Autor | Mesaj |
---|
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Poze in parc Lun Iul 25, 2011 12:51 pm | |
| Multumesc Yoana pentru postarea pozelor! Fiica mea Andreea a fost in Bucuresti si a facut cu telefonul ei aceste poze. Am fost pe inserat in parc si cateii mei au fost foarte cumiti. Noi am stat pe banca si ei nu s-au dezlipit de noi. Onciu se suie mereu pe banca atunci cand eu stau jos pe banca , si nu se dezlipeste de mine. Exact langa blocul meu este un parc foarte frumos si curat cu paza si in fiecare zi mergem acolo pentru plimbare. Dimineata ies la ora 7 si seara dupa ora 21 pentru ca in parc sa fie cat mai putini oameni si sa nu iasa conflicte. Onciu mai latra. Isi face datoria de catel. Se vede ca l-am tuns pe Pufy . L-am tuns acum o luna cu foarfeca si acum s-a nivelat . Arata superb. Pufy este fericit cu noi dar simt ca duce dorul maidanezilor lui. De cand l-am luat la mine am fost doar o data cu el acolo in haita lui si a fost extrem de fericit. Ii iubesc pe amandoi la fel de mult si nu m-as putea desparti de ei. Patricia, ''femeia aceea''sunt eu, Carmen, autoarea acestui subiect de discutie. | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Iul 25, 2011 1:05 pm | |
| Da am aflat nu prea mi-am dat seama pt ca nu te-am mai vazut! | |
|
| |
| Subiect: Proba de pus poze Lun Iul 25, 2011 5:16 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Multumesc Yoana Lun Iul 25, 2011 5:19 pm | |
| Am incercat si eu mai sus dar nu stiam ca trebuie sa copiez codul forum . Am copiat un cod de mai sus. Am program de redimensionare dar la 640X 440 face de fapt 360x480 Asa este fotgrafia de mai sus. A iesit bine. Sper de acum sa ma descurc cu postarea pozelor. Am sa duc dorul comentariilor tale dragute, Yoana. Multumesc!
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Iul 26, 2011 4:57 am, editata de 1 ori | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Iul 25, 2011 5:43 pm | |
| BRAVO, CARMEN !!!!!....cum nu stiai sa copii forum-codul??.....am scris clar , nu??? de acum te descurci singurica...si dimensiunea pozei e foarte buna ! comentariile le voi face dupa ce postezi TU pozele, de acum !! | |
|
| |
| Subiect: Un nou catel, Cioby Sam Iul 30, 2011 6:22 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Aug 02, 2011 12:43 pm, editata de 4 ori | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Iul 30, 2011 6:32 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Cioby Sam Iul 30, 2011 6:35 am | |
| Dupa mine toti puii de catel sunt foarte frumosi. Doar daca sunt ingrijiti ei se pastreaza la fel de frumosi. Cand cresc daca sunt pe strada ei nu mai sunt asa de atractivi pentru a putea fi atractivi pentru adoptie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Iul 30, 2011 7:38 am | |
| Mie mi se par frumosi oricand! | |
|
| |
| Subiect: Steluta, sora lui Cioby Mier Aug 03, 2011 10:56 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: 9 pui de catel abandonati la tomberoanele de gunoi din strada Sam Aug 06, 2011 3:06 pm | |
| Azi ma duceam in vizita la mama mea. Il iau mereu cu mine pe Pufy pentru ca sper sa se hotareasca sa il pastreze. Pufy este ideal pentru un om in varsta. Mergand spre metrou am vazut intr-un spatiu, asa zis verde, din jurul unui punct termic, un catel mic care plingea foarte tare si ratacea cautand ceva. Am zabovit. Au aparut si alti trecatori privind cu mila. Au aparut mai multe fetite care mi-au spus ca sunt 10 pui care au fost gasiti langa tomberoanele de gunoi abandonati fara mama puilor. Ele, fetitele, le-au incropit niste mici adaposturi. Puii sunt de fapt 9, nu 6 cum am spus eu in filmulet. Se vad 3 pui in cutia de langa Pufy si puiul gri: https://www.youtube.com/watch?v=M9ae9-PwRucDin pacate problema asta este din ce in ce mai agravanta in Romania. Si asta pentru ca nu sunt sterilizate femelele. Doamne ajuta!
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Sam Aug 06, 2011 7:02 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Aug 06, 2011 6:25 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Primii 2 pui din cei 9 abandonati Sam Aug 06, 2011 7:41 pm | |
| Seara cand am iesit la plimbare cu Pufy si Onciu, cateii mei, am fost si am si luat doi dintre pui ca sa ii ofer spre adoptie. Am luat doi ca sa isi tina cald unul celuilalt, fiind foarte mici. https://www.youtube.com/watch?v=WaWqLrPbwwALe-am facut deja o baita si maine le voi face filme si poze si ii voi pune pe anunturile de adoptii. Doamne ajuta!
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Aug 07, 2011 1:44 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Puiu si Puiut Dum Aug 07, 2011 1:42 pm | |
| Iata-i: https://www.youtube.com/watch?v=Swwp7wBVcQMIn a doua poza unul dintre pui doarme. I-am pus intr-un cos si cosul in cada. Cosul este de paie si este cam ros de Onciu si de aceea il invelesc cu un cearceaf si lor le place. Au fost cuminti pentru ca erau doi si isi tineau de cald unul altuia. Doamne ajuta sa le gasesc stapani iubitori! | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Aug 08, 2011 7:01 am | |
| | |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mier Aug 10, 2011 9:26 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Iaca joaca dintre puii de catel si motanelul Negrutu Mier Aug 10, 2011 3:20 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Adoptia lui Piky Lun Aug 22, 2011 2:49 pm | |
| Am fericita placere sa va anunt ca Piky, catelul, a fost adoptatat. Din pacate nu am poze. Piky a ajuns bine, la curte cu o familie de tineri cu doi copii. Am vorbit cu stapana si mi-a spus ca Piky s-a jucat foarte mult si a alergat in toata casa parca era acolo de cand lumea. Amandoi copii il iubesc. Piky este cel din partea stanga din poze. Iata-l si singur : Slava Domnului! | |
|
| |
| Subiect: Riky Mar Aug 23, 2011 5:07 pm | |
| Riky a ramas singur. Este foarte trist. Dormeau impreuna ghemuiti unul in altul, isi tineau de cald unul altuia cu trupusoarele lor si pentru fiecare trupul celuilalt tinea loc de trupul mamei. Acum nici cu motanelul Negrutu nu se mai joaca. Inainte cand erau amandoi se jucau, latrau unul la altul si la ceilalti doi catei din casa. Acum toate astea nu mai sunt. Sper sa se obisnuiasca repede cu aceasta situatie. Iata-l pe Riky singur: https://www.youtube.com/watch?v=s3T8I4WCSboAnuntul pentru adoptie este: http://www.adoptiicaini.ro/puiul-riky-2/comment-page-1/#comment-43644 | |
|
| |
| Subiect: Despre Rocky Dum Aug 28, 2011 2:45 pm | |
| Se pare ca Rocky este mai norocos in sensul ca se bucura de ingrijirea mea mai mult timp. Este la mine de trei saptamani. Acum casuta lui este pe balconul de 2,5 mp unde are un cotet dintr-un transportor de pisici si o veranda destul de maricica si multe jucarii. Balconul este inchis si noaptea geamurile le inchid sa nu ii fie frig. Pe balcon cel mai des il viziteaza motanelul Negrutu. Rocky sta pe balcon mai tot timpul dar din cand in cand il primesc in casa sa se joace cu celelalte animale. Am primit pentru Rocky o cerere certa dar nu a fost sa fie pentru ca nu era vaccinat. Ar fi fost foarte bine pentru el la acei oameni care au mai avut animale, erau mai in varsta si era la curte. Asa ca a trebuit sa il si vaccinez si sa ii fac carnet de sanatate. Urmeaza sa ii fac si al doilea vaccin peste doua saptamani. In 3 saptamani Rocky a crescut si este din ce in ce mai frumos. Este foarte jucaus. Onciu se bucura mult cand se joaca cu el. | |
|
| |
| Subiect: Adoptia lui Rocky Dum Aug 28, 2011 6:35 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Aug 30, 2011 1:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Despre motanul Tomita Mar Aug 30, 2011 7:46 am | |
| Motanul Tomita este la mine de 2 ani. Avea 3-4 luni cand s-a suit in pomii din fata garsonierei mele fiind fugarit de alti motani mari din jurul blocului. Era frig fiind toamna timpurie si el era mic. Mieuna in continuu si tremura de frig de ti se rupea imima de mila lui. Dupa doua zile ademenindu-l cu mancare l-am convins sa se dea jos. L-am pus in gradina unui alt bloc. Dar el s-a suit iar in alt pom tot din fata garsonierei mele si a stat acolo iar doua zile. L-am ademenit cu mancare si el a coborat si l-am dus acasa cu gandul sa il tin doar pana in primavara cand va mai creste si se va putea apara de alte animale din jurul blocului. Fiind foarte afectuos am hotarat sa il pastrez. O aveam atunci doar pe Roza in casa. Acum Tomita este in pericol. Face nisip si nu poate urina. Este a treia oara in decurs de doar 6 luni cand se intampla asta. Am ajuns cu el la timp la clinica si a fost salvat. Am fost 4 zile la rand cu el la clinica pentru injectii. De la nisipul facut a facut si infectie urinara si pentru asta a facut injectii cu antibiotic, anticoagulant si furosemid. Acum face tratament medicamentos acasa 10 zile si apoi va trebui mers iar la control medical si repetate analizele. Va trebui sa manace doar bobite speciale pentru diluarea nisipului. Exista si posibilitatea operatiei dar va fi predispus in continuare la infectii urinare. Operatia este una dificila pentru medici de mare meticulozitate. Va dati seama ca toate astea costa destul pentru situatia mea de acum. Mama mea care este pensioanara m-a ajutat dandu-mi o parte din cheltuiala cu el pentru interventie si medicamente. Iata-l pe Tomita: Doamne ajuta! | |
|
| |
| Subiect: Si o veste buna Mier Sept 14, 2011 2:11 pm | |
| Vestea cea buna este ca Tomita este bine. Trebuie sa ii dau mancare speciala : Royal Urinary . O sa incep preventiv sa ii dau si un medicament special. A inceput sa se joace si cu celelalte animale din casa. Slava Domnului! | |
|
| |
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Sept 17, 2011 1:57 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Catei pe strada Mier Oct 05, 2011 7:44 pm | |
| Am decis sa va scriu despre cazuri grave cu caini pe strada pe care nu ii putem ajuta. Azi am intalnit un astfel de caz. Tot ce am putut face a fost sa ii cumpar ceva de mancare, sa ii fac poze si sa incerc sa ma apropii de el. Sufar cand vad astfel de cazuri si pentru ca nu pot face nimic. I decide whrite about streeddog very sik who we can not help. Today I see a streedog sick. I can make just bayet food, make picture and movies and try be almost her for see what is. Is very difficult for me because I can not make nothing. https://www.youtube.com/watch?v=iTHvSqbP_oAhttps://www.youtube.com/watch?v=s-GEy7YuDbg
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Joi Oct 06, 2011 2:41 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Joi Oct 06, 2011 2:32 pm | |
| carmen, dar nu se poate sa-l lasi asa fara sa incerci macar ceva !!!!!!!.....ia legatura cu o asociatie din bucuresti, poate te sprijina macar putin...si anunturi pe facebook !!!!...si pe alte forumuri...daca ai primi sprijin in bani, te-ai ocupa tu macar de caz???...donez si eu ceva luna asta !!!!....hai sa incercam macar...punem cazul la urgenta si pe alte forumuri si aici...trebuie sa facem ceva, sarmanul !!!!...acolo e o tumora, e clar...insa poate nu e inca avansata !!!
| |
|
| |
| Subiect: Caz urgent Joi Oct 06, 2011 2:53 pm | |
| Ai prins ideea : banii sunt problema. Daca as fi fost sigura ca am bani as fi dat telefoane si as fi incercat sa il prindem si sa il duc la clinica. Totul este foarte scump. La fel a fost si cu catelul Puiu cu ochiul scos daca as fi actionat imediat era posibil sa ii salvez ochiul. Dar asa am lasat 4 ore si apoi am incercat sa il prind eu. Nu am reusit si am incercat inca doua zile la rand cu mijloace ieftine. In final am reusit dar ochiul a fost pierdut. Acest catel cu tumoare este prima oara cand il vad in aceea zona. Nu este in zona unde locuiesc. Am stat aseara pana s-a intunecat incercand sa ma apropii de el si sa ii pot da ceva de mancare si sa ii fac poze. In timp ce manca a aparut un alt caine care a venit la mancarea lui si el s-a speriat si a fugit fara sa pot vedea unde, era deja intuneric. Daca am sa il mai vad am sa incerc sa fac ceva pentru el. Da trebuie sa fac ceva , altfel nu as avea pace. Am in zona unde locuiesc si alte cazuri grave despre care am sa povestesc aici. Doamne ajuta! | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Alt caz , catelusa Bety Dum Noi 13, 2011 7:00 pm | |
| Bety a avut un acident cu multi ani in urma. Bety locuieste exact in acelasi loc cu Tiganul catelul batran adica printre tarabele din piata unde eu imi fac cumparaturile. A fost dusa la medic dar se pare ca degeaba. Filmul si pozele vorbesc de la sine. https://www.youtube.com/watch?v=zx3eeE_DYsY | |
|
| |
alexandra nica Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1310 Data de inscriere : 26/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Noi 13, 2011 7:15 pm | |
| Saracul de el.Acum doarme in strada | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Noi 14, 2011 1:44 pm | |
|
sarmanii de ei !! din pacate aceste fiinte nevinovate platesc tributul nesimtirii omenesti ! a celor care abandoneaza dar mai ales a autoritatilor care permit toate aceste rele sa se intample !
bety este macar sterilizata?....rana aceea pare totusi cicatrizata, nu?
din pacate nu prea avem ce face...doar sa ii mai mangaiem si sa le mai dam ceva papa...cu puii este putin mai usor, avand sanse mai mari de adoptie, insa amaratii astia ..
| |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Noi 14, 2011 1:59 pm | |
| Na,lumea vede ca sunt mari si de asta ii arunca in strada ca nu mai sunt mici si dragalasi. | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Noi 14, 2011 5:18 pm | |
| Asa si este, multi oameni iubesc catelusii cat sunt mici .dupa acea ii arunca in strada> | |
|
| |
| Subiect: Bety Lun Noi 14, 2011 6:25 pm | |
| Bety este sterilizata. Atunci cand niste oameni de bine au dus-o la clinica a fost si sterilizata. Rana este cicatrizata dar din cauza ca ea sta pe strada in mizerie si se linge acolo isi baga bacterii acolo la rana si din aceasta cauza vindecarea nu este completa. Bety este in aceasta situatie de multi ani. Am vazut-o jucandu-se chiar si asa cu acea labuta. Uneori se mai sprijina pe acea labuta dar foarte putin pentru ca cred ca o doare. Eu cred ca daca ar fi fost tinuta undeva intr-o curte cu un guler la cap din acela rotund pentru protectie s-ar fi vindecat. O data am vorbit cu o d-na care a tinut-o o iarna acasa mi-a spus ca Bety nu sta sa pui mana pe ea si deci nu sta cu nimeni. Eu cand l-am vazut acum 2 ani pe Onciu cu labuta bolnava m-am gandit la aceasta catelusa si asa m-am hotarat sa il duc la doctor si bine am facut. Am spus ca nu vreau sa il vad in aceeasi situatie cu Bety. Doamne ajuta! | |
|
| |
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mar Noi 15, 2011 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mar Noi 15, 2011 4:14 pm | |
| Ce trist... Ce putem face?
| |
|
| |
| Subiect: Semnati petitia Sam Noi 26, 2011 12:17 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Noi 26, 2011 4:23 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Noi 26, 2011 4:24 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Noi 26, 2011 4:26 pm | |
| Am vazut ca iti trebuie CNP? | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Noi 26, 2011 4:54 pm | |
| Nu e neaparat sa il pui.Poti sA TRECI PESTE CNP.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Noi 26, 2011 5:07 pm | |
| O sa semnez si eu... Imediat | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Noi 26, 2011 5:09 pm | |
| ... Am semnat ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Noi 26, 2011 7:07 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Noi 27, 2011 6:31 am | |
| | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Noi 27, 2011 8:23 am | |
| si eu am sa incerc | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Noi 27, 2011 12:03 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Noi 27, 2011 12:05 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Noi 27, 2011 12:30 pm | |
| Gata am trimis si de pe contul fratelui meu!Fara sa stie! | |
|
| |
| Subiect: Povesti frumoase cu final Vin Dec 09, 2011 4:38 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor | |