| Primul centru de adopții din România | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dorotea Membru Forum Animalutze
| Subiect: Primul centru de adopții din România Joi Oct 18, 2012 8:34 am | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Primul centru de adopții din România Joi Oct 18, 2012 4:40 pm | |
| da, foarte frumos...si prezentatoarea simpatica foc !...delia parvu nu e de la GIA ?
antena 1 merita felicitari aici..daca mai multe televiziuni ar mediatiza astfel de emisiuni, atunci sansa animalutzelor ar fi mai mare !
| |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Primul centru de adopții din România Joi Oct 18, 2012 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Centru de adoptii Sam Oct 20, 2012 6:25 am | |
| Eu nu pot sa vad nimic . Ma intereseaza pentru cele doua cateluse pe care nu le-am dat inca. Poate este vorba de asociatia Portico??? Acolo nu se pot duce caini , am vorbit deja cu Florian Fugasin directorul general. Ei au un protocol strict impus de finantatori si nu se pot duce in Uzunu alti caini decat cei prinsi de hingerii in colaborare cu ei. Sunt extenuata cat de mult am muncit cu acesti doi puiuti. De acea nu am mai intrat pe forum, sunt extrem de suparata ca nu reusesc sa le dau. | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Primul centru de adopții din România Sam Oct 20, 2012 6:40 am | |
| In final am reusit sa vad ceva. NIMENI nu poate duce acolo catei. ORICE asociatie nu primeste la targurile, centrele organizate de ei alti catei decat cei aflati in protectia lor. Am incercat sa duc la aociatii catei pentru a fi oferiti spre adoptie dar am primit raspunsuri de genul: ''Suntem peste cap de cateii aflati deja la noi si daca dvs veniti cu cainii dvs. atunci noi nu mai putem sa ii dam pe ai nostri'. sau raspunsuri de acelasi gen. | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Primul centru de adopții din România Sam Oct 20, 2012 2:21 pm | |
| ce trist ! | |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Primul centru de adopții din România Sam Oct 20, 2012 2:59 pm | |
| da uf | |
|
| |
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Primul centru de adopții din România Dum Oct 21, 2012 5:05 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primul centru de adopții din România | |
| |
|
| |
| Primul centru de adopții din România | |
|