Autor | Mesaj |
---|
gozh holland Membru Forum Animalutze
Mesaje : 505 Data de inscriere : 03/12/2011 Varsta : 57 Localizare : nederland
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Ian 29, 2012 7:20 am | |
| Carmen this are good
Give the streetdogs a house WUNDERFULL
Everybody must do this
Good Carmen you know what the doggies need | |
|
| |
Lazar Catalina98 Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Ian 29, 2012 8:37 am | |
| | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Ian 29, 2012 8:41 am | |
| | |
|
| |
Carmen Membru Forum Animalutze
Mesaje : 596 Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 68 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Catei in zapada Dum Ian 29, 2012 4:26 pm | |
| Desi azi este duminica am fost la cateii mei din zona unde lucrez sa le duc mancare si sa le fac poze: https://youtu.be/PjnTh-Rb50ACatelul alb cu pete negre este primul catel de care am avut grija. A stat multi ani impreuna cu Pufy. Il iubesc foarte mult. Este sterilizat. Iata-l pe Codita si pe Puiu , catelul operat in martie anul trecut la ochi. Sunt nedespartiti. Cand plec acasa ma conduc si se joaca cu mare pofta de fericire pentru ca sunt in prezenta lor. Iata si un alt catel care este nou intre cateii vechi. A venit tot din zona lovit la cap si a ramas intre ei: Urmeaza 6 zile foarte geroase. Doamne ajuta! | |
|
| |
Spinu Patricia Membru Forum Animalutze
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Ian 29, 2012 4:57 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Cateii de langa blocul unde lucrez Dum Ian 29, 2012 5:28 pm | |
| Langa blocul unde lucrez am 5 catei carora inca de anul trecut le-am facut cotete din materiale noi. Au fost 8 catei dar unul a fost omorat de o masina, unul a disparut si unul s-a imbolnavit si nu a putut fi salvat. Acest catei care au ramas sunt sterilizati inafara de Lupu care este batran si cateii batrani mor daca ii sterilizam la batranete: Iata filmul de anul trecut primul an cand au folosit cu succes cotetele. Sunt solide pentru ca sunt facute din placi de OSB noi rezistente la umezeala: https://www.youtube.com/watch?v=Xrvpp6bdTJoCatelul galben a disparut acum un an. Si film facut azi: https://youtu.be/66jMKUR0NKgCotetul are 3 compartimente mari. De obicei Fetita grasa si fiica ei Galbena stau impreuna dar se mai si rasfata si stau separat: Fetita grasa in cotet: Galbena in cotet: Fetita Grasa si Galbena impreuna in cotet: Roxy: Lupu: Cateii: Lupu, Fetita grasa si Roxy. Roxy care este tot din puii lui Fetita grasa: Galbena, Lupu si Fetita grasa: Lupu si Floricica. Si Floricica este impreuna cu Lupu si Roxy, Galbena si Fetita grasa. Se vede in fundal Floricica. Anul acesta Floricica sta in cotetul mare improvizat. Acesti catei stau intr-un fel de tarc semi-privat si sunt feriti de masini. Un barbat le mai aduce resturi de mancare de la un restaurant dar lor le plac bobitele cu sos de ficat de pui facut de mine in casa. Doamne ajuta!
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Lun Ian 30, 2012 7:28 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
| Subiect: Cotete din carton Dum Ian 29, 2012 7:48 pm | |
| Cateilor Codita, Puiu, Fetita, Pufy, si puii lui Fetita iernile trecute acestor catei le-am facut cotete din cutii de carton, doua trei cutii una in alta si captusite cu polistiren si invelite in 2-3 straturi de plastic. Cand a venit primavara cei de la curatenia strazilor le-au ricdicat. Anul trecut a trebuit sa fac 10 astfel de cutii pentru ca puii fiind mici le-au ros si s-au suit pe ele , pe primele 5 din film si le-au distrus si a trebuit sa fac altele. https://www.youtube.com/watch?v=vCdjOU_0RC8 | |
|
| |
Mesaje : 1174 Data de inscriere : 06/05/2011 Varsta : 26 Localizare : Moinesti , Judetul Bacau
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Ian 30, 2012 4:09 pm | |
| | |
|
| |
claudia btzt Membru Forum Animalutze
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Ian 30, 2012 4:54 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Ultimul cotet Lun Ian 30, 2012 7:54 pm | |
| Cateii mei din zona unde lucrez au acum trei cotete: unul cu trei locuri si doua cu cate doua locuri. Ultimul cotet este: Aici am 8 catei: Codita, Puiu, Fetita, Fetita mica, Negrut, Griut, si doi catei noi care inca nu au nume. Iata si pe Fetita mica, mama lui Fetita care este mama puilor. Cu Fetita Mica, catelul meu Pufy are 3 pui care traiesc toti. Unul din el este Fetita, mama celor 7 pui, si este cea din poza cu ultimul cotet. Fetita mica, cateaua din poza de mai jos, am sterilizat-o la un cabinet particular. Am pentru Fetita mica carnet de sanatate. Fetita mica are facute la acest cabinet odata cu sterilizarea vacinuri antirabic si polivalent. Crotalul din ureche nu este galben si rotund ca la cateii sterilizati in Pallady ci este bleu, lung si ingust semn ca este sterilizata la cabinet particular unde a stat internata post operator cateva zile. Am factura si chitanta, a costat mult dar a meritat. Pufy este luat din acest loc in martie anul trecut.
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Ian 31, 2012 5:47 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Mesaje : 1626 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : jud.bacau moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mar Ian 31, 2012 5:09 am | |
| | |
|
| |
Mesaje : 2085 Data de inscriere : 05/11/2010 Varsta : 26 Localizare : moinesti,jud bacau.
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mar Ian 31, 2012 12:35 pm | |
| ce frumos! | |
|
| |
yoana MODERATOR FORUM
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mar Ian 31, 2012 3:38 pm | |
| eh, claudia....frumos e din afara...doar carmen stie ce lupta duce...
pai, carmen, la cati catei ingrijesti acolo, asa de responsabil si "maternal",ai putea sa-ti faci un adapost propriu...nu cred ca ti-ar fi greu sa te descurci...insa, stiu, lipseste terenul...
| |
|
| |
| Subiect: 5 catei la sterilizat Mar Ian 31, 2012 4:16 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Lun Feb 06, 2012 7:59 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mar Ian 31, 2012 7:02 pm | |
| dumnezeu sa-i apere!ce multi sunt dar frumosi! | |
|
| |
| Subiect: Bucurestiul este acum cu foarte multi caini Mar Ian 31, 2012 7:07 pm | |
| In ultimul timp in Bucuresti au aparut multi , foarte multi caini noi, probabil abandonati din zonele din jurul Bucurestiului sau ma gandesc ca nu au mai fost hraniti si ei acum ies din ascunzisurile lor unde stateau pana acum fiind hraniti si ies sa isi caute mancare. Sunt putini oamneni care se ocupa de sterilizarea lor. Doamne ajuta! | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mier Feb 01, 2012 1:20 pm | |
| Dumnezeu sa va ajute ca aveti grija!.poate ca sunt si unii oameni care ii aduc ,deoarece pot crede ca in acel loc sunt bine hraniti..este adevarat dar totusi | |
|
| |
| Subiect: Catei multi nesterilizati si flamanzi langa baza Pallady al ASPA Mier Feb 01, 2012 7:55 pm | |
| Azi am fost la serviciu si la toti cateii mei si cand m-am intors in cartierul unde locuiesc, desi nu era in drumul meu, am fost sa duc de mancre cateilor flamanzi de langa baza Pallady. Am ramas uimita sa vad ca acei catei erau exact in acelasi loc ca ieri si la fel de flamanzi ca si ieri. https://youtu.be/GPi9w3EQXrsSi azi am facut poze: Doamne ajuta! | |
|
| |
| Subiect: Catele nesterilizate in parc Mier Feb 01, 2012 8:16 pm | |
| In parcul de unde am luat puii sa ii duc la sterilizat sunt 4 catele surori identice ca forma si aspect dar de culori diferite. Toate sunt nesterilizate. https://youtu.be/KqmZxxuMiKIhttps://youtu.be/QiDBVNI2qoAAceasta este catelusa care se vede sub scara si are acum pui fff mici. : Si aceasta este mama puilor care sunt la sterilizat: Aceste 3 catele sunt surori , si inca mai este una. Toate sunt la fel ca forma si aspect dar au culori diferite. Iata si cea de a- 4-a catelusa sora din aceiasi serie care are acum si ea pui: Aceste cateluse stau deobicei impreuna cu multi alti catei langa un bloc de langa parc. Cand sunt gestante vin si nasc sub scarile de la teatrul de vara. Sunt greu de capturat pentru ca nu stau sa fie prinse si nici cei care fac asta nu au suficienta indemanare si experienta. Au fos incercari de a fi capturate dar fara succes. Doamne ajuta!
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Feb 14, 2012 3:00 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Joi Feb 02, 2012 4:46 am | |
| Ce scumpe sunt!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Joi Feb 02, 2012 1:02 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Joi Feb 02, 2012 6:23 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Puii de catel nu pot fi dusi la Fundulea Vin Feb 03, 2012 9:08 pm | |
| Din pacate puii nu au putut fi dusi in adapostul Fundulea. Autostrada A2 catre Fundulea este inchisa din cauza zapezii. Mai rau este portiunea de drum de la autostrada pana la adapost. Am fost la acesti 5 catei azi in adapostul Pallady. Cateii sunt bine ingrijiti: au mancare, curatenie si caldura dar nu au spatiu sa se poata misca. Sunt insa tristi si speriati. Nu se stie cand vor putea fi dusi in Fundulea. In Bucuresti ninge in continuu si este ger. Multe drumuri nationale si doua autostrazi sunt inchise inclusiv A2 cea spre Fundulea. Am facut si azi poze si un filmulet. Am dus mancare si la cateii de pe strada din apropierea adapostului Pallady, cei multi, flamanzi si nesterilizati. Am vorbit in adapost pentru sterilizarea lor si au spus ca ii vor steriliza la primavara. https://www.youtube.com/watch?v=Ur6dfUHB_4Y&list=HL1328302207&feature=mh_lolz | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Feb 04, 2012 10:27 am | |
| Dumnezeu este mare!o sa fie bine | |
|
| |
| Subiect: Anut adoptii Sam Feb 04, 2012 11:34 am | |
| Am dat anunt pentru adoptia cateilor. Sper sa apara luni sau marti. Voi posta linkul. Doamne ajuta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Feb 04, 2012 12:33 pm | |
| Abea asteptam linkul..... | |
|
| |
| Subiect: Anuntul de adoptie pentru cei 5 pui. Lun Feb 06, 2012 7:57 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Feb 06, 2012 12:39 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Feb 06, 2012 1:17 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Album cu puii Mar Feb 14, 2012 2:27 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Alti catei in parc Mar Feb 14, 2012 2:45 pm | |
| In parcul de unde sunt cei 5 pui sunt acum 3 catele cu pui. Aceste 3 catele sunt surori intre ele si surori cu mama celor 5 pui de mai sus. https://youtu.be/FuTSFZViyt0https://youtu.be/4E1v-VTxfhYhttps://youtu.be/w-9yJynSf8Qhttps://youtu.be/E80ZUC6L7vkhttps://youtu.be/7RvrMvLnTLQ Mama puilor de o luna de sub scara din filmuletele de mai sus, cea galbena Catelusa Negruta sub scara langa cei doi pui morti. Apropiati poza si o sa ii vedeti, unul, pui mort,este in stanga pozei i se vede o labuta si urechile si unul, pui mort, este intre picioarele Negrutei: Alti catei din parc majoritatea sterilizati dar si nesterilizati si femele si masculi: Cu mari eforturi in ultimul timp hranesc femelele cu pui si pe mama puilor si puiul cel pufos nesterilizat care in filme sta in zapada si este in poza urmatoare. Acest catel femela este sora cu 4 dintre cateii care sunt acum in Pallady. Cei mai multi dintre acesti catei pana nu de mult stateau doar langa un bloc langa parc fara a avea nici un adapost. In ultimul timp ei intra foarte des in parc in cautare de mancare si prezenta omului. Doamne ajuta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Mier Feb 15, 2012 3:16 pm | |
| ce frumos..cand ma gandesc ca noi stam atat de bine si ei pe frigul asta....dar acesti catei ,cat de mult ar fi frig stau unii langa altii.foarte frumos.Dumnezeu sa-i ajute! | |
|
| |
| Subiect: 5 doggies for adoption Mier Feb 15, 2012 5:46 pm | |
| Azi am fost la cei 5 pui in adapostul Pallady. Sunt bine toti. Catelusa mea preferata a fost bolnava dar acum este bine. https://youtu.be/n2E8bJDw02EIata catelusa preferata care a fost si bolnava si care a primit azi numele Nees: Omul care o tine in brate este cel care le da mancare, apa si le face curat. Si iata si ceilalti catei: Vineri sper sa ii putem duce in adapostul Fundulea. Urmeaza o campanie mai intensa pentru mediatizare. Doamne ajuta in continuare! | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Vin Feb 17, 2012 6:07 pm | |
| ce bine ca si-a revenit!dragut...si foarte frumos! | |
|
| |
| Subiect: Cei 5 pui au ajuns ieri in adapostul Fundulea Sam Feb 18, 2012 11:50 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Sam Feb 18, 2012 1:26 pm, editata de 4 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Feb 18, 2012 12:39 pm | |
| | |
|
| |
gozh holland Membru Forum Animalutze
Mesaje : 505 Data de inscriere : 03/12/2011 Varsta : 57 Localizare : nederland
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Feb 18, 2012 5:32 pm | |
| Thank you ,the doggies are save now. How many dogs have this shelter.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Sam Feb 18, 2012 7:19 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Shelter Fundulea Sam Feb 18, 2012 7:30 pm | |
| In adapostul Fundulea sunt acum 350 de caini. In Fundulea exista loc pentru inca 1000 de caini. Spatiul este foarte frumos. Exista spatiu suficient pentru un spital pentru caini si pentru depozitare materiale. Pentru tot acest spatiu se plateste o chirie. D-na Georgiana V. stie ce are de facut dar are nevoie de suport financiar pentru a construi tarcuri, hrana cainilor, plata oamenilor care lucreaza acolo, pentru a cumpara o masina de transport caini, pentru ca angajeze un medic veterinar. Cel mai important lucru este ca cainii stau intr-un spatiu acoperit si au pentru fiecare tarc si spatiu in aer liber. The Fundulea shelter are now 350 dogs. In Shelter Fundulea it is 1000 there room for another dog. Space is very nice. There is room for a hospital for dogs and material storage. For all the space rent is paid. Mrs. Georgiana V. knows what to do but needs financial support to build pens, dog food, pay people who work there, buy a car to transport dogs, for hire a veterinarian, vaccines for dogs, medicaments for dogs and other thinks for dogs like house for dogs The most important thing is that dogs are in a covered space and have for each pen and outdoor space. Thanks for your help Gerda! | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Dum Feb 19, 2012 9:25 am | |
| daca nu le este frig .....este super bine!frumos si foarte multe animale | |
|
| |
| Subiect: Despre Fundulea. About shelter Fundulea Dum Feb 19, 2012 4:01 pm | |
| Adapostul Fundulea este dintre putinele adaposturi care au spatiu inchis cu acoperis unde stau mai tot timpul cateii dar au si spatiu afara. Ar trebui si o centrala temica dar este oricum mai bine decat pe strada in ger. Fundulea shelter is of the few shelters have closed the roof space where dogs are all the time and space but outside. Should a power station but is still better than the cold street. | |
|
| |
| Subiect: Despre pui de catel nascuti iarna pe ger. About puppy born on cold winter Dum Feb 19, 2012 4:18 pm | |
| Pui nascuti in ianuarie 2012 sub o scara Acesti pui de caine au fost nascuti sub o scara de la un teatru de vara dintr-un parc sub care mama lor a sapat o groapa pentru a fata acolo puii. Acum 19.02.2012 au 1 luna. Frati cu ei au murit din cauza gerului si sunt in acea groapa in continuare morti. Puppies born in January 2012 under a ladder These puppies were born under a staircase at a summer theater in a park as their mother dug a hole for a young girl there. Now have one month 19.02.2012. Her brothers died from frost and are still dead in that grave. https://youtu.be/9ZSPeEC3T80https://youtu.be/Zf4fxE77AVcAsa cum am mai spus in acest parc sunt 4 catele surori nesterilizate. Ele nu au fost in acest parc . Stateau la un bloc din apropierea parcului. Am facut cerere de sterilizarea lor inca din noiembrie 2011 dar au venit abia in ianuarie cand aceste catele deja nascusera. Da: sunt 3 catele care au pui in acest moment in parc in cuiburi apropiate sub scari de la teatrul de vara. As I said in this park are four sisters unsterilized bitches. They have been in this park. They sat on a block near the park. I did request their sterilization since November 2011 but only came in January when the unions already been born. Yes: there are 3 bitches with puppies at this time in the park near nests under the stairs of the summer theater. | |
|
| |
stefanyafelea Membru Forum Animalutze
Mesaje : 680 Data de inscriere : 21/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Bacau Moinesti
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Feb 20, 2012 4:16 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Feb 20, 2012 4:36 pm | |
| doamne ce frumosi sunt!dar puiutii morti stau in acelas loc cu cei vii?adica sunt tot pe acolo? | |
|
| |
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor Lun Feb 20, 2012 5:43 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: 8 pui, 8 puppys Lun Feb 20, 2012 7:37 pm | |
| Azi dimineata am vazut in acest loc 8 pui de genul celor din poze. Stiam ca acolo intrau 2 femele care se vedea ca au nascut pentru ca au mameloanele pline cu lapte. Probabil ca inca nu iesisera toti la lumina din groapa.Nu am avut aparatul la mine sa ii filmez pe toti. Ei imi cunosc vocea si ies cand ma aud in zona, unde vin cu cateii mei. Azi dimineata am luat in brate 3 pui dar i-am pus la loc. Ma doare sufletul de ei. Da, tot acolo sunt si puii morti la un loc cu cei vii. Trebuie sa ma duc cu o grebla sa scot pe cei morti din groapa unde stau puii. Sper maine sa ii pot filma pe toti. Nu stiu ce voi putea face cu ei. This morning I saw this puppy place eight of the kind of pictures. I knew there between two females were born to see that they have nipples filled with milk. Probably still not all the light came out of the pit. I had my camera to shoot them all. They know my voice and come out when I hear the area, which come with my dogs. This morning I picked up three puppy but I put in place. My heart hurts for them. Yes, there are still dead dog and chickens together with the living. I have to go with a rake to remove the dead from the pit where the puppies are young. Hopefully tomorrow I can shoot them all. Do not know what I can do with them. https://youtu.be/PnQ1OTyucaQ https://youtu.be/VavTNWPxuSY https://youtu.be/vZFvR7o5XGw | |
|
| |
| Subiect: Toti cei 9 pui din parcul Titanel cartierul Titan, sector 3, Bucuresti Mar Feb 28, 2012 9:37 am | |
| Am facut poze si film cu toti cei 9 pui: https://youtu.be/b--zz2stxPIIn curand vor avea si dintisori incat sa poata sa manance bobite junior cumparate de Gerda. Doamne ajuta! | |
|
| |
| Subiect: Ghiocei de 1 Martie Joi Mar 01, 2012 10:11 am | |
| O primavara fericita tuturor! A happy spring to all! Pentru mine acesti catelusi sunt ca si ghioceii de mai jos: For me, these puppies are like snowdrops below: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor | |
| |
|
| |
| Animale care au nevoie de ajutor | |
|