Dorotea Membru Forum Animalutze
| Subiect: Hrana pentru animale, gratis ! Dum Iun 27, 2010 2:15 pm | |
| Am gasit pe un site, un meniu: http://www.totulgratis.com/Hrana-Animale/trei anunturi de oferta gratuita pentru pisici si caini: ◦Mancare pentru caini (100 grame) oferita de whites-premium.com ◦Primeste CADOU pachetul de ingrijire pentru puiul tau de catel! ◦Primeste CADOU pachetul de ingrijire pentru puiul tau de pisica! oferta vorbeste despre cantitati mici, dar poate unora le-ar prinde bine si atat; | |
|
paganel Vizitator
| Subiect: Re: Hrana pentru animale, gratis ! Sam Oct 23, 2010 10:29 am | |
| chiar prinde bine pe vremuri de criza. eu nu stiam le-am scris. am doua animalute, un catel de 6 ani si o pisicuta de 4 luni. sa speram ca vor si trimite mancarica |
|
Oana Membru Forum Animalutze
| Subiect: Re: Hrana pentru animale, gratis ! Joi Oct 28, 2010 10:56 am | |
| Cred ca mai mult e vorba despre cei ce au animale de pe strada si le ingrijesc..sau nu? | |
|
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Hrana pentru animale, gratis ! Vin Dec 03, 2010 3:38 pm | |
| Unui animal cred ca-i prinde si 10 g de mancare.Dar nu numai asta ii trebuie.II trebuie sa adapost si dragoste. | |
|
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Hrana pentru animale Dum Ian 09, 2011 12:44 pm | |
| Cei 7 pui ai mei mananca pana li se umfla burtile de stau sa crape. Daca le dai in continuare de mancare se bat pe mancare. Sa nu mai spun de cateii adulti. Asa ca as ruga pe cine cunoaste posibilitati, retete de hrana ieftina si consistenta si modalitati de procurare/ preparare. Cu 10 grame poti grani o gainusa si asta doar o data . Ori cateii trebuie sa manance zilnic. Pot spune asta pentru ca stiu exact de cat are nevoie sa manace un caine care traieste pe strada in frig. Astept informatii. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hrana pentru animale, gratis ! | |
| |
|