Buna tuturor,
Sper ca cineva dintre voi sa vada mesajul asta. Ma numesc Romana si sunt din Cluj Napoca.
Tocmai ieri am adus un catelus pe nume Lord de la tara. Are 9 luni este vaccinat si deparazitat. O fire foarte foarte prietenoasa si foarte atasat de oameni.
Mi-e si greu sa scriu deorece imi vine sa plang. Lord a trecut prin niste traume. A fost legat si batut foarte rau, are niste rani la gat, care am inceput sa le tratez de cum l-am adus la cj. Am fost ieri cu el la veterinar am sa am duc azi si de cate ori este nevoie.
Deorece eu locuiesc la bloc, l am dus deocamdata la o prietena la gradina, dar nimeni nu este acolo. Ma duc dimineata si seara la el sa ii dau de mancare si sa il duc la veterinar. Asa de rau a fost lovit intrucat pe un ochi nu mai vede, dar posibil dupa operatie sa vada din nou. Ranile de pe langa gat sunt curatate si vor fi cusute.
Am sa suport eu toate costurile pentru vindecare lui, dar daca stiti pe cineva care are curte si este iubitor maxim de animale va rog ajutati-ma sa ii gasesc o casa si stapani care sa il iubeasca.
Este un catel de marime medie si cu blana roscata semi lunga un scump!!! Cainele pana acum nu a fost tinut in casa asa ca preferabil este cineva cu casa si curte. Sunt dispusa sa vin 200 de km sa il duc pe Lord la niste oameni iubitori care sa il iubeasca din plin si sa aiba grija sa nu ii se mai intample ceea ce ii s a intamplat pana acum.
Va rog din suflet ajutati-ma sa ii gasesc o casa lui Lord.
Pana in data de 30.09. pot sa il tin acolo...sper sa avem succes impreuna. Sunati-ma va rog si va dau detalii. Am sa ii fac si astazi poze desi momentan nu este foarte sexy.
Romana: 0745 58 80 59
Va multumesc din suflet