| Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti | |
|
+6Spinu Patricia claudia btzt yoana Carmen Violeta Frincu sufletulmeu 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
sufletulmeu
| Subiect: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Iul 20, 2011 7:12 am | |
| Asociatia "Sufletul meu" s-a infiintat in 2005 si a inceput sa fuctioneze la capacitate maxima in scurt timp deoarece abandonul, necunoasterea fenomenului si nu in ultimul rand indiferenta oamenilor s-a ajuns la un numar mare de animalute ( catei, pisici ) abandonate pe strazile orasului Comanesti. In prezent avem in ingrijire circa 930 de catei si in jur de 80 pisici.Pentru pisici avem amenajat o curte cu o casuta dotata cu etajere si un pat cu pernute, toate pisicile au fost salvate din locuri cu pericol pentru ele, fara stapan flamande si insetate. Pisicile adulte sunt sterlizate, deparazitate si isi asteapta stapanii iubitori. Din 930 de catei circa 90 % sunt sterlizati, vaccinati si deparazitati. Avem custi individuale cat si tarcuri ingradite. Conditiile pentru functionarea acestui adapost vrem si pot fi inbunatatite si cu ajutorul celor din jur cu suflet mare. Necesarul hranei il asiguram prin achizitionarea de carne bruta de la abatoare, zilnic fiind necesar 500- 700 kg de mancare fiarta sau 150 kg hrana uscata. Cand achizitionam o cantitate mai mare de carne decat consumul zilnic o pastram in camera frigorifica aflata in adapost. Din pacate, cei mai multi iubesc animalele doar la nivelul declarativ. In cei sase ani am primit cereri de adoptie foarte putine in comparatie cu numarul de animalute aflate in adapost. Cei mai multi vor sa adopte un câine asa, temporar, ca o toana de moment. Pentru un animal adoptat trebuie ca pe lânga hrana si apa sa fii dispus sa-i acorzi afectiune. La intretinerea, si ingrijirea acesti adapost din pacate lucreaza doar 3 oameni si am avea nevoie de mai multi voluntari. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care neau ajutat si sustinut prin efortul lor si asteptam si alti doritori sa ne viziteze sa se incarce cu energie pozitiva de la aceste animalute. Avem in adapostul nostru cei mai fericiti catei si pisici jucause si rasfatate. Association "My Soul" was founded in 2005 and began work at full capacity soon as abandonment, ignorance of the phenomenon and not least indifferent people to come to a large number of pets (dogs, cats) abandoned on the streets Comanesti . We currently have about 930 dogs in care and about 80 cats. For cats we have arranged a yard with a box equipped with shelves and a bed with cushions, all cats were rescued from dangerous places for them stray hungry and thirsty. Adult cats are sterlizate, dewormed and are waiting for loving owners. Of 930 dogs are about 90% sterlizati, vaccinated and dewormed. We have individual cages and pens enclosed. Conditions for operation of the shelter and we can be improved with the help of others with a big heart. We provide food needs by purchasing raw meat from slaughterhouses daily as required 500-700 kg of food cooked or 150 kg dry food. When you buy a larger quantity of meat than keeping a daily consumption in the refrigeration room located in the shelter. Unfortunately, most people love animals just in words. In the six years we have received very few requests for adoption compared to the number of pets are in shelters. Most want to adopt a dog like that, temporarily, as a momentary mood. For an animal to be adopted in addition to food and water to be willing to pay her affection. The maintenance and care of its shelter unfortunately only 3 people working and we need more volunteers. We thank everyone who helped and supported by unauthorized their effort and we and others willing to visit us to charge with positive energy from these pets. We have our shelter dogs and cats happy most playful and spoiled. http://www.sufletulmeu.org/
Ultima editare efectuata de catre sufletulmeu in Mier Iul 20, 2011 11:31 am, editata de 7 ori | |
|
| |
Violeta Frincu Membru Forum Animalutze
Mesaje : 316 Data de inscriere : 08/06/2010 Varsta : 56 Localizare : Italia
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Iul 20, 2011 7:47 am | |
| Bine-ai venit Sufletul meu! Si totusi, adoptiile sunt o solutie viabila inca...O spun din propria mea experienta. Insistati, luati exemplu de la Carmen a noastra! https://animalutze.catsboard.com/t40-animalute-adoptateAsteptam si pozele voastre! Cred ca aveti si un site...Oricum, felicitari pentru ceea ce a-ti facut pana acum.... | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Bine ati venit pe forum! Mier Iul 20, 2011 7:49 am | |
| Ma bucur mult ca ati venit pe forum. Bine ati venit! Eu sunt Costea Carmen din Bucuresti, mama lui Andreea Rabie din Onesti cu care ati avut o frumoasa si benefica colaborare in beneficiul cateilor comunitari din Onesti. Ma bucur mult sa va avem aici pe forum. Cunosc de la Andreea cat de bine o duc cateii la dvs in adapost. Poate puteti posta si cateva poze. I le puteti trimite moderatorului, Yoana, pe mail si ea le redimensioneaza si apoi le posteaza Asa fac si eu. Daca aveti timp va invit sa cititi si subiectul meu de discutie din aceeasi sectiune: Animale care au nevoie de ajutor si subiectul Alte animale din Bucuresti care au nevoie de ajutor unde eu am scris. Am mai scris si la sectiunea informatii utile. Inca o data: Bine ati venit! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Iul 20, 2011 8:19 am | |
|
bine ati venit...
nu pot sa-mi ascund surprinderea... 930 de catei?????....of, of...chiar ca e nevoie de sprijin acolo !!...si pisicute peste 100??... astept cu nerabdare sa fac o iesire in comanesti cand voi avea posibilitatea !... pana atunci asteptam poze...am auzit ca aveti si o "casuta a pisicilor" !??
| |
|
| |
sufletulmeu
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Iul 21, 2011 12:54 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| |
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Iul 21, 2011 4:49 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Vin Iul 22, 2011 7:50 am | |
|
acum intelegi, claudia, de ce insist pe sterilizare???...iata cate animalute ar dori si ele sa fie adoptate si sa fie la o casuta doar a lor !!
| |
|
| |
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Vin Iul 22, 2011 9:38 am | |
| da....... | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Sam Iul 23, 2011 7:09 am | |
| | |
|
| |
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Sam Iul 23, 2011 5:52 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Aug 11, 2011 3:12 pm | |
| am ajuns la adapost pe o vreme ploioasa....poate si de aceea ni s-a parut atat de dezolant...si trist....animalutzele sunt ingrijite si hranite asa cat se poate...insa sunt atat de multe...cine sa aiba timp pentru toate capusoarele acelea sa ....le mangaie !?... cruzimea omeneasca...atatea abandonuri....zinic altele si altele....d-na miron le primeste pe toate si de aceea nu mai dovedeste...doar 2 ingrijitori la aproape 1000 de catei si o multime de pisici !!!!...si romanii nostri abia acum incep sa auda de voluntariat...insa, niciodata nu e prea tarziu sa incepem, nu? .................................................................................. we were y'day at shelter in a rainy and gloomy day...its maybe the reason we felt everything so sad...and distressing ! almost 1000 dogs and a lot of cats too !!...and just 2 persons take care of them !!...cruel people still abandon dogs and cats, or cubs, around the shelter or in street !...so sad, so miserable.... small dogs, tall dogs....so sweet and some of them with so wild face...they are fed and loved but they are sooooo many !!...no time for just 2 people to comfort them ! papa de la ...GOZH !!!...si patricia, o viitoare voluntara de incredere ! food from GOZH !! and...patricia, a very lovely volunteer ! am fost deja intampinati de catei curiosi ! from the begining we were wellcom from some nice dogs ! oooo...and 2 cats???? nooo...there are many !! and many !!! o multime de pisici !!..ne-am trezit pur si simplu inconjurate si sufocate de dragostea lor...frecandu-se de picioarele noastre sau pur si simplu urcandu-ni -se fortat pe picioare si in brate !! a lot of lovely cats...we were surrounded by cats and being suffocate with them love ! patricia, curajoasa, inhata una in brate !! patricia, took one for a hug !! era frig si pisele stateau zgribulte una in alta, care cum puteau ! it was rainy and cold, and some of them just sat shriveling on the bed or in them boxes ! unele puiute sunt superbe , pentru adoptie !! some cubs are soooo cute, for adoption !! altele..triste, izolate si ...bolnavioare !! ...aceasta micuta statea izolata si trista pe pat....nu se juca, nu manca...doar statea izolata stranutand si tusind....un ochi ii curgea rau, la fel ca si nasucul... the other, so sad, isolated on the bed and...sick !..this little sweet cub is very sick !!..she is no happy, she is not playing and no eating...just sad and isolated ! pisa bolnavioara a fost insa.....adoptata !!...de mine !!! sick sweet cat was....adopted....by me !!! acum mergem sa vedem cateii...dar mai intai inchidem usa de la casa pisicilor...e frig, iar micutele vor intra pe intrarea speciala ! now we'll go to visit the dogs...but before, we close the door from cat-house !!...its cold today and cats will come in through special entry !!! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Aug 11, 2011 3:35 pm | |
| vedeti cumva si un catel pe acolo, prin spate?? do you see a little dog somewhere, behind in the picture?? heheh...mai sunt !! there are more ! si mai multi !!!...un catel cu 3 picioare ! si, printre picioarele lor, o pisicuta curajoasa !! and more !!...one sweet with 3 feet !...and between them, a courageous cat !! o pisicuta alintandu-se cu catelul cu 3 picioare !...un tablou atat de impresionant !...doi abandonati, unul cu handicap ! one cat caressing with dog !!...both abandoned...both, to noone...one, with handicap....so impressive ! o multime de catei ! a lot of dogs...almost 1000 in a very modest shelter !! ploua si totul era si mai trist ! it was raining and everything was sadder ! and a very beautiful dog, just perfect for an adoption !! | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Aug 11, 2011 3:55 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Aug 11, 2011 4:01 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Aug 11, 2011 4:04 pm | |
| WoW! Eu acum vad catelusul acela mare cu 3 labute chiar nu mi-am dat seama si l-am alinatat totusi nu am vazut!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Aug 11, 2011 4:11 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Aug 11, 2011 4:13 pm | |
| Ca sa ii mai ajutam un pic am decis ca cei de prin Moinesti sa vina cu noi intr-o zi frumoasa sa facem voluntariat bineinteles numai daca va lasa parintii!Dar mergem acolo ca sa facem munca sa spalam, sa curatam, sa maturam ,ne jucam putin cu ei ,ii alintam si altele va va spune Yoana mai multe detalii! | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Lun Aug 22, 2011 12:42 pm | |
| vad.ca ti-a placut la adapost!....ce imi doresc si eu | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Lun Aug 22, 2011 12:49 pm | |
| Nu-ti face griji mia spus profesoara ca o sa facem voluntariat! Adica munca! | |
|
| |
Violeta Frincu Membru Forum Animalutze
Mesaje : 316 Data de inscriere : 08/06/2010 Varsta : 56 Localizare : Italia
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mar Aug 23, 2011 10:19 am | |
| Bravo Patricia! Chiar daca parintii nu iti dau voie sa cresti un animalut in apartament tu nu te lasi batuta...Va veni si ziua in care vei avea o pisicuta sau un catelus numai al tau. Pana atunci insa vei putea ajuta alte sufletele ale strazii sau din adaposturi. Astept cu nerabdare vesti despre actiunile voastre de voluntariat. Si OLANDA e cu ochii pe tine si sigur intr-o buna zi vei primi tricoul GOZH (ca cel al Gerdei). http://www.gozh.nl/wb/pages/posts/project-bacau-hulpgoederen-zijn-aangekomen97.php | |
|
| |
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Aug 24, 2011 6:01 pm | |
| da ...dar cine stie cand...a fost cald saptamana asata...si nu am fost ...acum claudia pleaca la tara...si cred ca si eu o sa merg la bunici... | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Aug 24, 2011 6:41 pm | |
| Multumesc!Nu stiu cand vom face ca profesoara a inceput deja scoala cred ca in timpul proiectului de la scoala ca sa afle mai multi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Aug 25, 2011 6:06 am | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Sept 14, 2011 12:55 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Sept 14, 2011 1:00 pm | |
| motociclistii au adus la sediul fundatiei Gozh din olanda, papa si alte lucruri "trebuincioase", pentru animalutele din comanesti !...acolo, gerda, gazda buna si ospitaliera, i-a asteptat cu cate o gustarica si o racoritoare, dupa cum se vede ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Sept 14, 2011 1:51 pm | |
| Ce frumos! | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Sam Sept 17, 2011 1:59 pm | |
| ati zis ca o sa mai mergem odata la adapost pentru voluntariat.....cand va fii asta???? | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Sam Sept 17, 2011 3:59 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Dum Sept 18, 2011 11:00 am | |
| fetele, nu promit nimik,, dar sa vad ce pot face....stiti ca sunt EXTREM de ocupata....voi incerca pe sambata viitoare, dar chiar nu promit, ok? si eu imi doresc foarte mult sa ajungem, macar in cadrul proiectului nostru...rugati-va pentru "iesirea" asta ! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Dum Sept 18, 2011 11:17 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Dum Sept 18, 2011 3:00 pm | |
| Foarte frumos chiar daca nu este pt toti pe cativa ii vor face fericiti! | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Dum Sept 18, 2011 3:04 pm | |
| Super va multumim pentru tot! | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Lun Sept 19, 2011 10:40 am | |
| Sper sa mergem la adapost! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Lun Sept 19, 2011 5:19 pm | |
|
fetelor, vom incerca sa ajungem la adapost saptamana asta, sambata sau chiar vineri, direct dupa ore !!!...insa nu mai mult de 8-10 copii din proiect ! vom face un "bilet de voie" ce va trebui semnat de parinti !!! (stiu ca nu va place, dar asa TREBUIE sa functioneze un proiect scolar !!!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mar Sept 20, 2011 4:19 am | |
| | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Sept 21, 2011 10:26 am | |
| Deabea astept sa merg! | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Sept 21, 2011 12:10 pm | |
| Si eu!>..am emotii;)).Nu ma deranjat deloc,faza cu biletul de voie,este si normal | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Mier Sept 21, 2011 12:49 pm | |
| chiar trebuia bilet de voie....acum am inteles de ce ) ) | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| |
| |
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Sept 22, 2011 4:06 pm | |
| de abia astept sa plec | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Joi Sept 22, 2011 4:07 pm | |
| iubesk anymalutele | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Vin Sept 23, 2011 3:02 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Vin Sept 23, 2011 3:30 pm | |
| Da...!!!eu vreau un bison!....daca aveam doar 2 catei il luam!Hei motanelul ala...eu am pus ochii pe el Mai vreau odata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Vin Sept 23, 2011 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Adoptii Comanesti Vin Sept 23, 2011 3:33 pm | |
| Adica au fost adoptati 3 catei? Felicitari atunci. Deci trebuie sa mergeti mult mai des acolo cu oameni mereu altii. Asta este o solutie de a fi adoptati cateii si pisicile. | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Vin Sept 23, 2011 3:37 pm | |
| da....eu as fi adoptat dar am deja 3 mari.....si d rasa:(....daca aveam doar 2 ,luam si eu unu | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Vin Sept 23, 2011 4:53 pm | |
| si eu vroiam sa adopt...a zis mama ca o sa mai mergem cu familia...si poate o sa iau atunci unul | |
|
| |
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti Sam Sept 24, 2011 5:29 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti | |
| |
|
| |
| Asociatia "Sufletul Meu" Comanesti | |
|