|
| ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" | |
| | Autor | Mesaj |
---|
alexandra nica Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1310 Data de inscriere : 26/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Moinesti
| Subiect: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Dum Iul 08, 2012 3:01 pm | |
| Ziua de astazi a inceput in forta pentru participantii,voluntarii si organizatorii concursului de ciclism MOINESTI-ZEMES.O zi calduroasa,dar si palpitanta pentru concurenti,acestia au fost grupati pe 2 categorii,juniorii si adultii,juniorii au avut de pedalat 11 km,iar adultii 23. Au participat de asemenea si autoritatile locale si judetene: -politia locala -politia -jandarmeria -crucea rosie,salvarea Acesta este banner-ul competitiei. HARTA: * linia galbena: traseul scurt, 11 km, categoria 10-13 ani. * linia albastra: traseul lung, 23 de km, categoria 14-19 ani. Primele 3 locuri si de la juniori si de la adulti au fost premiate cu premii valoroase,acestea constand atat in echipamente de biciclete cat si chiar biciclete. Locul 1 juniori:Locul 2 juniori: Locul 3 juniori:Locul 1 adulti:Locul 2 adulti:Locul 3 adulti:Dupa ce au fost desemnati castigatorii a avut loc un mic Party numit ,,Pasta Party" unde toata lumea s-a distrat minunat. Si asa s-a incheiat o minunata zi alaturi de ,, Asociatia ACTIV"Moinesti. | |
| | | Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| | | | alexandra nica Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Dum Iul 08, 2012 6:35 pm | |
| Distractiv la urma,dar traseul a fost putin dificil,soare insistent( un nor nu a fost pe cer),caldura tulburatoare ce mai a fost super ptr cei care au dirijat,ptr cei care au pedalat la bicicleta a fost infernal,au mai fost si abandonari,si pana la biciclete,pe ambele roti,si totusi nu s-au lasat.Au avut un curaj imens. | |
| | | alexandra nica Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Dum Iul 08, 2012 6:38 pm | |
| | |
| | | yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Dum Iul 08, 2012 8:05 pm | |
| | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 6:37 am | |
| Multumesc de poze doamna profesoara.!!!! | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 7:15 am | |
| pai stai, ca mai vin !! iata si primii doi concurenti, juniori, intr-o lupta dramatica si insotiti de o masina de politie "galagioasa" !! pustii "alergau" de lasau praf in urma, ce sa mai !....abia am avut timp sa-i surprind cu o poza...au trecut glont ! mai aveau putin pana la sosire, si doar unul trebuia sa fie castigatorul bicicletei ! i-am privit apoi din urma, cum pedalau agitati...unul din ei , deja se distanta binisor apoi, incet, incet, au incept sa treaca concurentii mari si mici si ceva ce m-a impresionat mult de tot: un tata, isi insotise mititelul, in cursa !!...adultul, deci, nu era concurent, ci tatal concurentului !! | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 7:30 am | |
| Pe mine cel mai tare m-a impresionat acel tata care era pinionul principal al biciletei.Impingea saracu la ea de vai de el.A si primul castigator de la adulti.
Ultima editare efectuata de catre alexandra nica in Lun Iul 09, 2012 1:42 pm, editata de 1 ori | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 7:41 am | |
| ei, si acum, desertul: laureatul !!!...adica proaspatul posesor al bicicletei de la premiul I !!...un pusti simpatic de clasa a VII a !... bineinteles ca avea ochelarii chiar si la umbra....pai, deh, nu asa e si cu vedetele de la hollywood !? si, desigur, nu puteam rata o poza cu asta micu si castigator !! si, inca o ...inimioara !!!....inimioara primarului de moinesti !! un pusti simpatic, ambitios si..."nefitzos" !!! insa,mititelul a avut mare ghinion la concurs !...a trecut val-vartej pe langa noi, pe a patra pozitie...urma sa aflam ca a avut pană pe ambele roti, si ca a fost doborat si de caldura, undeva pe dealuri, fiind nevoit sa stea sa-si mai traga sufletelul pana si-a revenit...nu-i nimic, edi, tura urmatoare te vei lupta pentru locul I !! si...nu in ultimul rand, piesa de rezistenta: domnul profesor si admin !!! (eu ii spun domnul profesor, iar pustii "dorutzu" !!!...hm..ce ti-e si cu democratia asta !!!)...cu tricou galben, semn de organizator destoinic (noi eram doar voluntari destoinici !!) domnul profesor, un peronaj activ, si extrem de important pentru multa lume ! implicat pana in maduva oaselor intr-o multime de proiecte !...dar mereu zambitor si amabil ! si " nefitzos" deasemenea ! nush cum de-a scapat doar cu o poza !! | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 7:44 am | |
| - alexandra nica a scris:
- Pe mine cel mai tare m-a impresionat acel tata care era pinionul principal al biciletei.Impingea saracu la ea de vai de el.
pai, da !!...stateai cu aparatul in mana si nu l-ai pozat !!! ( e vorba de un alt caz si de alt tata cu alt copil !..un pustiulet si mai mic, sa tot fi fost de clasa I !) | |
| | | Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 7:53 am | |
| | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 8:00 am | |
| Ba nu stateam atunci cu aparatul in mana,mi l-ati dat dupa ce a trecut castigatorul de la adulti. | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 8:02 am | |
| | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 8:05 am | |
| Si dupa care dumneavoastra ati murit de ciuda ca l-ati ratat. | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 1:41 pm | |
| Haideti sa-i va fac pe plac doamnei profesoare si sa postez si castigatorul de pe 1 loc la adulti si baietelul acela mic,plus alte poze cu restul castigatorilor si medaliatilor. Acesta este Sebi de pe locul 1: Trofeele participantilor de pe locurile 1,2,3 adulti si juniori: MEDALIILE TUTUROR PARTICIPANTILOR: SI POZE CU ACEL BAIETEL SI TATAL LUI CARE AR DA ORICE PTR EL. CUM AM SPUS SI IN COMENTARIILE ANTERIOARE,TATAL PINION PRINCIPAl,DAR COPILUL NU A RAMAS NEPREMIAT.SA-I FI VAZUT FATA CAND A VAZUT CA NU IA NIMIC...... ERA FOARTE FERICIT SI ACUM SI LOCURILE 1,2,3 DE LA ADULTI SI JUNIORI,PODIUMUL: [URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/546/locurilejuniorilor123.jpg/] | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 4:57 pm | |
| uuups...ce tare esti !!..de unde atatea poze??? hello, Monik, hello Luminita !!!...pe cand urmatoarele competitii ?? | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Lun Iul 09, 2012 4:59 pm | |
| Ati uitat ca-s rapida nu? | |
| | | claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Joi Iul 19, 2012 9:04 pm | |
| | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Dum Oct 07, 2012 9:03 am | |
| Si a venit si a doua competitie de ciclism,prima din Zemes!! A fost o organizare exemplara!! Inscrierea concurentilor Concurentii asteptand cu nerabdare startul!!! Prieteni for ever chiar daca au terminat cursa pe locuri diferite:d Un concurent venit din Piatra Neamt,de i-am luat si interviul In continuare concurentii inca nerabdatori!! In sfarsit,dupa atata nerabdare,concurentii sunt instruiti pentru cursa cea mare. Asezarea concurebtilor la start Cu 5 secunde inaintea startului,concurentii erau insotiti de 2 atv-uri si 2 motociclete ptr enduro. Si intr-un final asteptarea a luat sfarsit Prin munte: Dupa aprox. 2 ore au sosit si primii concurenti Si noi pe aici,desigur ca si voluntari muncitori: Si nu in ultimul rand,trebuia sa rada si cnv de mine asezandu-mi o sapca pe cap si stricandu-mi freza,dar a trecut.Eram nemultumita de asezarea sepcii pe cap. Si cursa aceasta fabuloasa s-a incheiat cu o festivitate minunata de premiere,fiind invitata trupa Atelier. Sponsorii principali ai cursei au fost: -firma de componente de bicicleta Shimano, -Firma de biciclete Scott si -Magazinul H2O din Bacau. A,da,cum am putut sa omit cel mai curajos si Activ concurent
Ultima editare efectuata de catre alexandra nica in Dum Oct 07, 2012 10:47 am, editata de 1 ori | |
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" Dum Oct 07, 2012 9:07 am | |
| This was the largest cycling competition in Zemes,have been different sponsors, a wonderful concert and awards.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" | |
| |
| | | | ASOCIATIA ,,ACTIV MOINESTI" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |