| Doua pisicute foarte timide | |
|
+3Spinu Patricia yoana simona 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
simona Membru Forum Animalutze
Mesaje : 246 Data de inscriere : 09/10/2010 Varsta : 41 Localizare : bacau
| Subiect: Doua pisicute foarte timide Lun Oct 24, 2011 6:08 pm | |
| Acum o saptamana am primit un apel de la o fata , precum ca undeva langa un chiosc de ziare doi pisoi i-si traiesc viata intr-o cutie de carton .Am raspuns apelului ei , am decis sa ii iau la mine pana le vom gasi stapani.Luni am fost anuntata ca s-a gasit o alta persoana dispusa sa ii tina in foster pana la o adoptie finala.Sambata am fost sunata din nou in legatura cu cei doi pisoi , fata care ii avea in grija a decis ca nu ii mai poate tine , trebuiau urgent plasati la alta persoana , eram singura dispusa sa ia doua pisici salbatice , rahitice , fricoase .In seara aceasta am preluat pisoii , intradevar sunt foarte , foarte fricosi , nu arata "comercial", nu sunt gata de adoptie , dar cu toate astea am decis sa le fac poze si sa ii promovez , asa sansele lor de adoptie vor creste.Sunt marisori , nu sunt cat cei pe care i-am avut pana acum, din proprie experienta stiu ca oamenii isi doresc animalute cat mai mici , pufoase , sa arate bine si daca arata ca si cum ar fi de rasa e chiar foarte bine.Cu putina iubire si grija cei doi pisoi vor arata foarte bine , maine ii deparazitez intern si extern , am sa le fac baita momentan cu sampon care nu necesita clatire , abia daca pot pune mana pe ei , bine nici nu vreau sa ii traumatizez si mai tare.Am sa vi arat asa cum i-am primit in seara aceasta | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Lun Oct 24, 2011 6:55 pm | |
| bineinteles ca au sanse de adoptie !!!!!....mai ales ca sunt pui...indiferent cate luni au, ideea e sa nu aiba "ani" !!... daca sunt mai marisori, peste 4, 5 luni, nu e nici o problema !!!...la faci baita deparazitanta, ii deparazitezi intern-extern, curelusa neaparat rosie !!! si...cu multa iubire, ii imblanzesti....nu-ti ia mai mult de 1-2 saptamani...insa bine ar fi sa ii tii in casa, asa se vor obisnui mai usor cu prezenta umana...si...sa-i tii mult in brate !! s-ar putea sa le placa ! ar mai fi un avantaj, daca au in jur de 6 luni...sunt fetite????....le poti da sterilizate si atunci sansa adoptiei e si mai mare, crede-ma !! daca-s motanei, nu-i necesara sterilizarea, si nici recomandata pana pe la 1 an... mititeii...cum stau ei asa, unul in altul...ca doi orfani, aparandu-se reciproc...parca vad ce mandrete se fac in 1-2 saptamani... | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Mar Oct 25, 2011 4:01 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Mar Oct 25, 2011 6:22 am | |
| cel mai micut e baietel si cea mai mare e fetita .ii tin in casa , chiar daca am la dispozitie 1 camera cat o cutie de chibrituri ), au dormit in cosulet langa calorifer , au papat toata noaptea , au folosit si litiera , se inteleg cu cei doi pisoi mici pe care ii am , dar cu cele mai mari nu , nu se apropie de ele .astazi le facem si deparazitarea interna si externa , deja fetita a prins curaj , sta in pat , baietelul inca nu dar e abia prima noapte. baietelul zic eu ca are intre 2 si 3 luni iar fetita intre 3-4 luni .baietelul e mai slabut fata de fetita , dupa deparazitare speram sa mai ia in greutate. | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Mar Oct 25, 2011 11:11 am | |
| | |
|
| |
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Mar Oct 25, 2011 3:01 pm | |
| | |
|
| |
alexandra nica Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1310 Data de inscriere : 26/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Moinesti
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Mar Oct 25, 2011 3:45 pm | |
| Sunt foarte frumosi mai ales dupa ce se vor ingrasa putin. | |
|
| |
| |
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Vin Oct 28, 2011 7:29 am | |
| hehehe....mai, simona....cum faci asta???...cand vrem si noi sa vedem ce-i intr-o poza, uite ca-i prea mica !.. ce claie simpatica acolo!! tolanita in curatenie si caldurica....insa cu greu am distins unde-s capusoarele si unde-s funduleturile !!! sa-ti traiasca ! (claia) | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Vin Oct 28, 2011 12:56 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Vin Oct 28, 2011 4:15 pm | |
| Acele pisici formeaza un ghemotoc de blana.Foarte fain.Sunt matzele spectaculoase. | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Dum Oct 30, 2011 3:07 pm | |
| , cand am adaugat poza parea mare , ca am tot incercat sa o fac mai mica si nu reuseam si am apasat pe buton pana a iesit asa cum o vede-ti mai pun poza o data de sus in jos :spocky motanul sotului ), baietelul urecheat si slabut, fetita cu cioc si pisoiul de aici din curte | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Dum Oct 30, 2011 4:48 pm | |
| | |
|
| |
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Lun Oct 31, 2011 4:46 pm | |
| ce scumpi sunt | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| |
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Lun Noi 07, 2011 6:51 pm | |
| inca nu au fost adoptate pisele alea mici , dar nu e bai , numai bine se mai ingrasa si ele:D.intre timp am mai gasit o pisicuta , are cam 4-5 luni , e fetita , e gri-tarcata, e o pupacioasa si dorm toate pisele acum in cosuletul de la Gozh langa calorifer.noaptea sunt cumintele , dimineata de la 5 e trezirea , au treaba in litiera , cum o golesc cum se ducea alta ).papa bine si se pun pe joaca pana ce plecam noi la munca la 7.30.cine stie ce fac ele toata ziua dar dovezile din camera lasa de banuit ), perdeaua este jos , sosetele sunt insirate in toata camera , sertare deschise ), ce mai o nebunie cand ajung acasa . pupici | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Vin Noi 18, 2011 4:03 am | |
| E bine ca se inteleg asa din prima. | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| |
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Vin Noi 25, 2011 10:06 am | |
| buna aceste doua pisicute timide au fost adoptate impreuna de o doamna minunata din piatra neamt.intre timp am reusit sa gasesc casuta si la cealalata pisicuta din cosulet , cea cu urechile roscate .de asemenea am gasit casuta si pentru pisoiul cel gri tigrat gasit in zona unde lucreaza sotul meu .a fost o saptamana buna sa zicem .a mai ramas cutulica mic , momentan nu am nici o cere pt el , sper ca intr-un final sa ii gasesc casuta , sotul a zis sa ma mai opresc , ca eu tot strang catei dar nici unul nu reusesc sa dau .acum am cateaua mea Lucy , catelul Bobita , catelul Costica , cei doi micuti gasiti langa capsuni si asta micu . | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Vin Noi 25, 2011 4:14 pm | |
| Ce bine ... Felicitari! | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Dum Dec 04, 2011 5:40 pm | |
| se poate arhiva , am vb cu stapanii si pisoii sau adaptat bine , au avut 2 zile in care au stat ascunsi dar acum cerceteaza toata casa | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Lun Dec 05, 2011 5:05 am | |
| | |
|
| |
TheParkour Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Lun Dec 05, 2011 8:53 am | |
| Ce dragutze sunt | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Mier Dec 07, 2011 6:01 pm | |
| a-ti vazut in cosuletul cu pisici ca aveam unul alb si cu urechile roscate?ei bine , in ziua de Mos Nicolae a fost si ea adoptata.Un tatic emotionat si foarte timid a dorit sa ii faca o surpriza fetitei lui .Cum primesc poze postez . Pupici | |
|
| |
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide Mier Dec 07, 2011 7:16 pm | |
| Deci cel care a adopta a avut un cadou foarte frumos de Mos Nicolae! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doua pisicute foarte timide | |
| |
|
| |
| Doua pisicute foarte timide | |
|