nu pot sa imi dau seama de unde au luat virusul,ca ii tineam in casa,doar ca las putin geamul intredeschis din curte sa intre aer.Intii s-a imbolnavit motanelul portocaliu cu buricul iesit in afara,pe care il aveam din luna mai.In citeva zile a slabit,desi minca putin,vet.mi-a zis sa il izolez urgent insa a fost prea tirziu.La majoritatea a facut un medicament american experimental,care nu a ajuns la toti,poate asta a fost sansa celor salvati.2 din cei pe care i-am pierdut cred ca au murit din cauza perfuziei iv prea multa:(M-am gindit ca am adus virusul de la cab.vet.unde tratam un pisicut cu constipatie,insa el s-a imbolnavit ultimul.Ultimii pisicuti imbolnaviti au fost cei alibiciosi,i-am luat de la mine de pe strada ptr.ca m-a rugat un vecin ca nu au sanse,cu promisiunea ca imi da de mincare.Nu mi-a dat decit niste orez fiert si ciorba goala,asa ca le-am cumparat boabe, tot din pensia mea.Am sperat ca le voi gasi stapin,am pus anunturi pe siteuri,forumuri,insa nimic.Chiar acum o doamna ameninta ca isi va arunca 3 pisicuti daca nu ii ia nimeni,a pus anunturi peste tot dar nimeni nu a fost interesat.Orasul e plin de pisicuti abandonati,iar la mine pe strada daca nu ii iau sfirsesc loviti de masini sau omoriti de caini:(Cei portocalii mai aveau un fratior pe care l-a omorit un caine pe strada,iar asta m-a facut sa ii iau.Acum doar surioara lor mai traieste,am luptat mult pentru ea si as dori sa ii gasesc stapin,insa e greu de crezut...va trebui sa ii vaccinez ca vine frigul si pot face gripa,am acum 9 pisici,e greu in primul rind cu curatenia,ca am probleme la o mina,plus ca am mai gasit un catel care acum intra dupa mine cind le aduc mincare si le-o mai fura pina il scot afara...