Forum Protectia Animalelor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum Protectia Animalelor

BINE ATI VENIT !!!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
"Animalele împart cu noi privilegiul de a avea suflet."

Animale care au nevoie de ajutor

In jos 
+14
stefanyafelea
alexandra nica
Lazar Catalina98
SocialBoy
adriana
claudia btzt
Spinu Patricia
bybycuta
Oana
somalia
Dorotea
Violeta Frincu
yoana
Carmen
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

Data de inscriere : 11/06/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMar Iun 15, 2010 9:12 am

Rezumarea primului mesaj :

Zilnic intalnim pe strada, in jurul blocului, caselor in care locuim sau chiar in acelasi imobil animale care au nevoie de ajutor . Majoritatea oamenilor sunt insensibili la aceste situatii. Cum considerati voi ca ar putea fi rezolvata aceasta situatie?

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Ian 29, 2012 5:32 pm, editata de 1 ori
Sus In jos

AutorMesaj
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

Data de inscriere : 05/11/2010
Varsta : 26
Localizare : moinesti,jud bacau.

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMar Mai 08, 2012 12:38 pm

cheers
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Motanul Tomita a trebuit operat de urgenta   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Iun 08, 2012 4:13 am

Dupa un an de suferinta in care a facut mai multe blocaje uretrale ieri Tomita a trebuit operat pentru a putea sa ii salvez viata:
https://www.youtube.com/watch?v=qfbGabSsGLc&list=UUmXbs2TeLyf3WVKhzQstbOQ&index=1&feature=plcp

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Tomitasick640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Inaintedeoperatiebefore

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Dupaoperatieaftersurger

Am sa revin cu detalii.
Doamne ajuta!

I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Iun 08, 2012 10:49 am

foarte frumos...operatia a decurs bine,nu? Smile
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Detalii despre Tomita   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Iun 08, 2012 7:26 pm

Operatia a decurs bine.
Acum mergem in fiecare zi la cabinet pentru tratament post operator: local la operatie, injectii, medicamente. Totul este complicat. Tomita este un motan cuminte care a suportat dureri mari si a raspuns la tratament. Este fericit acum ca a scapat de dureri si se rasfata pe langa cateii din casa.
Bine ar fi daca voi fetelor ati alege o astfel de profesie. Este extrem de frumos sa ajuti animalele, sa iti faci prieteni cu oameni draguti care iubesc animalele si sa ai ocazia sa faci bine pe Pamant.
D-na doctorita, Sabina Riciu, are 34 de ani, are doua fetite si munceste de dimineata pana seara la cabinetul sau. Niciodata nu se plange ca munceste mult, este mereu vesela si draguta cu toata lumea.
Doamne ajuta!

The surgery went well. Now we go to the cabinet every day for treatment after surgery: local to surgery, injections, drugs. Everything is complicated. Tomita is a good cat who suffered great pain and response to treatment. Now Tomita is happy that is out of pain and delight dogs to the house Onciu and Pufy.
It would be better if you girls you choose such a profession of veterinarian. It's very nice to help animals, to make friends with you nice people who love animals and have the opportunity to do good on Earth.
Mrs. doctor, Sabina Rîciu, has 34 years, has two daughters and work from morning to evening in his cabinet. Never complain that she works more is always cheerful and nice to everyone.
God bless!
I love you
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptySam Iun 09, 2012 11:30 am

super!!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Puppies abandoned   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Iul 22, 2012 5:34 pm

Iar am pui de catel abandonati fara mama lor. Abandonati in parc langa gard ieseau pe sub gard exact in mijlocul strazii intens circulate. I-am luat in casa pentru ai spala, deparazita si oferi pentru adoptie.
Iata pui, toti sunt fetite:

https://youtu.be/De-BS40KeMY

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 3fetitefrumoase640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Bufley579x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Albita636x480

I love you I love you I love you , cate una pentru fiecare catelusa
Sus In jos
yoana
MODERATOR FORUM
yoana

Data de inscriere : 07/06/2010

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Iul 22, 2012 7:52 pm

Laughing ce simpatice sunt in lighenas, toate trei....huh....sa intelegem ca sunt fete, nu ?..crezi ca adoptataorii le vor steriliza ??...sainsisti politicos pentru sterilizarea lor, carmen, daca nu...nici nu vreau sa ma gandesc...
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Fetite   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Iul 22, 2012 8:21 pm

Eu am mai dat fete mici . Din pacate nu pot urmari toate adoptiile. Eu imi fac partea si le dau o sansa. Restul sper ca Dumnezeu sa fie in control.
Sti puiul cu care apare Gerda in filmul cu vizita lor in Bucuresti cand am dus cei 5 catei, puiul care era al catelusei albe de pe drum langa adapostul Fundulea? Este fetita si a ajuns extrem de bine: poarta pampon, merge la coafor si se plimba cu masina. Fiecare cu norocul lui. Asa sper sa fie si cu acesti catei: Dumnezeu vede gestul meu si El va face si mai mult.
Eu sunt de parere ca trebuie sa gandesc pozitiv ca sa se intample lucruri frumoase.
Oricum in parcul unde au fost puse sunt deja multi caini maturi de talie mare si cred ca i-ar fi devorat acesti catei mari. Deci acolo nu aveau nici o sansa de viata.
I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Aug 05, 2012 2:39 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Iul 23, 2012 11:14 am

eee.au ajuns cu siguranta intr-un loc bun!
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

Localizare : jud.bacau moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Iul 23, 2012 11:31 am

Ce frumusele sunt toate 3! Razz
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

Data de inscriere : 03/12/2011
Varsta : 57
Localizare : nederland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Iul 23, 2012 4:57 pm

They are so beatiful
I hope that you can find a home for this beatiful doggies

Sus In jos
http://www.gozh.nl
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Anoncement for adoption   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMar Iul 24, 2012 5:33 pm

A aparut anuntul de adoptie: http://www.adoptiicaini.ro/3-cateluse-surori-dragalase/
Nu am primit inca nici o cerere.
I love you
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMar Iul 24, 2012 6:08 pm

O sa fie adoptate repede sunt asa dragalasee. Razz Razz
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMar Iul 24, 2012 6:50 pm

da
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Catelusa Albita a fost adoptata/ Marius adopted the baby puppy Albita   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Aug 05, 2012 2:28 pm

Cu mare bucurie va anunt ca puiul de catel Albita a fost adotata. Aceasta catelusa a fost ceruta cu certitudine de o familie din Buzau. Neavand posibilitatea sa fac drumul pana acolo Albita a mai ramas la mine. In final Albita ieri a fost adoptata de o familie de 2 tineri cu un copil de 2 ani.
Va arat mai intai pe Albita la baita imediat dupa ce am adus catelusele in casa:
Baita o fac intr-un lighean in cada:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Labaita640x480

Limpezirea cu apa curata o fac in chiuveta:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Maclatesc360x480

Iata si adoptia: https://youtu.be/J8T9Jy6kLiI

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Mariusaalespealbita640x

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Mariussedecide640x480

Catelusa Albita a ajuns cu bine la noul ei camin. Catelusa Albita este un catel norocos.

Sunt fericita pentru ca am reusit sa fac la toate catelusele carnete de sanatate, deparazitari externe si interne si vaccinuri polivalente, toate acestea fiind consemnate in carnetele de sanatate.
Slava Domnului!
I love you
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Aug 05, 2012 5:17 pm

Ce veste buna. Razz I love you
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Aug 06, 2012 5:30 pm

I am so happy
Because Carmen have found a house for the litlle girl

Thank you Carmen ,you are the mother from the streetdogs
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Noutati despre catelusi   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMier Aug 29, 2012 7:24 pm

Nu am reusit sa dau cele doua cateluse gri surori.
Am fost si la un targ de animale dar nu am gasit adoptator.

Nu este usor cu aceste cateluse pentru ca fac treburile de necesitate in casa peste tot de multe ori pe zi. Nu prea mai vor sa stea in cusca , plang pana le las libere.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Capulluigriuta606x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Griutafrumoasa640x439

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Greylatarg640x480

Iata si anuntul pentru adoptia catelusei : http://www.adoptiicaini.ro/catelusa-grey/

Mai nou am pierdut slujba si am intrat in somaj. Domnul sper sa aibe grija de mine si de animalele mele.

Doamne ajuta!

I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Vin Aug 31, 2012 2:21 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMier Aug 29, 2012 7:31 pm

What a beatiful doggie
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: About two puppie   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMier Aug 29, 2012 7:46 pm

Thanks Gerda!
Yes, it is very beautiful dog. It is one of two dog. I could not give them. I went to the animal fair. I attached than them. It is not easy but not quit.
Lord help!
I love you

Good news is that I were able to spay a female little dog in the park, the last puppy of 9 puppies that were in the park. You've seen this dog Gerda. I will make them new pictures and I'll post them. This dog looks perfectly Onciu, my puppy when she was the same age, 7 months. I love her so much .. Has long ad for adoption.

http://www.adoptiicaini.ro/margica-jucausa/

Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyJoi Aug 30, 2012 7:55 am

frumos
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Catelusa Miruna/ The puppie Miruna   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyJoi Aug 30, 2012 3:08 pm

Catelusa Miruna a fost din seria celor 9 pui din parcul Titanel din apropierea casei mele. Aceasta catelusa nu are inca stapan. Am reusit sa o duc la sterilizat. Miruna seamana foarte mult cu Onciu catelul meu din casa cand l-am luat eu in casa si avea cam aceeasi varsta. Aceasta catelusa ar fi foarte buna la paza. Este iubareata, vesela si frumoasa. Cand intru in parc cu cateii mei ea ne simte si vine sa se joace cu cateii mei. Miruna are in fiacare zi portia ei de mancare din cea trimisa de Gerda, o cutie de conserva si bobite.

The puppie Miruna was put in the 9 series Titanel park near my house. This dog has no owner yet. I managed to take her to be sterilized. Richard looks a lot like my dog Onciu the house when I took it in the house and was about the same age. This dog would be very good to watch. It iubareata, happy and beautiful. I walk in the park with my dogs and she feels we come to play with my dogs. The puppie Miruna have in every day portion of the food they sent to Gerda, a tin and berries.

https://youtu.be/_Mh8HgOAhuA

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Mirunafrumoasa640x475

I love you
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyJoi Aug 30, 2012 7:25 pm

Ce frumusica este. I love you
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Aug 31, 2012 4:28 am

Carmen the dogs need you

I hope the best for this dog

please help him
Give him food and love
they are so beatiful
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Alti pui abandonati/ Other puppies abandoned without dog-mother   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMier Sept 05, 2012 8:36 am

Cred ca situatia este aberanta: iar alti pui abandonati exact in mijlocul strazii. Au fost 7 catei, ieri am vazut acolo 5 catei care apar si in filme si poze iar azi am vazut doar trei negru cu alb. In poze nu apare cel de-al treilea negru cu alb. Acesta este un catel superb , baiat, foarte solid. Azi toti cei 3 catei mici bej cu alb nu era nici unul. Nu stiu care sa fie cauza.
Tare mult as fi dorit sa am unde sa ii duc si sa le ofer protectie. Din pacate inca nu am dat cele doua fetite gri. Nu este simplu.

I think the situation is absurd: and other puppies abandoned right in the street. There were 7 puppies, yesterday I saw there 5 cloves that appear in movies and pictures and today I saw three black and white. The picture does not show the third black and white. This is a gorgeous dog, boy, very solid. Today all 3 cloves small beige and white was not one. I do not know that to be the case.
I very much wish I had where he lead and protect them. Unfortunately we have not given the two girls gray. It is not easy.
https://youtu.be/wKXuUGBHZUU
https://youtu.be/5XabFm_4nns

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 5catei640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Parcacereajutor640x480

I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: 3 pui negr ramasi din cei 7 abandonati in strada   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Sept 10, 2012 7:14 pm

Din cei 7 pui abandonati au ramas 3. Nu stiu ce s-a intamplat cu ceilalti.

https://youtu.be/M2uftWfmP0Y

Se vede in poze ca sunt tristi. Cand ma vad se bucura si se tin dupa mine pentru ca stiu ca le aduc mancare.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 3puinegrimananca640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Pufytrist640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Negruttrist640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Gri640x480

Doamne ajuta!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Despre catelusele mele din casa   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMier Sept 12, 2012 4:20 pm

Din cele trei cateluse din casa am dat doar una. Celellalte doua nu le-am dat. Imi este greu cu ele in casa. A
Am reinoit anuntul pentru adoptie: http://www.adoptiicaini.ro/monica-si-miruna/. Am pus si anunt pe facebook: https://www.facebook.com/costea.carmen.71?ref=tn_tnmn#!/media/set/?set=a.423548091025659.95168.100001114152980&type=1
Iata cateva poze facute azi:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Suroricareseiubesc640x4

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Mirunasimonica640x415

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Monicasimirunaasteaptas

I love you
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMier Sept 12, 2012 5:11 pm

O sa fie adoptate si ele in curand doar sunt niste frumuseti. Razz
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

Data de inscriere : 21/09/2011
Localizare : Bacau Moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMar Sept 18, 2012 1:16 pm

asa este Very Happy
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Alti 5 catei foarte mici abandonati foarte aproape de blocul unde locuiesc   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Sept 30, 2012 4:10 pm

Au aparut alti 5 catei abandonati foarte aproape de blocul unde locuiesc:

https://youtu.be/2jlGmpXL04o
https://youtu.be/hwG5PNahR4o

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 5cateiabandonatiinstrad

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Eusicateii640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Eusicei5cateiabandonati

I love you

Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Sept 30, 2012 4:51 pm

Off abandonurile astea. Sad Sad
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Sept 30, 2012 5:25 pm

da asa este !sunt prea multe abandonari!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Cauza abandonurilor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Sept 30, 2012 6:55 pm

Problema Romaniei este ca suntem un popor necivilizat care nu isi sterilizeaza animalele.
Cand eram copil stateam intr-un bloc unde locuia o familie care avea o pisica care facea pui. Inca de la nastere stapana pisicii ineca puii pentru ca nu ii putea ingriji pe toti. Acum am ''evoluat'': ii abandoneaza.
Eu nu mai am timp de altceva ca si om normal decat sa ingrijesc caini . Viata mea sociala este : 0. Asta nu este normal.
Multi din tara asta s-au imbogatit pe seama cainilor abandonati iar iubitorii de animale salveaza vietile acestor animale sarmane cheltuindu-si micile venituri si sacrificand viata si timpul si suferind.
Inca nu am reusit sa dau cele doua cateluse . Au crescut, sunt inca la mine si ceva imi spune ca nu va fi un final convenabil pentru cateluse. Si au aparut alti si alti pui si nu pot sa fiu indiferenta.
Doamne ajuta!
I love you
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Oct 01, 2012 10:08 am

Nu prea cred ca o sa ne schimbam vreodata dar trebuie sa speram macar. Crying or Very sad
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

Data de inscriere : 21/09/2011
Localizare : Bacau Moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Oct 05, 2012 3:47 am

Asa e Patry !
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Oct 05, 2012 6:42 pm

O sa fie bine!Doamne ajuta!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Noutati despre cele doua cateluse/ News about 2 doggies Monica and Miruna   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Noi 05, 2012 6:40 pm

Vestea cea mai buna este ca duminica 11 noiembrie Monica si Miruna vor pleca in UK.
In aceasta perioada infatisarea cateluselor s-a modificat mult, Miruna este un metis de Golden Retriever, iar Monica se apropie si ea de aceelasi look.

The best news is that on Sunday November 11 Monica and Miruna will leave the UK.
During this time the 2 girls look changed much, Miruna is a half-breed Golden Retriever and Monica is approaching and it the same look.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Eusifetitele640x479

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Mirunamonica640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Mirunasifrunzeledetoamn

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Monicaffrumoasa518x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Snv32548640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Fetiteleincuscaacasa640

I love you I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Noi 06, 2012 6:00 am, editata de 1 ori
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Noi 05, 2012 7:43 pm

super!
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyLun Noi 05, 2012 8:58 pm

good work carmen
The doggies are so beatutiful

They have the best mother YOU
Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

Data de inscriere : 23/10/2012

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMar Noi 06, 2012 1:14 pm

I love you Exclamation
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyMar Noi 06, 2012 2:13 pm

Sunt asa de frumosi mai ales impreuna. I love you I love you
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

Data de inscriere : 06/05/2011
Localizare : Moinesti , Judetul Bacau

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyJoi Noi 08, 2012 12:56 pm

Ce frumoase sunt!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Despre masacrul cainilor in Bucuresti/ About massacre street dogs in Bucharest   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Noi 09, 2012 1:03 pm

In Bucuresti, dar mai ales in sectorul 3 unde eu locuiesc, printr-o activitate organizata au fost otraviti multi caini. Multi dintre cainii mei de pe strada pe care ii hranesc si ingrijesc de 4 ani au murit otraviti: cainele operat la un ochi Puiu, cainele Lupu pe care l-am salvat de 2 ori de la moarte, catelusa Fetita grasa, pe care am sterilizat-o la un cabinet particular cu 3 ani in urma si multi alti caini carora le facusem cotete si i-am hranit ani la randul au murit otraviti.
Din fericire Codita, primul caine pe care l-am luat in protectie si catelusa Fetita Mica, sterilizata de mine la un cabinet particular au scapat deocamdata dar sunt in pericol in continuare.
Au murit si caini cu stapan care au inghitit otrava de pe jos, deci si cainii mei din casa sunt in pericol.
Singurul lucru de consistenta pe care am reusit sa il fac a fost ca am salvat pe Monica si Miruna de la acest pericol, vor pleca intr-o alta lume unde cainii nu sunt otraviti.
Nu am poze cu acesti caini morti dar am acest link care a fost pozat pe o strada aproape de casa mea.

In Bucharest, especially in District 3 where I live, through organized activities were poisoned a lot of dogs.
Many of my dogs on the street that feed them and care for four years died poisoned:
dog eye surgery Puiu, Lupu dog that I saved 2 times from death, dog Fat Girl that I sterilized her to a private office 3 years ago and many other dogs who had made cages and fed them for years died poisoned.
Fortunately Codita first dog that I took in my protection and dog Young Girl that I sterilized me to a private office they now escaped, but in the further they are in danger. Dead dogs with owners who have swallowed poison away, so my house dogs are in danger.
The only consistent thing I managed to do was to have doggies Monica and Miruna I saved from this danger because they will go into another world where dogs are not poisoned.
I have not pictures of dead dogs but I have this link that was posed on a street near my house.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4251600921458&set=a.3667641242831.2144231.1028811258&type=1&theater#!/photo.php?fbid=4251589361169&set=a.3667641242831.2144231.1028811258&type=1&permPage=1.

Sad Sad Sad

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Vin Noi 09, 2012 1:34 pm, editata de 4 ori
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Noi 09, 2012 1:09 pm

of.cat ai muncit Sad
Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyVin Noi 09, 2012 8:14 pm

si degeaba.... Sad Crying or Very sad ...si mie mi'a omorat cineva...3 catei si o pisica Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Monica si Miruna au plecat spre noua lor casuta in Anglia / Monica and Miruna went to their new house in England   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Noi 11, 2012 12:31 pm

Azi dimineata la ora 08 a.m. cele doua fetite Monica si Miruna au plecat la casutele lor si noii lor stapani in Anglia.

This morning at 08 am doggies sisters Monica and Miruna went to their houses and their new owners in England.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Snv32595640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Snv32601640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Snv32602640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Snv32610640x480

God bless them !!!!!
I love you

Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Noi 11, 2012 1:38 pm

ooo ce dragut I love you Exclamation
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Noi 11, 2012 4:54 pm

Carmen I have tears into mine eyes.

Its a emotionele moment.

But this are better for this beatifull doggies

You have save them and God know this

God wanted that whe care the animals.

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Noi 11, 2012 5:33 pm

Thanks Gerda for encouragement. I am very sad. I could not keep Them. They stayed too long at me and I attached them and also the doggies to me. . It's like I would have given my children to someone unfamiliar with my hand without knowing where to go. It's hard.
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 EmptyDum Noi 11, 2012 6:55 pm

I understand you feelings

maby when you know the new owner ,you can ask photo

When you see the puppies have good live,its give you good feelings.

we pray for them
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Animale care au nevoie de ajutor
Sus 
Pagina 10 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» GOZH Romania
» Suflete care au urgenta nevoie de ajutor
» aproape de prapastia disperarii: animalutele sperantei miu
» Alte animalute din Bucuresti care au nevoie de ajutor...
» Si Breaza PH are nevoie in continuare de ajutor!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum Protectia Animalelor  :: DESPRE ANIMALUTZE :: Adaposturi, Asociatii, Organizatii, Persoane Fizice-
Mergi direct la: