Forum Protectia Animalelor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum Protectia Animalelor

BINE ATI VENIT !!!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
"Animalele împart cu noi privilegiul de a avea suflet."

Animale care au nevoie de ajutor

In jos 
+14
stefanyafelea
alexandra nica
Lazar Catalina98
SocialBoy
adriana
claudia btzt
Spinu Patricia
bybycuta
Oana
somalia
Dorotea
Violeta Frincu
yoana
Carmen
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

Data de inscriere : 11/06/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMar Iun 15, 2010 9:12 am

Rezumarea primului mesaj :

Zilnic intalnim pe strada, in jurul blocului, caselor in care locuim sau chiar in acelasi imobil animale care au nevoie de ajutor . Majoritatea oamenilor sunt insensibili la aceste situatii. Cum considerati voi ca ar putea fi rezolvata aceasta situatie?

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Ian 29, 2012 5:32 pm, editata de 1 ori
Sus In jos

AutorMesaj
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

Data de inscriere : 05/11/2010
Varsta : 26
Localizare : jud.bacau moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Mar 01, 2012 12:33 pm

I love you I love you I love you I love you I love you Razz
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

Data de inscriere : 03/12/2011
Varsta : 57
Localizare : nederland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Mar 01, 2012 1:32 pm

We say

SNEEUWKLOKJE

The birds are singing now every morning
It are not cold here and the snow are go away
The nature go started
Sus In jos
http://www.gozh.nl
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

Localizare : moinesti,jud bacau.

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Mar 01, 2012 4:55 pm

O primavara frumoasa si dumneavoastra si cateiilor!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Au inceput adoptiile   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMar Mar 13, 2012 2:25 pm

Cu bucurie va anunt ca in urma anuntului pentru adoptia puilor azi au fost adoptati doi pui.
Ieri a mai fost luat un pui.

We gladly announce that following today's announcement for adoption pups were adopted two puppy.
Yesterday he was taking a puppy.

http://www.adoptiicaini.ro/9-pui-cu-3-mame/

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31276360x480

Slava Domnului!
Thank God!
I love you
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

Data de inscriere : 21/09/2011
Localizare : Bacau Moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMar Mar 13, 2012 2:58 pm

I love you I love you Very Happy
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMar Mar 13, 2012 5:32 pm

Yes I am so happy
When I see this
Good work Carmen

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Azi au fost adoptati alti doi pui. Another 2 puppy was adopted today   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 14, 2012 9:38 am

Azi au mai fost adoptati inca doi pui:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31285640x480

Slava Domnului!
Thank God!
I love you
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 14, 2012 12:11 pm

Merge din ce in ce mai bine! Very Happy
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 14, 2012 3:51 pm

asa este I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyDum Mar 18, 2012 10:37 am

Doamne ce frumosi sunt!!!!!!!!!!!! Very Happy I love you I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 21, 2012 5:22 pm

Ce mai fac cateii?
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: VESTI DESPRE CATEI   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 21, 2012 7:02 pm

Au mai ramas doar trei catei.
Am avut multe telefoane si la acestia trei dar nu s-au hotarat. Chiar acum tratez pentru unul dintre ei.
VESTEA CEA MAI MINUNATA ESTE CA AM FACUT ROST DE UN SPONSOR CARE PLATESTE TOT PENTRU STERILIZAREA LA UN CABINET PARTICULAR A CELOR 4 FEMELE SI A DOI MASCULI DIN PARCUL UNDE SUNT ACESTI CATEI Si PUII. IN TOTAL SUNT 6 CAINI DE STERILIZAT. EU CUNOSC PE CINEVA CARE FACE PRINDEREA, STERILIZAREA, CROTALIEREA, VACCINAREA SI TRANSPORTUL LA DOAR 110 RON DE CATEL. DEJA MAMA PUILOR DIN FUNDULEA SI CATEAUA FEMELA COLY, CEA ALBA CU PETE AU FOST DEJA STERILIZATE IN ACEST SISTEM.

Remaining three puppies.
I had many phones and these three but not decided. Right now treat for one of them.
THE GREAT NEWS IS THAT I GOT A SPONSOR WHO PAYS ALL FOR STERILIZATION FOR A PARTICULAR OFFICE OF THE 4 FEMALES AND TWO MALES IN THE PARK WHERE dogs were puppies. In THIS PARCK there are 6 dogs sterilized. I know someone who is grip, sterilization, Ear tagging, vaccination and only 110 RON TRANSPORT OF puppy. MOTHER AND ALREADY pups FUNDULEA AND THE FEMALE DOG COLY, he white spots were already sterilize the system.
Mother to puppies to Fundulea:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Motherpuppiestofundulea

And Coly:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Coly640x480

I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mier Mar 21, 2012 7:43 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Despre Lupu   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 21, 2012 7:22 pm

Foarte aproape de serviciul meu stiti ca am 5 catei. Unul dintre ei este un caine lup care are 15 ani.
Duminica acest catel nu se mai putea ridica de pe pamant. Pielea pe tot corpul si urechi era extrem de galbena. Luni l-am dus la clinica unde a fost operat exact acum un an catelul Puiu cu doar un ochi. Desi Lupu este batran nu m-a lasat inima sa il las sa moara. Nu m-am gandit ca nu am bani. Doctorita i-a facut analize de sange si urina si a pus diagnosticul de o boala grava cauzata de muscatura de capusa. I s-au facut multe injectii cu medicamente : antidot, Nospa, vitamine, hepatoprotect, si un gel protector si revitalizant. Ar fi fost nevoie si de inca multe altele de facut. Tratamentul se va face inca trei zile . Trebuie si deparazitat extern. Desi Lupul este batran a raspuns miraculos la tratament. Este deja mai bine in sensul ca se misca si este deja mai vesel. Mananca , umbla si latra.
Lupu este cainele care cu ceva timp in urma l-am salvat dintr-o fosa cu pompierii in ziua sfintei Maria. Ca sa va aduceti aminte de Lupu postez cea mai recenta poza cu el. Nu am o poza cu el foarte recenta.

Very close to my job you know that I have 5 dogs. One of them is a wolf dog is 15 years.
Sunday the dog could not lift off the ground. Throughout the body and ear skin was very yellow. Monday I went to the clinic was operated right now one year dog Puiu with only one eye. Although Lupu is not old heart left me to let him die. I never thought that I have no money. The doctor did blood and urine and was diagnosed with a serious disease caused by tick bites. I have made ​​several injections of drugs: antidote, Nospa, vitamins, hepatoprotective, and a protective gel and revitalizing. Would be needed and many others do. Treatment will be another three days. You and cleanse externally. Although Wolf is old miraculously responded to treatment. Is already better in that it moves and already more cheerful. Eat, walk and bark.
Lupu is the dog some time ago I saved from a fire pit with the day of St. Mary. To remember the latest post Lupu picture with him. I have a picture of it very recent.
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv30899640x480

I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Joi Mar 22, 2012 5:33 am, editata de 2 ori
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 21, 2012 7:23 pm

this are good news

good work Carmen

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Thanks Gerda!   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 21, 2012 7:53 pm

Thanks for the feedback Gerda!
I love you
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Mar 22, 2012 5:03 am

I love you I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Mar 22, 2012 7:05 pm

Foarte frumos!!! Dumnezeu o sa va ajute. Ati reusit sa dati in adoptie destui de multi catei. Totodata multumim celor care sponsorizeaza sterilizarea mamelor acestor catei

Ultima editare efectuata de catre claudia btzt in Vin Mar 23, 2012 7:01 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

Data de inscriere : 06/05/2011
Localizare : Moinesti , Judetul Bacau

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 24, 2012 8:21 am

Chiar foarte frumos!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Catei in Fundulea   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyDum Mar 25, 2012 3:59 pm

Ieri am fost in adapostul Fundulea.
I was yesterday in the shelter Fundulea.
Iata un film cu adapostul:
https://youtu.be/qtTzv0Ffm_8

Este nevoie de multe lucruri acolo in adapost. Acum sunt acolo 250 de caini cu si fara stapan.
In imediata perioada se va zugravi si se va vace curatenie generala de primavara.
Am ramas impresionata ca desi nu pare a fi prea aratos in unele locuri nu miroase deloc a mizerie de la dejectii, asta inseamna ca se face repede curat dupa catei ceea ce este foarte bine.
Doi ingrijitori locuiesc in permanenta acolo si supravegheaza cateii 24 h din 24h ceea ce este foarte bine.
Si iata si o poza cu cei 5 catei:

It takes many things out there in the shelter. Now there are 250 dogs and stray.
In the immediate period will be painting and general cleaning vace spring.
I was impressed that although it seems too good looking in some places does not smell at all the misery of the manure, this means faster clean up after dogs is what is very good.
Two caretakers live there permanently and watching the dogs 24 hours of 24 hours which is very good.
And here is a picture of the 5 puppies:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Puiiinfundulea640x351

I love you
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyDum Mar 25, 2012 5:04 pm

I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyLun Mar 26, 2012 10:55 am

ce frumos! I love you
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyLun Mar 26, 2012 2:48 pm

Ce catei frumosi!
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyLun Mar 26, 2012 4:35 pm

asa este sunt tare frumosi si dragalasi I love you I love you I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Adoptia    Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 28, 2012 6:43 pm

Azi am mai dat un catel din cei 9 pui din parc. A fost o adoptie reusita.
Au ramas in parc doar 2 pui care sunt fetite.

Today I gave a dog out of 9 puppies in the park. It was a successful adoption.
They stayed in the park only 2 puppies that are girls.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31425360x480

I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Vizita la fundulea Visit to Fundulea   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Mar 28, 2012 7:37 pm

Am fost azi in Fundulea la cei 5 catei. Am vaccinat si catelul care a ramas nevaccinat. Pentru ca acesti catei sunt in crestere au nevoie de mai multa hrana. Am dus 15 Kg de mancare pentru a suplimenta ceea ce le dau ei. Au nevoie de mult mai multa hrana decat le dau cei din Fundulea. Am facut poze.

I was today in the shelter Fundulea to the 5 dogs. I vaccinated the dog that remained unvaccinated. Because these dogs are growing need more food I took 15 kg of food to supplement what they give. They need much more food than people give them the Fundulea. I took pictures.

https://youtu.be/uJUT__hOYwk

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 5frumosi640x302

This is the girl Ness and The BOY
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Neessitheboy640x480

This is THE YELOY:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Galbena522x480

This is THE NICE GIRL:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Thenicegirl444x480

This is THE BOY:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Theboy640x480
I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Lun Apr 09, 2012 7:08 pm, editata de 4 ori
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Mar 29, 2012 11:50 am

foarte frumos! Dumnezeu o sa va ajute in continuare!
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Mar 29, 2012 3:03 pm

Asa este!! I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Mar 29, 2012 6:33 pm

cheers
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Motanul Negrutu a murit Negrutu cat died   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 8:23 am

In urma cu doua zile motanul Negrutu a iesit pe fereastra de la bucatarie. Desi aveam in geam plasa si niste gratare puse special pentru el sa nu poata iesi, Negrutu si-a facut loc si a iesit. L-am cautat dar nu l-am gasit. Azi dimineata l-am gasit pe pamantul umed din jurul blocului unde locuiesc. Nu avea nici un semn de violenta sau ca ar fi otravit. Sunt coplesita de durere. Luasem in casa acest motanel cu gandul sa il dau in adoptie. Pentru ca a avut otita a trebuit tratat si a ramas mai mult timp in casa. M-am atasat de el repede. Era o corcitura cu un siamez, era afectuos, cuminte, bland si foarte frumos. Il pastrasem definitiv.
L-am invelit intr-o carpa alba de bumbac si am sa il ingrop aproape de casa mea. Stau la parter. Sper ca Dumnezeu sa ii salveze sufletelul si mie sa imi aline durerea.
Doamne ajuta!

After two days of cat Negrutu out the window from the kitchen. While I was in the window net and some grills made ​​for him could not get out, and made ​​its way Negrutu and out. I looked but I could find. This morning I found the wet soil around the block where I live. There was no sign of violence or that would be poisoned. I am overwhelmed with grief. I had this kitten home with the intention of giving it for adoption. For otitis was treated and had remained longer in the house. I have attached to it quickly. It was a mongrel with a Siamese, was affectionate, obedient, gentle and very beautiful. Keep him permanently.
I wrapped in white cotton cloth and I will bury him near my house. Sit on the ground floor. I hope that God save little soul and me to relieve my pain.
God bless!

https://youtu.be/UXqDoASozNw

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Negrutucatdied640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Imbalsamarealuinegrut32

Sad Sad Sad
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Vesti bune   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 10:47 am

Vestea cea buna este ca a aparut anuntul nou pentru adoptia celor 5 pui si ca pentru catelusa Yelow am deja o cerere a unui tanar roman care traieste in Germania. Imediat ce a aparut anuntul a si sunat pe telefon. In Romania se spune: ''S-a spart ghiata'' adica vor incepe adoptiile cu acesti 5 catei, SPER.
The good news is that the ad appeared again and the adoption of the 5 puppies for yelow dog I have a request from a young Romanian who lives in Germany. As soon as the announcement came and the phone rang. In Romania, said:'' They broke the ice'' means adoptions begin with these five dogs, I hope.

http://www.adoptiicaini.ro/5-pui-de-8-luni-frumosi/

Aceasta catelusa este posibil sa plece in Germania.
This dog is likely to go to Germany.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Galbena522x480

I love you

Sus In jos
yoana
MODERATOR FORUM
yoana

Data de inscriere : 07/06/2010

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 1:45 pm

vaai, carmen...o experienta asemenatoare am avut si eu chiar la inceputul saptamanii, cu unul din cateii de pe strada mea, pe care-i ingrijeam....un pampalau mare si prostutz...pe cat de mare (un ciobanesc de bucovina) pe atat de timid...toti ii furau mancarea din fata...oh, sarmanul...nu l-am mai vazut cateva zile...el venea singur la poarta, dimineata , sa-si ia protia de bobite...mi-a spus cineva ca un caine mare e mort undeva mai incolo, pe unde obisnuia sa stea...am paralizat de teama...l-am vazut...arata ca negrutzul tau...om bocit bine, uitand ca eu nu prea sunt lacrimogena in public...doamne ce mi s-a rupt inima, amintindu-mi cat de prostan era saracutzul de el...s-a dus si nu stiu de ce...

negrutzul tau ce-o fi patit??...macar a fost fericit in casa ta...of, ce doare !!

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Negrutu   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 2:00 pm

Cred ca l-au muscat niste caini maidanezi. Sunt multi caini maidanezi mari in zona care au omorat multe pisici din jurul bloculi. Desi aveam multe animale in casa l-am pastrat pentru ca imi era tare drag. Noaptea dormea langa mine sau se urca pe mine. Cand stateam la calculator se urca in brate. Cu motanul Tomita erau la mare dragoste. Se intelegea si juca cu Onciu si Pufy. L-am mai pierdut odata insa l-am gasit. Sunt indurerata. Este primul animal din casa care imi moare. Aranjasem deja cu cineva sa il ia la curte dar nu a fost sa fie.

I think they have bitten some stray dogs. Stray dogs are large in area killed many cats around bloculi. Although I had many pets in the house I kept because I was very welcome. Night sleeping next to me or get on me. When the computer is sitting up in arms. The cat Tomita were great love. You understand and play with Onciu and Pufy. I've lost once but I found. I am grieving. The first animal in the house that I die. Already arranged for someone to take him to court but was not to be.

Iata cat era de fericit:
That's how happy was:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Tomitasinegrut640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Negrutsitomitafrumosi64

I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Sam Mar 31, 2012 6:57 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 3:04 pm

Doamne ce frumosi sunt... I love you imi pare rau pentru pisicuta care a murit Sad
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Vesti bune   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 4:16 pm

Am primit vesti despre ultimul catel dat in adoptie. Are un nume: Bursucul. Este la curte in chitila si are tovaras de joaca o pisica neagra. Mananca orice, se joaca, alearga. Iata si poze:

I received news about the latest dog given in adoption. It has a name: badger. It is the court in Chitila and playmate has a black cat. Eat anything, play, run. Here are photos:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Bursucu640x480
I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Sam Mar 31, 2012 4:32 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 4:22 pm

frumos! cheers
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 4:44 pm

I love you
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 4:54 pm

CARMEN
You have give Negrutu so many love and helping.
Only for a short time,to short
We never forget Negrutu ,she are special

Negrutu ,I have never see you,but I have see you on the photo,your eyes and happyness with your friends
I can not tell you that I love you,but know ,I love you

sleep well
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Thanks!   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Mar 31, 2012 7:19 pm

Thanks for your beautiful words, Gerda!
I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Pufy tuns primavara in parc   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Apr 04, 2012 4:23 am

L-am tuns pe Pufy. Parca este alt catel. Pufy este unul dintre cateii mei din casa si este cel din poza avatar de pe acest forum.
Pufy a fost timp de 3 ani un caine pe strada timp in care a fost mereu in protectia mea. Pufy este la mine de un an de zile. Pufy are acum 5 ani.
Iata o poza cu Pufy cel nou primavara 2012:

I cut the Pufy. If it is another dog. Pufy is one of my dogs in the house and is the avatar picture on this forum.
Pufy was for three years as a street dog that was always my protection. Pufy is to me a year. Pufy is now 5 years.
Here is a picture of Pufy the new spring 2012:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Pufytunsprimavarainparc

I love you
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Apr 04, 2012 6:58 am

This are good model

You can started your own doggiesalon.
i come work into your doggiesalon

Good work
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Apr 04, 2012 11:17 am

ce simpatic este
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyMier Apr 04, 2012 1:45 pm

tongue I love you I love you
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyJoi Apr 05, 2012 4:03 pm

Doar capul mai seamana Smile . Dar e foarte frumos!
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyVin Apr 06, 2012 7:05 am

cheers
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyVin Apr 06, 2012 2:12 pm

Very Happy
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Caine bolnav schiop pe strada/ Sick street dog lame   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptySam Apr 07, 2012 9:11 pm

In cartier la mine este un caine bolnav schiop. Nu sta in acelasi loc . Umbla in diferite locuri. Are cel mult un an. Am fost uimita sa vad ca are exact aceeasi problema cu piciorul care a avut-o Onciu acum doi ani si 6 luni cand fiindu-mi mila de situatia lui l-am luat de pe strada si l-am dus la medic. Acest pret, suferinta, a trebuit sa plateasca Onciu ca sa aibe stapan. Acum Onciu este bine, Slava Domnului.
Iata catelul bolnav:

https://youtu.be/JapOmWCTg8s
https://youtu.be/j7Ekl5HvxbM

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31497640x480

Se vede in urmatoarea poza foarte bine ca mischiul de sus este complet atrofiat semn ca lovitura este veche. L-am palpat cu mana si am vazut ca suporta fara durere sa ii pui cat de tare mana pe picior. Am incercat sa misc cele doua incheieturi si am vazut ca sunt blocate deci sunt sudate de mult gresit. Deci lovitura este veche. Cand am fost cu Onciu la medic am vazut ca el, medicul, a facut toate aceste manevre ca sa vada daca poate fi salvat piciorul.

Shown in next picture well above the muscle is completely atrophied sign that the shot is old. I palpated by hand and saw that the bear without pain to put them on foot as hard hand. I tried to move two joints and I have seen it are welded blocked so much wrong. Shot is so old. When I was Onciu doctor saw him, the doctor did all the maneuvers to see if the leg can be saved.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31498640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31499640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31500640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31508640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Snv31510640x480

Am postat mai multe poze pentru a vedea ca acest catel este frumos si isi vede chinuit de viata alaturi de restul vietii din jurul lui. Chiar l-am vazut ridicandu-se repede sa latre la un catel cu stapan care venise aproape de el in timp ce manca.

I posted more pictures to see that this dog is beautiful and sees his life struggled with the rest of life around him. Even I saw rising quickly from a barking dog with owners who came near him while eating.
Doamne ajuta!
Sad I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Apr 08, 2012 6:58 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyDum Apr 08, 2012 6:30 am

Saracututl! Sad
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyDum Apr 08, 2012 8:10 am

Vai de el Sad Sad
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyLun Apr 09, 2012 6:08 am

Sad
Sus In jos
adriana
Membru Forum Animalutze

Data de inscriere : 15/06/2010
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 EmptyLun Apr 09, 2012 2:25 pm

catelusul schiop pare sa aiba acelasi gen de lovitura ca pisica gasita de mine in sep.anul trecut.Saracuta sare in loc sa mearga,un vet.a zis la inceput ca trebuie taiata laba,dar am refuzat,pe urma ca ii poate pune tija permanenta sa ii ramina piciorul teapan dar nu il va putea indoi.Operatia era costisitoare si mi-a fost teama de o reactie la tija,asa ca nu am facut-o.Pisica este cu toate acestea o jucausa...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Animale care au nevoie de ajutor
Sus 
Pagina 8 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» GOZH Romania
» Suflete care au urgenta nevoie de ajutor
» aproape de prapastia disperarii: animalutele sperantei miu
» Alte animalute din Bucuresti care au nevoie de ajutor...
» Si Breaza PH are nevoie in continuare de ajutor!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum Protectia Animalelor  :: DESPRE ANIMALUTZE :: Adaposturi, Asociatii, Organizatii, Persoane Fizice-
Mergi direct la: