| Mizti-pisicuta de apartament | |
|
+6claudia btzt Lazar Catalina98 stefanyafelea Spinu Patricia alexandra nica yoana 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 23, 2011 3:41 pm | |
| ....sau de ....interior !! ....de casa, de apartament, de ce-o fi....numai interior sa fie....sau cel putin deocamdata, pana mai crestem si suntem sterilizata !!! suntem o frumusete de pisicutza, deparazitata intern si extern, cu constiinciozitate (a eliminat si niscai viermisori)... a fost gasita de sotul meu, n-o sa va vina sa credeti....intr-o zi, pe cand pisicutza-petrolista inca era la mine, mi-am trimis sotul sa aduca paine....el sosi insa acasa, cu bratele pline...intr-o mana o sacosa si in cealalta o...pisulina !!....va marturisesc insa faptul ca am un sot care nu ma incurajeaza defel in a aduna animalute "petroliste"....insa, atunci cand il doboara mila, se vede treaba ca nu poate nici el rezista ! micutza era in fata brutariei...cu o zi inainte,nu era, deci abia ce fusese lasata !...in usa brutariei...statea in fundulet, pe un frig naprasnic, cu vant si ploaie marunta...sotul meu a iesit cu painea, s-a uitat insistent la ea si a vazut-o cum intorcea capul dupa fiecare trecator, parca cu speranta de a fi luata in brate...cineva adusese un preşulet ca sa stea, insa un catel a izgonit-o , si se asezase el...asa ca, micutza a renuntat, stand cu piciorusele pe cimentul rece si umed...sotul meu ezita....a incetinit pasii...se gandea ca mai aveam o petrolista acasa.....n-ar mai fi vrut si o brutareasa...a urcat in masina, dar n-a dat cheie...a stat un pic si ...cale intoarsa !!...pisicutza fu iute "ridicata" si ascunsa in haina groasa a sotului !! ...n-a zis nici "pâs"...nici "miau"...de frica ca nu carecumva sa fie iar abandonata...a ajuns astfel, la mine in brate, si imediat la baita !!....dupa o spalare si samponare ca la carte, pisa fu repede uscata si imprietenita cu petrolista... acum, Mitza-brutareasa asteapta un stapan responsabil, care stie ce inseamna un animalutz de ingrijit...pisa e de interior...cel putin pana vine caldurica de primavara si va fi sterilizata !!...acum are in jur de 4 luni, deci e prea devreme sa o sterilizam....nu lasa par (deocamdata)...animalutzele pana la maturitate, nu lasa blanita prin casa... se ofera cu zestre si conditii de interior...e o iubareata si are un defect: ii place in brate ! daca nu o ia nimeni, se "catara " singura, si nu va doresc! ia priviti minunatia !...o domnisorica lipicioasa, nu prea pupacioasa(cum era petrolista), sta si singurica in casa, nu face pozne ! (prea mari) mi-e foameeeee....eu nu mai pot de foame si voi tot faceti poze !!!! intalnire de gr. 0 joaca multa, multa !!...mai ales dupa o baita buna ! brutareasa mai are si alte defecte: nu prea miauna, mai mult....se " mâţâie" ! ....ii place sa stea in brate cand lucrez la calculator si urmareste cu interes sageata de pe ecranul monitorului !!!....nu va speriati, nu a sarit niciodata sa o prinda !!(inca) | |
|
| |
alexandra nica Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1310 Data de inscriere : 26/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Moinesti
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 23, 2011 3:46 pm | |
| Deci o pot considera mata mea.NU | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 23, 2011 4:00 pm | |
| hehehe....daca inveti bine si iei note mari.... si daca promiti ca ne vom ocupa de sterilizare !!! adica sa nu apuce sa aduca mostenitori pe lume ! (sunt atatia nefericiti pe toate drumurile !!) | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 23, 2011 4:03 pm | |
| Deja am note bune si va promit ca impreuna cu d-voastra o ducem la sterilizat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mier Oct 26, 2011 3:36 pm | |
| Ce mai face matza mea doamna profesoara?Cred ca e mai frumoasa pe zi ca trece. | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mier Oct 26, 2011 3:40 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mier Oct 26, 2011 3:45 pm | |
| Amandoua sunt extraordinar de superbe. | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Joi Oct 27, 2011 4:16 pm | |
| mitzulina ta e o domnisorica adevarata !!...o alinatata foarte mâţâită si bârâită !!!! o sa mor de dor dupa mâţâielile ei !! nu miauna decat cand ii miroase a fripturica !! dar si atunci, asa, mai delicat ! e o curatica si o cuminte...doar cand o apuca hârjoneala, te sfatuiesc, asa ca si pe Patri, sa fii in preajma ei ca sa-i mai tai elanul !! vrea mai mereu in brate !!...daca nu te prinzi, incepe sa se catere singurica !!! mai vrei detalii???...le vei afla acusic , "faţă catre faţă". Nu promit pe maine, dar poate in weekend...te sun ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Joi Oct 27, 2011 5:06 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Sam Oct 29, 2011 9:31 am | |
| Mitzi a plecat acasa !!!..acasa la ea...adica la alexandra !! acusic astept pozele, ca sa postam dovezi !! voi divulga faptul ca era cat pe ce sa n-o mai dau pentru ca m-am atasat tare mult de ea...si asta se intampla in special atunci cand animalutul sta IN casa !!!...am rezistat insa ispitei de a o pastra, pentru ca nu se stie de nu mai gaseste sotul meu alta "petrolista " pe drumuri !...si atunci, am nevoie de spatiu pentru pregatirea de adoptie...de fapt asta si este ideea...daca salvam animalutze, ne pastram cate avem nevoie , sau cate ne permite spatiul....restul, trebuie sa le gasim adoptori ! alexa, sper sa nu ai probleme de acomodare cu miaunica...dar daca, doamne fereste vor fi, terbuie sa stii ca oricand o preiau inapoi !!...am mai auzit de cazuri de neadaptare a animalutelor, de aceea spun asta ! asteptam vesti ! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Sam Oct 29, 2011 9:35 am | |
| PS. sa stii ca puiana nu are mai mult de 5 luni...cand mi-a adus-o sotul meu, ( cu o luna in urma) era cam cat "petorlista" patriciei...insa, daca e crescuta in puf, ea se dezvolta bine , iar la 6 luni, e la fel de maricica asemeni uneia adulte...insa faţa ii tradeaza varsta tanara !
| |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Sam Oct 29, 2011 2:15 pm | |
| Miaunica e foarte cuminte doar ca are o problema cu papagalii si cu florile.Iar in rest s-a dus prin inspectie in toata casa,a mancat,s-a jucat cu membrii familiei,iar acum doarme pe balena mea de plus care e tot cu alb si negru. | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Sam Oct 29, 2011 4:15 pm | |
| ai papagali???? ups !...am auzit de prietenii intre catei si pisici dar intre pisici si pasari...hmmm...ai grija...sper sa nu postezi vreodata pe "In amintirea lor.."... si uite asa, fetele GOZH au inceput adoptiile de toamna si mi-au golit casa de miaunici !! iar pisele mele au intrat in categoria "Cele mai bune adoptii" !... ia sa vedem, cum spuneam, si dovezile: Mitzi preluata de alexa! si ca orice copila care pleaca in lume, la casa ei, Mitzi a luat cu ea, un pic de zestre: litiera de la mine, zarul de ...copilul meu si papa, jucarele si castronele, de la Gozh ! si...o pisicutza cam cataratoare ! | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 30, 2011 5:48 am | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 30, 2011 6:47 am | |
| nu cred ca acum, pentru ca inca e timida in noua casa....dar...are timp, nu?? de exemplu, alexa !...cu o zi inainte , mitzulina se urca vertiginos pe perdeaua de la baie...ii placea cum ii intrau gherutele in ea !!...asa ca, acum e cam gaurita si asteptam pe mos craciun sa aduca alta !!!!....sa dau comanda si pentru tine de una !?? si mai este ceva ce tinde sa devina traditie: ii place la nebunie sa scoata bulgarele de pamant din litiera si sa se joace cu ele prin casa...le ia in gurita si le duce la "prelucrat" undeva , unde ii place ei..ca sa fie in tihna..acolo, le joaca bine pana le zdobeste !! (dar iti vand un pont: daca folosesti nisip, nu mai poate scoate nici un bulgarel, nu?) noi iti dorim mult succes !! s-ar putea sa ai multe de scris pe topicul "clipe frumoase si amuzante" ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 30, 2011 7:11 am | |
| Deja balenozaurul meu a devenit culcusi si perna in acelasi timp.Mitzi azi dimineata la ora 3 ea se juca cu picioarele mele.Daca,casa a fost in reparatie mi-am scimbat tot inculsiv si geamurile asa ca inca nu am perdele deci nu are ce strica. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 30, 2011 7:40 am | |
| Am uitat sa va intreb cu ce sampon o spalati ca sa o spal si eu si cum o spalati.Si la cat timp. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 30, 2011 7:45 am | |
| Acum mi-am dat seama dece Mitzi avea treaba cu florile,ptr ca era pamant in ol si credea ca acolo trebuie sa isi faca nevoile. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 30, 2011 12:11 pm | |
| Cred ca sampon de pisici anti purici! | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Oct 30, 2011 12:16 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Lun Oct 31, 2011 5:11 pm | |
| Uitati-o si pe colocatara mea Mitzi foarte relaxata si dezinvolta. AICI imi pandea papagalii lingandu-se pe botic. Aici dormea ca o purcica pe balenozaurul meu. | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Lun Oct 31, 2011 5:33 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Lun Oct 31, 2011 6:02 pm | |
| Stiu este foarte frumoasa si mataita. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Lun Oct 31, 2011 6:26 pm | |
| | |
|
| |
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| |
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mar Noi 01, 2011 4:36 pm | |
| | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mar Noi 01, 2011 4:53 pm | |
| Alexa, ne-am distrat teribil cu pozele astea !!..sunt grozave, dar a doua intrece orice masura !...cel mai incantat a fost sotul meu pentru ca el este cel care a gasit-o si a "cules-o", asa ca este tare fericit de adoptia Mitzei... cred ca daca am face un top al celor mai reusite adoptii, eu spun ca ar fi Mitzi-brutareasa si Dazy-Petrolista !!...ce credeti? Alexa, nu e cazul sa o speli pe mâţană ! sincer nu stiu la cat timp se spala miaunicile insa sigur acum nu e cazul...eu am spalat-o cu "sampon antideparazitar" (pentru ca aveam motive ) insa sunt si sampoane simple pentru animalutze !... | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mar Noi 01, 2011 4:59 pm | |
| Multumesc.V-am trimis un mp va rog sa ma ajutati. | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mar Noi 01, 2011 5:05 pm | |
| cum e cu somnul, noptile ??? (al ei ca al ei, dar al vostru !!) | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mar Noi 01, 2011 5:10 pm | |
| E foare fain se ascunde sub cersaf si cand misc o mana sau un picior sare pe ele.Deaja am acumulat 4 zgarieturi.Are intr-un fel program ziua doarme noaptea nu lasa pe altii sa doarma.E o smechera de matza. | |
|
| |
| |
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mar Noi 01, 2011 5:17 pm | |
|
n-o lasa sa doarma ziua !!!....fii si tu MAI smechera decat ea...pune-o la "treaba" ziua....da-i de lucru...jucarele, hartii mototolite !!!...oboseste-o , si noaptea se va potolii !
| |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mar Noi 01, 2011 5:24 pm | |
| Da da in felul cum doarme iti e mila sa o trezesti. | |
|
| |
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Mar Noi 01, 2011 5:51 pm | |
| asa e.... dar incet incet o sa o obisnuiesti... ca esti fata descurcareata | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Joi Noi 03, 2011 4:08 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Vin Noi 04, 2011 2:05 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Vin Noi 04, 2011 5:19 pm | |
| A inceput sa-i curga si celalt ochi lui mitzi. | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Sam Noi 05, 2011 9:19 am | |
|
alexa, intra pe sectiunea "pisici", la topicul "Mica..."...mai mult nu prea stiu nici eu ce sa spun...oricum, sterge-i frecvent, prin tamponare, ochii cu hartie igienica...eu de asta folosesc pentru ca absoarbe foarte usor....apoi o ung, cum am scris acolo, cu asociclin....sa vedem ce va fi...
ce am observat este ca atunci cand e mai cald afara, nu mai lacrimeaza asa tare...evit inca sa ma duc la vet. pentru s-ar putea ca o simpla intrebare sa ma coste cateva zeci de lei !! mai stau un pic cu asociclinul sa vad ce "rezulta" dupa 7 zile de tratament !
nu te speria, Mica mea "plangea" grozav chiar de cand am luat-o din adapost !..adica de vreo 4 luni !
| |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Sam Noi 05, 2011 10:46 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Lun Noi 07, 2011 3:39 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Lun Noi 07, 2011 4:06 pm | |
| Eu acasa am o cutie cu resturi pt animalele strazii si era acolo un miez de paine la luat si a imprastiat prin toata casa numai firmituri!Bine ca la mine nu ajuge la servetele!! | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Noi 13, 2011 10:38 am | |
| Am revenit cu poze Mitzi s-a obisnuit in noua casa si se joaca toata ziua. aici mitzura doarme cu pofta aici se intindea dupa lungul ei somn | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Noi 13, 2011 12:21 pm | |
| de cate ori o privim pe mitzulina cea tolanita, ne creste inima !!!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Noi 13, 2011 12:25 pm | |
| I-am facut ieri baie.Nu prea ii place asa ca mi-a tatuat bratul.Si nici la uscat nu prea sta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Noi 13, 2011 12:49 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Noi 13, 2011 12:53 pm | |
| Da e pe masura gherutelor ei si ea le are cam mari. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament Dum Noi 13, 2011 12:55 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mizti-pisicuta de apartament | |
| |
|
| |
| Mizti-pisicuta de apartament | |
|