Forum Protectia Animalelor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum Protectia Animalelor

BINE ATI VENIT !!!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
"Animalele împart cu noi privilegiul de a avea suflet."

Animale care au nevoie de ajutor

In jos 
+14
stefanyafelea
alexandra nica
Lazar Catalina98
SocialBoy
adriana
claudia btzt
Spinu Patricia
bybycuta
Oana
somalia
Dorotea
Violeta Frincu
yoana
Carmen
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

Data de inscriere : 11/06/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Iun 15, 2010 9:12 am

Rezumarea primului mesaj :

Zilnic intalnim pe strada, in jurul blocului, caselor in care locuim sau chiar in acelasi imobil animale care au nevoie de ajutor . Majoritatea oamenilor sunt insensibili la aceste situatii. Cum considerati voi ca ar putea fi rezolvata aceasta situatie?

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Ian 29, 2012 5:32 pm, editata de 1 ori
Sus In jos

AutorMesaj
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Cateii mei din adapostul Fundulea    Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyLun Apr 09, 2012 7:01 pm

Ieri am fost la cei 5 catei in adapostul Fundulea. Am facut poze noi si un film:
https://youtu.be/OgXYULDlkfQ

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 5frumosi640x302

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Neessitheboy640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Fetitablanda1378x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Baiatul241x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Fetita263x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Galbena1256x480

Sper cu aceste poze noi sa gasim adoptatori.

I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mier Apr 25, 2012 5:06 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Catelusa alba cu 7 pui in apropierea adapostului de caini Fundulea   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyLun Apr 09, 2012 8:43 pm

Acum doua saptamani cand am fost in adapostul Fundulea am vazut foarte aproape de adapost, pe camp o catelusa alba cu 7 pui. Ieri, adica la distanta de doua saptamani, un singur pui mai era in viata.
Cei din adapost ar fi trebuit sa o ia la ei dar nu au facut-o . Nu este mancare si pentru aceasta catelusa. Neaparat trebuie sterilizata dar nici pentru asta nu sunt bani.
In fundalul pozei cladirile care se vad sunt adapostul Fundulea, deci foarte aprope de unde este catelusa alba.
Two weeks ago when I was in Bottom shelter shelter I saw very close to the field at a white dog with seven puppies. Yesterday, that is two weeks away, one chicken was gone.
Those in the shelter would have to take them but they did. There is food for the dog. Necessarily be sterilized but even this is not money.
The background picture you can see buildings that are sheltered Fundulea, so very close to where white dog.

https://youtu.be/Ps7EVK_KIlk

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Snv31519600x450

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Snv31520600x450

Sad Sad Sad I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Apr 10, 2012 9:11 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Catelusa flamanda si nesterilizata in statia de masina in Fundulea   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyLun Apr 09, 2012 9:00 pm

De fiecare data cand ma duc la cateii mei din Fundulea in statia de masina este aceasta catelusa nesterilizata si tare flamanda:

Every time I go to the Fundulea of my dogs in station car is this dog sterilized and very hungry:

https://www.youtube.com/watch?v=N8eW59TnKaA&list=UUmXbs2TeLyf3WVKhzQstbOQ&index=1&feature=plcp

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Snv31511600x450

Sad I love you

Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

Data de inscriere : 06/05/2011
Varsta : 26
Localizare : Moinesti , Judetul Bacau

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Apr 10, 2012 7:00 am

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Trebuie sterilizata... Mai ales ca face asa multi pui....
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

Data de inscriere : 05/11/2010
Localizare : moinesti,jud bacau.

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Apr 10, 2012 8:50 am

offf Sad Sad
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

Localizare : jud.bacau moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Apr 10, 2012 12:41 pm

Sad Crying or Very sad
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Apr 10, 2012 12:41 pm

Sad Crying or Very sad
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Adoptia lui Gold   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Apr 10, 2012 5:46 pm

Catelusa Gold a fost azi adoptata. A ramas in parc doar un pui din cei 9.
Gold dog was adopted today. He remained in the park only a puppie out of 9 puppies.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Snv31585450x600

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Clipboard01600x447

I love you
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

Data de inscriere : 21/09/2011
Localizare : Bacau Moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMier Apr 11, 2012 6:16 am

ce dragut cheers cheers cheers cheers
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMier Apr 11, 2012 6:17 am

Razz I love you I love you I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMier Apr 11, 2012 9:01 am

super!!!!!!!!
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMier Apr 11, 2012 11:26 am

Va descurcati bine sa dati animalutze spre adoptie!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Adoptia celor 5 pui   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Apr 24, 2012 4:36 pm

Cu mare fericire va anunt ca adoptia celo 5 pui care au stat in adapostul Fundulea a fost realizata cu succes cu marele ajutor al Gerdei, familiei ei, sotul si copii sai Melisa si Aroni si familia care a sustinut financiar puii in adapost Thea si Nees.
With great joy to announce that adoption that 5 pups that stayed in the shelter Fundulea was successfully done with the great help of Gerda, her family, husband Wim and children of Aroni and Melisa and the family that funded the shelter pups Thea and Nees.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 2carmenandpuppies640x48

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 1gerdacarmenand5doggies

El este George, sotul Alexandrei, care au 2 copii si foarte multe animale in curtea lor de doar 1000 mp unde au primit cu aceasi ocazie si acesti 5 catei si inca altii 3 pui mici de caine pe langa ceilalti 3 catei din curtea lor existenti deja in curte.
He is George, husband of Alexandra, with 2 children and many animals in their yard where they received only 1,000 square meters with the same opportunity and these five dogs and three puppies were others besides other small dogs 3 dogs already existing in their court in court.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Georgegerdamelisaneeest

Ea este Alexandra, are 30 de ani si are mare dragoste pentru animale:
She is Alexandra, is 30 years old and has great love for animals:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Alexandragerdamelisaand

In spatele pozei se vad Thea si Nees, cei care au sustinut financiar acesti catei: plata pentru sederea cateilor in adapost 2 luni, vaccinuri, deparazitari, carnete de sanatate. In fata se vede si fiica Gerdei, Melisa.
Multumesc mult tuturor care s-au implicat pentru a face posibila aceasta actiune. Sotul Gerdei, Wim a sofat si a fost de mare ajutor, el iubeste la fel de mult cainii Romaniei

Behind the photo to see Thea and Nees, who have funded these puppies: puppies stay in the shelter pay for two months, vaccines, deworming, health books. In front is seen and daughter Gerda, Melisa.
Thank you all who were involved to enable this action. Gerd husband, Wim of driving and was very helpful, as much he loves dogs Romania.
I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Apr 24, 2012 8:08 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

Data de inscriere : 03/12/2011
Varsta : 57
Localizare : nederland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Apr 24, 2012 5:45 pm

it are a good feeling this day

I love the brown dog
he are special for me

Carmen you do now why hahaha
The dogs have walk for free into this garden
Sus In jos
http://www.gozh.nl
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Alte poze cu adoptia    Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Apr 24, 2012 7:36 pm

O poza cu catelusa Nees, care este cea mai blanda dintre toti cei 5 catei, tinuta in brate de Melisa
A picture of dog Nees, which is the most gentle of all five dogs, in arms of Melisa

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Melisaandnees

Alti 3 pui pe care i-am luat de pe campurile din apropierea adapostului in scopul de a le da o sansa de a avea o viata buna. Acesti pui au avut multe si mari capuse infipte in corpurile acestor pui atat de mici. Gerda a scos toate capusele de la toti acesti pui de caine. Acum acesti pui se afla inca la Alexandra in curte dar dupa 1-2 saptamani vor merge la alte familii rude cu Alexandra care nu au caini.
3 other puppies that I took from the fields near the shelter in order to give them a chance to have a good life. These puppies have had many and large ticks embedded in bodies such as small puppies. Gerda took all the ticks from all these puppies. Now these puppies are still in Alexandra in Court but after 1-2 weeks will go to other families who have relatives with Alexandra.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 2puppies

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Roemenie2012030

Acelasi pui de catel foarte mic luat de pe drum in bratele lui Nees:
Same very small puppy took the road in his arms Nees:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Roemenie2012074

Toti acesti pui de caine foarte mici au fost curatati de capuse de Gerda:
All these tiny puppies were clean of ticks Gerda:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Gerdasipuiutulcucapuse

El este Wim sotul Gerdei care iubeste cainii Romaniei foarte mult. Desi atunci cand vine in Romania face o alergie expansiva pe toata pielea corpului spune ca va veni mereu si mereu in Romania. A sofat si s-a comportat ca si cand nu ar fi fost nimic cu el. Eu as fi fost daramanta si nu as fi putut sa fac nimic.
He is Wim, Gerda husband, who loves dogs Romania very much. Although when it comes to Romania is an expansive allergy of the skin, the body says it will come again and again in Romania. A driving and acted as if it were nothing to him. I'd been away and I could not do anything.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Roemenie2012096

I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMier Apr 25, 2012 12:36 pm

super....... cheers cheers
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMier Apr 25, 2012 2:31 pm

Ce dragut!
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMier Apr 25, 2012 4:05 pm

Razz I love you
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyJoi Apr 26, 2012 3:28 pm

Very Happy Smile I love you Exclamation
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyJoi Apr 26, 2012 7:15 pm

GOZH Holland team are back into holland

I are very tired from the tour into Romania
I have meet so many lovely people
Also I have see many things and it give me new ideas
It are good to see everything better than only talk

It give use new energy
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyJoi Apr 26, 2012 7:48 pm

nice!!!!!!!!!!!!!!!! cheers
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Caini in Romania / Dogs in Romania   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyVin Apr 27, 2012 4:28 am

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150696168322078&set=a.10150696163842078.390207.563927077&type=1#!/photo.php?fbid=10150696168322078&set=a.10150696163842078.390207.563927077&type=1&permPage=1

Am aratat pe acest forum mai multe cazuri grave de caini pe strada. Acesta este subiectul meu de discutie: Animale care au nevoie de ajutor.
Visul meu ar fi sa pot sa salvez aceste animale.
Cine poate vedea pe linkul de mai sus albumul cu un astfel de caz care a fost salvat. Sigur cea care a salvat acest caine are un palat in Cer.
Doamne ajuta!

I found this forum more serious cases of dogs on the street. This is my topic of discussion: Animals who need help.
My dream would be to be able to save these animals.
Who can see the link above album with such a case that has been saved. Certainly one who saved this dog has a palace in heaven.
God bless!
: heart:
I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyVin Apr 27, 2012 10:32 am

ce dragut!!!!!!! cheers
Sus In jos
yoana
MODERATOR FORUM
yoana

Data de inscriere : 07/06/2010

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyVin Apr 27, 2012 2:56 pm

bravo, carmen....se vede ca gerda si-a ales bine oamenii cu care sa colaboreze, in romania !! Razz

totusi n-am prea inteles...daca alexandra si sotul ei au deja catei, de ce au mai adoptat?
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: despre catei   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyVin Apr 27, 2012 3:45 pm

In momentul in care au vorbit prima oara cu mine aveau in curte doar un caine batran. Pana m-am dus eu acolo au mai gasit pe strada alti catei maidanezi si i-au luat in curtea lor. Nu stie daca ii va pastra. Cei 3 pui dusi tot de mine i-a dat deja la niste vecini si rude , defapt ei au cerut catei. Cei cinci catei ii va pastra pe toti. Are mare grija de ei. Acesti oameni chiar iubesc animalele, au un hobi pentru tot felul de animale. Cei cinci catei au fost alesi pentru ca sunt frumosi, vaccinati, sterilizati, deparazitati, au carnete de sanatate, microcipuri, sunt frati si buni de paza, asa i-am promovat si chiar asa sunt.
I love you
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptySam Apr 28, 2012 6:21 am

I love you Smile
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Cazul catelusei foarte slabe   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptySam Apr 28, 2012 11:42 am

Nu stiu daca ati putut accesa linkul distribuit despre catelusa foarte slaba. Pentru ca eu sunt profund impresionata de acest caz mai distribui inca o data linkul:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001114152980#!/media/set/?set=a.10150696163842078.390207.563927077&type=1
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptySam Apr 28, 2012 1:28 pm

Sad
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptySam Apr 28, 2012 1:29 pm

Ce slaba este! Crying or Very sad
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Cazul catelusei oarbe cu diabet si foarte slabe   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptySam Apr 28, 2012 8:35 pm

Tanarul Giovani Razvan a dus catelusa la un cabinet veterinar. Acolo au constatat ca are diabet si este si oarba. Face tratatment cu insulina. Povestea si cazul catelusei a impresionat pe cineva din Austria si o va adopta atunci cand se va mai inzdraveni si va putea sa plece la noua ei casa.
Dumnezeu il va binecuvanta pe acest tanar roman care a avut mila de catelusa si a dus-o la veterinar si i-a gasit si un stapan. Giovani spune ca are foarte putini bani ca venit dar nu s-a gandit decat ca orice suflet conteaza si nici un efort nu este mare pentru a salva un suflet aflat in suferinta. Sa luam exemplu!
Asa era catelusa cand a fost gasita de Giovani Razvan:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Streetdogveryskin640x48

Giovani a luat catelusa in masina :

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Streetdogskin3640x480

Si a dus catelusa la medic unde i s-au facut multe analize, perfuzii si multe alte tratatamente:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Streetdog640x480

Catelusa are 8 ani, este oarba, are diabet si va ramane o vreme in clinica:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Catelusaafostdusaladoct

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Streetdogs7640x480

Cand se va mai inzdraveni catelusa va pleca acasa la noii ei stapani, oameni de bine pentru care orice suflet conteaza. Da, va avea un stapan iubitor desi este oarba si are diabet deci are nevoie de foarte multa ingrijire.

Trebuie sa luam exemplu !!!!!!
I love you
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyDum Apr 29, 2012 6:22 am

Asa e! Ar trebui si noi sa luam exemplu de la ei!
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyLun Apr 30, 2012 4:03 pm

Ai dreptate Cata Very Happy Exclamation
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyMar Mai 01, 2012 5:03 am

Sad
Sus In jos
adriana
Membru Forum Animalutze

Data de inscriere : 15/06/2010
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyJoi Mai 03, 2012 10:22 am

am ramas impresionata de biata catelusa oarba,mai ales ca si eu am avut una asemanatoare dar mai mica care a ajuns in Anglia.Nu m-am gindit ca de la diabet un animal poate slabi.In dec.am gasit un ciobanesc german adult f.slab,piele si os,si de atunci ma chinui cu el sa il ingras,fara rezultat.Nu pare bolnav,maninca,are energie,dar sint nevoita sa il tin pe hol cu celalalt ciobanesc german gasit in sep.deoarece cu alti caini din curte vrea sa se bata,de aceea nu il pot scoate sa il duc la un doctor.Daca stiti,poate imi spuneti care sint simptomele in caz de diabet ,la vet nu ma pot duce doar sa intreb, fara caine...
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Noutati   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyJoi Mai 03, 2012 12:44 pm

Prea multe detalii nu am. Doar prin analize se poate depista diabetul Catelusa este oarba din cauza diabetului si faptul ca este slaba. Poti sa intri pe ortovet.ro sau adoptii acini.ro si sa pui intrebari. Cea mai buna solutie ar fi sa chemi telefonic pe cei de la Ortovet sa vina iei sa ia catelul la clinica. Vin si in alte localitati decat Bucurestiul dar totul costa. Poate cu ceva mediatizare faci rost de bani pentru cheltuielile cu drum, tratament si restul.

Sau poate se va putea apela la:

Mare veste mare: S-a deschis un adapost pentru cainii comunitari din Bucuresti. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu ingrijorata.

http://www.cancan.ro/actualitate/politica/oprescu-adapost-pentru-caini-218757.html
Doamne ajuta!
I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyJoi Mai 03, 2012 6:06 pm

cheers
Sus In jos
alexandra nica
Membru Forum Animalutze
alexandra nica

Data de inscriere : 26/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyJoi Mai 03, 2012 6:18 pm

Am vazut si eu,cica un ONG a construit un adapost ca in vestul Europei de 10.000 de locuri,ca un hotel,faza ca la cati caini sunt in Bucuresti aprox. 40.000 de caini vagabonzi nu vor incapea in acel ,,HOTEL".
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Despre adapost   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyJoi Mai 03, 2012 7:16 pm

Au spus ca vor strange doar cainii agresivi. Acum au doar 2000 delocuri. Se va extinde cu timpul la 8000 de locuri Nu au conditii ca in vest pentru ca exista custile alaturate despartite doar de plasa , sarma nu pereti asa cum este legea in Romania conform Ordonantei de Urgenta nr. 155. Majoritatea cainilor dupa ceva ani petrecuti pe strada deci in libertate in spatii mari nu se vor acomoda inchisi in custi limitate ca spatii.
Sunt curioasa care este limita de implicare a lui Sorin Oprescu din moment ce un ONG a facut adapostul. El va sustine de acum incolo cheltuiala?
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyVin Mai 04, 2012 11:02 am

asta inca nu putem sa comentam...vom vedea pe parcurs
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptySam Mai 05, 2012 9:21 am

Ai dreptate claudia...
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptySam Mai 05, 2012 9:49 am

Wink
Sus In jos
adriana
Membru Forum Animalutze

Data de inscriere : 15/06/2010
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyDum Mai 06, 2012 12:59 pm

Carmen a scris:
Prea multe detalii nu am. Doar prin analize se poate depista diabetul Catelusa este oarba din cauza diabetului si faptul ca este slaba. Poti sa intri pe ortovet.ro sau adoptii acini.ro si sa pui intrebari. Cea mai buna solutie ar fi sa chemi telefonic pe cei de la Ortovet sa vina iei sa ia catelul la clinica. Vin si in alte localitati decat Bucurestiul dar totul costa. Poate cu ceva mediatizare faci rost de bani pentru cheltuielile cu drum, tratament si restul.

Sau poate se va putea apela la:

Mare veste mare: S-a deschis un adapost pentru cainii comunitari din Bucuresti. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu ingrijorata.

http://www.cancan.ro/actualitate/politica/oprescu-adapost-pentru-caini-218757.html
Doamne ajuta!
I love you

Multumesc,Carmen,insa am intrebat pentru ca imi e prea rusine sa il duc la analize in halul in care arata,mai ales ca si celalalt ciobanesc german e slab.Am fost ajutata pentru primul timp de o luna cu niste resturi de la un restaurant si incepuse sa puna pe el,insa acum a slabit iar.Le dau cam 2 paini pe zi si citeva maini de boabe,poate nu e de ajuns dar posibilitati nu prea am.Am incercat sa dau le schimb in sistem barter fiole ptr.pureci pentru mincare,dar nimeni nu a fost interesat.Mie imi e rusine sa cer in situatia asta,ca sa nu fiu acuzata ca ii chinui.O sa incerc sa le dau niste pastile mai scumpe contra viermilor,poate iese ceva,le-am mai dat pratel dar fara rezultat la ultimul.Nici daca ii lasam pe strada nu aveau sanse,insa nu stiu cit ii mai pot tine:(
In adapostul lui Oprescu nu am incredere,postez aici un art.cu un comunicat de la "cutu-cutu"impotriva lui,cu imagini de groaza din adaposturile primariilor:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/bucuresti/cainii-nu-sunt-evrei-ca-sa-fie-dusi-la-aushwitz-vezi-cine-face-aceasta-afirmatie-si-ce-reactie-are-consiliul-pentru-combaterea-discriminarii-262970.html
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Dog Town   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyDum Mai 06, 2012 2:09 pm

Adapostul nu este al Primariei ci al unei asociatii private Portico. Seful lor se numeste Florian Fugasin. Nu este chiar un adapost ci va avea si clinica si se vor face adoptii. Nu doresc sa li se spuna adapost. Numele lor este Dog Town. Cred ca au accesat fonduri externe si acestia nu dau bani pentru adaposturi de caini ci doar pentru un oras al cainilor. In fondurile europene exista linii de finantare petru dezvoltarea sociala si umana a oraselor si sigur a fost accesata o astfel de linie de finantare europeana. Aceasta asociatie are doar programe pentru dezvoltarea sociala si umana doar a Bucurestiului.
Primaria Bucurestiului in prima faza, va prinde cainii agresivi adica cei pentru care sunt reclamatii, cainii din parcuri in primul rand, si cei din jurul blocurilor pentru care de asemenea sunt reclamatii. Despre cei de la Cutu- Cutu nu am o apreciere prea buna asa ca nici nu am sa citesc ce spun ei.
Doamne ajuta!

Pastile mai bune pentru viermi este Drontalul.

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Mai 06, 2012 2:27 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Poze dragute   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyDum Mai 06, 2012 2:27 pm

Gerda and Onciu:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Gerdaandonciu

Gerda and Pufy
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Gerdaandpufy

Gerda Pufy si Onciu:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Gerdapufysionciu

Carmen, Gerda and Onciu who want dogfood dutch:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Onciuwanteat

Melissa, Aroni, Thea, Onciu si Pufy:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Pecanapea523x480

Multumesc in primul rand Gerdei care este inima acestei actiuni de ajutorare a cainilor din Romania , fiicei ei Melisa , care iubeste foarte mult cainii, sotului Gerdei, Win, fiului Aroni care sustine si ajuta, familiei Nees si Theea care au sustinut financiar toate cheltuielile cu cei 5 catei adoptati. Fara acest sprijin financiar acesti catei nu ar fi avut acum o casa, familie, stapani iubitori si un viitor frumos.
Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe toti!

Thanks Gerd first is the heart of this action to help the dogs in Romania, her daughter Melisa, who love dogs, Win, Gerda husband, son Aroni who support and help, and Nees and Thea family who funded all expenses the 5 doggies adopted. Without this support these dogs would have had now a home, family, lovers and a bright future owners.
God bless them all!
A fost un timp binecuvantat petrecut impreuna .
It was a blessed time spent together.
I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Mar 19, 2013 6:23 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Vesti despre cei 5 catei/ News about the 5 dogs   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyDum Mai 06, 2012 3:29 pm

Cateii sunt bine. Alexandra ii iubeste, le da de mancare la fiecare in castronul lor si apa proaspata. Alexandra ii mangaie pe toti si ei s-au imblanzit mult fata de cum erau ei in adapost. Cateii inteleg ce spune Alexandra si sunt ascultatori. Acum casa Alexandrei este pazita foarte bine de acesti catei. O familie ruda cu ei cere sa le dea si lor din acesti catei sa ii duca la stana lor dar Alexandra nici nu vrea sa auda despre asta. Ii iubeste si nu vrea sa ii desparta.
Pe data de 20 mai Alexandra vine in Bucuresti sa ia si ultimul pui ramas din cei 9 care va merge la familia care a luat puiul catelusei albe din camp de langa adapostul Fundulea. Acel pui este acum forte bine, are carnet de sanatate, deci a fost vaccinat si este iubit. Familia mai doreste inca un catel si Alexandra va veni in Bucuresti special sa ia acest pui.

5 doggies are good. Alexandra loves them, give them their food in each bowl and fresh water. Alexandra comfort them all and they were more tame than what they were in shelter. Dogs understand what he says Alexandra and are obedient. Now Alexandra's house is well guarded by these dogs. A family relative with them and asked to give their dogs were to take them to their sheepfold but Alexandra does not want to hear about it. She loves all 5 doggies and not wants to separate them.
On May 20 Alexandra comes to Bucharest to take the last remains of the 9 puppies will go to the family who take puppie of white dogs Fundulea helter near field. That puppie is now better strength, has Health card, so it was vaccinated and is loved. This family wants another dog and Alexandra will come to Bucharest to take this pupie especially.
I love you

Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyDum Mai 06, 2012 6:24 pm

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Very impressive    Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyDum Mai 06, 2012 7:42 pm

Multumesc Gerda ! Multumesc intregii echipe care a facut posibila aceasta minunata adoptie. Filmul este extraordinar. Slava Domnului!
Am vazut filmul. Este impresionant. Am plans de emotie. Este extrem de frumos. Muzica este foarte frumoasa. Multumesc echipei pentru aceasta frumoasa realizare si pentru film.

Gerda Thanks! Thank the entire team who made possible this wonderful adoption. The film is great. Thank God!
I saw the film. It is impressive. I cried with emotion. It is very nice. The music is very beautiful. Thanks team for this beautiful performance and for the very nice 2 film.

I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Catelusa galbena la ea acasa la Alexandra/ Yellow dog at home in Alexandra   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyDum Mai 06, 2012 8:39 pm

Aceasta este catelusa galbena care in adapost era cea mai slaba , foarte nesociabila cu oamenii si urechile erau lasate rau. Dupa doar 2 saptamani catelusa s-a ingrasat, urechile s- au ridicat, se lasa mangaiata si este foarte agera si desteapta. Poza am luat-o de pe facebook unde Alexandra a postat cateva poze cu cateii facute cu telefonul.

This is the yellow dog that the shelter was the worst, very unsociable with people and left ears were bad. After only 2 weeks puppy fat, rose ears, let pet and is very alert and smart.
I took this picture on facebook where Alexandra has posted some pictures with her doggies made ​​with her phone.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Catelusagalbena640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Catelusagalbenafrumoasa

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Cateiiiacasaptforum640x

I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Catelusa galbena / Yellow dog at home in Alexandra   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyLun Mai 07, 2012 8:10 pm

In doar 2 saptamani catelusa galbena s-a schimbat foarte mult : s-a ingrasat, s-a imblanzit, si mai ales a schimbat blana cea veche. Avea blanita lunga, a naparlit si acum doar pe coada are blana veche. Aceasta catelusa a creat multe probleme cand a fost prisa, in adaposturi si la transportul final. Acum este o catelusa foarte frumoasa si complet schimbata din toate punctele de vedere. A meritat tot efortul nostru.

In just two weeks yellow dog has changed a lot: he gained, to tame, especially the old fur changed. Have long fur, a tail shedding and now only has old coat. This dog has created many problems when it was superfluous, in shelters and the final transport. It is a very beautiful dog and completely changed in every respect. It was worth all our effort I love you
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 EmptyLun Mai 07, 2012 8:24 pm

This Yellow dog are mine best friend.
I love him
I see his eyes and he are happy now and not so affraid anymore

Good work Alexandra and Carmen
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Animale care au nevoie de ajutor
Sus 
Pagina 9 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» GOZH Romania
» Suflete care au urgenta nevoie de ajutor
» aproape de prapastia disperarii: animalutele sperantei miu
» Alte animalute din Bucuresti care au nevoie de ajutor...
» Si Breaza PH are nevoie in continuare de ajutor!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum Protectia Animalelor  :: DESPRE ANIMALUTZE :: Adaposturi, Asociatii, Organizatii, Persoane Fizice-
Mergi direct la: