yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Pisicuta petrolista ! Joi Oct 06, 2011 2:51 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :aceasta mâţă e petrolista de 2 ori: mai intai ca are o blanita gri-petrol si mai apoi ca a fost pescuita dintr-o unitate petroliera ! m-am trezit cu ea urland de mama focului in curte, adusa de sotul meu...arata ca un arici...sau ca un dievolutz !! avea blanita tepoasa si "fixata" in uleiuri si petrol, asa cum dormise ascunsa pe cine stie unde, pe la petrolisti....sotul meu mi-a spus ca i se paruse ca auzise cu o zi inainte , parca, un mieunat slab...probabil ca abia fusese abandonata...insa adoua zi, rupta de frig si foame, cum a auzit glas de om venit la serviciu, a si iesit de prin ascunzatori, direct inainte usii unde lucreaza sotul meu, tipand din toti plamanii....si uratica asemeni unui dievolutz...sotul meu a placut-o din prima, spunand ca a sesizat cu cata ardoare isi cerea drepturile !! si uite asa, m-am ales cu o mâtuca uratica...insa, dupa ce am spalat-o de 2 ori intr-o seara si inca o data a doua zi, iata ce a iesit de sub stratul de uleiuri si petrol !!!!...e o fetita super frumusica deparazitata...de fapt, la cat petrol avea pe ea, nici nu avea purici !! oricum , a facut baita cu sampon antideparazitar si a luat pastiluta de viermi, prima doza !...acum are si curelusa de puricei, care are si rol de.....frumusete ! frumusica se ofera cu putina zestre si cu promisiunea achitarii sterilizarii, la un an ! (sau poate pana atunci, se mai arata vier pfoten-ii prin zona, si o "rezolvam" gratis" )! acusic urmeaza pozele ! | |
|