarda. Nu stiu daca a fost pierduta sau abandonata. Cred ca o sa fie de talie medie-mare, deoarece acum este inca pui, are dintii micuti. Se intelege bine cu cainii (indiferent de gen - femela sau mascul), cu pisicile si cu copiii mici. Este foarte jucausa. Ar fii potrivita pentru curte, cat si pentru bloc. Maine o sa facem o vizita si la veterinar sa ii faca deparazitarea si mai tarziu vaccinul. Catelusa este si pentru adoptie. Bella este in grija mea acum. Pentru alte detalii va rog sa ma contactati pe messenger: love_deny98@yahoo.com | |
|
gozh holland Membru Forum Animalutze
Mesaje : 505 Data de inscriere : 03/12/2011 Varsta : 57 Localizare : nederland
| Subiect: Re: Gasit femela Joi Mai 24, 2012 7:57 pm | |
| she are very beatiful, I hope that you find a good house for her. Care for her Deny,she need your help
| |
|
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Gasit femela Vin Mai 25, 2012 9:56 am | |
| este frumoasa | |
|
Denyssuka Membru Forum Animalutze
Mesaje : 185 Data de inscriere : 20/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Dr.Tr.Severin (Mehedinti)
| Subiect: Re: Gasit femela Vin Mai 25, 2012 3:04 pm | |
| Da, si acum doarme in pat nu mai am loc de ele =)). | |
|
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Gasit femela Sam Mai 26, 2012 9:08 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gasit femela | |
| |
|