Forum Protectia Animalelor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum Protectia Animalelor

BINE ATI VENIT !!!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
"Animalele împart cu noi privilegiul de a avea suflet."

Animale care au nevoie de ajutor

In jos 
+14
stefanyafelea
alexandra nica
Lazar Catalina98
SocialBoy
adriana
claudia btzt
Spinu Patricia
bybycuta
Oana
somalia
Dorotea
Violeta Frincu
yoana
Carmen
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

Data de inscriere : 11/06/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Iun 15, 2010 9:12 am

Rezumarea primului mesaj :

Zilnic intalnim pe strada, in jurul blocului, caselor in care locuim sau chiar in acelasi imobil animale care au nevoie de ajutor . Majoritatea oamenilor sunt insensibili la aceste situatii. Cum considerati voi ca ar putea fi rezolvata aceasta situatie?

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Ian 29, 2012 5:32 pm, editata de 1 ori
Sus In jos

AutorMesaj
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: The new mummy's Miruna doggie   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyJoi Noi 15, 2012 8:09 am

Miruna doggie in the her new house at the her new mummy in UK:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Miruna640x480

I love you I love you I love you
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

Data de inscriere : 03/12/2011
Varsta : 57
Localizare : nederland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyJoi Noi 15, 2012 8:57 am

she are relax,you can see it on there eyes.
this give good feelings.

carmen you have give her a new home.
thanks that you care for this dogs.

You are a great woman
Sus In jos
http://www.gozh.nl
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Thank you Gerda!   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyJoi Noi 15, 2012 10:01 am

Thanks for the appreciation!
I really feel better now.
God has rewarded my efforts.

I love you
Sus In jos
yoana
MODERATOR FORUM
yoana

Data de inscriere : 07/06/2010

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyDum Noi 18, 2012 10:19 am

E un nou motiv sa credem ca, cu cat osteneala noastra e mai mare, cu atat si rezultatele pot fi mai mari....un lucru e cert, carmen, nu ai rabdat zadarnic !!

sa mai pui poze cu frumoasele patrupede...speram sa-ti mai trimita !

si-acum, ia ghici !?....ai iarasi un loc liber in casa !!! Wink Razz
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

Data de inscriere : 05/11/2010
Varsta : 26
Localizare : jud.bacau moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyDum Noi 18, 2012 2:34 pm

I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Poze cu Miruna la noua ei casa// Pictures with Miruna doggie in her new home in UK   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Noi 19, 2012 5:34 pm

Miruna este acum la noua ei casa in UK. Este bine si are o mama grijulie si iubitoare. Miruna are un nume nou: Lula.
Miruna is now at her new home in the UK. She is well and happy and she has a caring and loving mother. Miruna have now a new name: Lula

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Mirunaacasadecupat640x3

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Mirunamiroasepatura640x

Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Noi 19, 2012 7:29 pm

Carmen this are the words when a dogs can talk

Thanks for helping me.
nobody help me when I are lay on the street.
Thanks for helping me.
noboby see me and care for me.
Thanks for helping me.
I have hungry and cold.
Thanks for helping me.
I cry and have cold
Thanks for helping me
Whats happen a woman have her me.
Thanks for helping me
This woman give me help,food and care and love.
Thanks for helping me
this woman give me a new home and a warm place

CARMEN THANKS FOR ALL WHAT YOU HAVE DO FOR US

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: About words's dogs   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Noi 19, 2012 7:51 pm

Thanks Gerda!
I Feel in your own words how you are happy because Miruna was lucky to be taken in my home and get so well in the UK.
God help further!
I made ​​contact with Monica's new mummy. I waiting for news. Monica is in Scotland at a young girl of 37 years.
God bless!
I love you

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mar Noi 20, 2012 5:35 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: News about Monica doggie   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Noi 20, 2012 5:24 am

Am noutati si despre Monica: Este in Scotia cu o familie cu doi copii mici: Nu am decat o singura poza postata pe facebook de stapana lui Monica ; Iata mesajul primit de la stapana lui Monica :

I have news about Monica doggie: She in Scotland with a family with two little children I have only one picture posted in facebook by Monica's mistress. Here is the message received from his mistress Monica:

21:05
Kirstie Wallace
''Hi, its nice to meet you too. We have named her Mona and she has settled in quite quickly. She is still a bit unsure at the moment but I'm sure she will come to trust us and love us soon. I have two sons who both adore her. She loves Adam who is just a baby but is still a little unsure of my other son Cameron. Cameron is only 2 but he is very gentle with her and gives her lots of treats and cuddles. She really loves cuddles so gets plenty. We will take lots of pictures and will post them so you can see her. Message me whenever and I will tell you all she has been upto xxx''

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Mona480x480

I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: The pictures with Monica in her new home   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Noi 20, 2012 11:59 am

Monica has a new name, Mona, a new mummy and a new home with two small children, in Schotland.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Monaacasa360x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Monasinouamama360x480

Sus In jos
yoana
MODERATOR FORUM
yoana

Data de inscriere : 07/06/2010

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Noi 20, 2012 1:33 pm

se pare ca acum suntem siguri ca frumoasele sunt foarte bine !! cheers ne bucuram enorm alaturi de tine ! si cred ca sunt atat de multumite de noile conditii, incat nici nu au timp sa sufere una dupa cealalta !
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Multumesc!   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Noi 20, 2012 1:50 pm

Multumesc Yoana pentru aprecierea ta!
Adevarat ca ma bucur enorm ca aceste cateluse au conditii confortabile. Intradevar nu cred ca duc dorul una pentru alta pentru ca acum au suficienta atentie din partea stapanilor.
Au avut mare noroc si Dumnezeu nu a lasat in van munca mea.
Am avut multe temeri in privinta acestei adoptii dar acum s-au risipit. Slava Domnului!
In situatia in care nu le -am putut da in Romania mi se parea imposibil aceasta realizare in alta tara. Dar oamenii din aceste tari civilizate au un cult in a salva animale abandonate, in special pui . Am dedus asta din discutiile lor pe facebook legate de adoptia lui Monica.
Multumesc ca urmaresti subiectul!
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: News about Monica   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Noi 21, 2012 5:44 am

Monica /Mona are o zgarda noua foarte frumoasa. Vechea zgarda a fost prima zgarda a cainelui meu din casa Onciu si cred ca i-a purtat noroc Monei sa aibe stapani buni exact ca si Onciu. Iata aceasta noua zgarda:

Monica/ Mona has a new collar. The old Monica/ Mona 's collar was my first dog in my house Onciu. I think this old collar and good lok have good masters just like Onciu. Look this new collar:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Monacuzgardanoua480x480

Se vede ca are si medalion foarte frumos si clopotel. Noii stapani sunt deci foarte grijulii.

It seems that has beautiful pendant and bell. New owners are so very caring.

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mier Noi 21, 2012 8:21 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Noi 21, 2012 7:34 am

it are a red color neckless,you favariet color
on this necless hang a bone
On this bone they have write her name and her adress.
When she walk away and people find her,they now where she live and bring her back.
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: News about Miruna / Lula doggie   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyVin Noi 30, 2012 6:02 am

Miruna / Lula doggie is the queen :

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Lulathequeen640x480

Miruna live now in a very nice house, she have a new mother young, caring and loving.
She, new mother, always makes pictures and post them on facebook.

Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

Data de inscriere : 23/10/2012

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyVin Noi 30, 2012 2:36 pm

Razz Razz Razz I love you I love you Exclamation doamne ce scump eee Exclamation Exclamation Exclamation Razz I love you
Sus In jos
stefanyafelea
Membru Forum Animalutze
stefanyafelea

Data de inscriere : 21/09/2011
Localizare : Bacau Moinesti

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyDum Dec 02, 2012 10:08 am

aww soo sweet Razz I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Bella dog and Pitzy cat   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyDum Dec 09, 2012 9:17 pm

Bella is a dog that was hit by a car. Both legs on the left were affected. Operated and hosted at the office of Mrs. Dr. Sabina Riciu who operated on my cat Tomita, the dogs Puiu and Lupu. Bella sat in bed with a cat Pitzy and in the same room long time. I have donated to Bella straw and blankets coming from Netherlands from Gerda.
Soon, Bella and cat Pitzy togheter will go to a master a forever home in UK. The name of new master is Carley Nash.
Here's announcementsfor adoption:

http://www.adoptiicaini.ro/bella-metis-labrador-alb/
https://www.facebook.com/messages/#!/media/set/?set=a.453177868062681.101902.100001114152980&type=1

Bella este o catelusa care a fost lovita de o masina. Au fost afectate ambele picioare de pe partea stanga. A fost operata si gazduita la cabinetul d-nei dr. Sabina Riciu care a operat pe motanul meu Tomita, pe catelul Puiu si cainele Lupu. Bella a stat in acelasi pat cu o pisicuta Pitzy si in aceeasi incapere mult timp. Eu am donat pentru Bella patul si paturi venite din Olanda de la Gerda.
In curand Bella si pisica Pitzi vor pleca in UK la un stapan.
Am dat anunt pe facebooc si adoptii caini si o d-na din UK le va adopta pe amandoua. D-na se numeste Carley Nash.
Iata anunturile:

http://www.adoptiicaini.ro/bella-metis-labrador-alb/
https://www.facebook.com/messages/#!/media/set/?set=a.453177868062681.101902.100001114152980&type=1

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Capulluibella425x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Belaoperata360x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Bellaincovalescenta640x

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Bellasipitzy640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Bellavindecata640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Bellavreamangaieri360x4

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Bellaasipitzy640x480

Slava Domnului!!!!!!!!!!

Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Dec 10, 2012 11:04 am

Razz I love you I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: The doggie sick   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Dec 11, 2012 5:33 am

Aceasta catelusa este din parc. Catelusa este in protectia mea. Are 11 luni. Are carnet de sanatate, am vaccinat-o, am sterilizat-o, are microcip si crotal. O hranesc si are cotet dar ea este afara in frig. Saptamana trecuta a disparut 3 zile. Am gasit-o zacand in culcusul ei cu o rana mare si grava la picior. Am trata-o local cu pudra cu antibiotic si i-am dat pastile cu antibiotic. Am hranit-o mai consistent. Am pus-o pe picioare dar rana s-a necrozat si blana ramasa era desprinsa de muschi. Am dus-o la clinica veterinara. A fost operata si blana din zona i-a fost cusuta de muschi, iar pielea necrozata a fost tratata cu substante puternice pentru refacere. Medicul a spus ca am adus-o in ultimul moment, ar fi pierdut tot piciorul si ar fi fost si mai rau. Catelusa a ramas in clinica pentru inca multe alte tratamente locale si injectii.
Doamne ajuta!!!!!!

This dogggie is in the park and she is in my protection. Dogggie is 11 months old. She has health card, I vaccinated her, I sterilized it, has microchip and elapid. I give her food and makeshift shelter- coop but she is out in the cold. Last week was gone three days. I found her lying on her couch with a big and serious leg wound. I treat a local antibiotic powder and gave him antibiotic pills. I fed it more consistent. I put it up but wound remaining fur was detached necrotic muscle. I took her to the veterinary clinic. It was operated in the fur was sewn muscle and skin necrosis was treated with strong chemicals recovery. The doctor said I brought it in last time would have lost the leg and would have been even worse. Dogggie still remained in the clinic for many local treatments and injections. God please help!!!!!!!!!!!

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Snv32711640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Snv32686640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Snv32722640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Snv32732640x480
I love you

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: The doggie sick// This is the doggie now sick   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Dec 11, 2012 6:13 am

Aceasta este catelusa care acum este bolnava.
This is the doggie that now is sick.

Carmen a scris:
Catelusa Miruna a fost din seria celor 9 pui din parcul Titanel din apropierea casei mele. Aceasta catelusa nu are inca stapan. Am reusit sa o duc la sterilizat. Miruna seamana foarte mult cu Onciu catelul meu din casa cand l-am luat eu in casa si avea cam aceeasi varsta. Aceasta catelusa ar fi foarte buna la paza. Este iubareata, vesela si frumoasa. Cand intru in parc cu cateii mei ea ne simte si vine sa se joace cu cateii mei. Miruna are in fiacare zi portia ei de mancare din cea trimisa de Gerda, o cutie de conserva si bobite.

The puppie Miruna was put in the 9 series Titanel park near my house. This dog has no owner yet. I managed to take her to be sterilized. Richard looks a lot like my dog Onciu the house when I took it in the house and was about the same age. This dog would be very good to watch. It iubareata, happy and beautiful. I walk in the park with my dogs and she feels we come to play with my dogs. The puppie Miruna have in every day portion of the food they sent to Gerda, a tin and berries.

https://youtu.be/_Mh8HgOAhuA

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Mirunafrumoasa640x475

I love you
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Dec 12, 2012 5:24 am

I have see this dog when we visit Carmen

Help him ,he need you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Sure I must help the doggie    Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Dec 12, 2012 5:49 am

Sure I have to help her. I have to go to the office clinic every day to help treat and dog out for a walk outside. The doggie not accept anyone and for that i must have to go every day to clinic. There I am 2-3 hours per day and it is not close to home. In Bucharest it snowed a lot and outside is -15 degrees Celsius. When get out of the clinic this doggie has no chance otherwise. I'll get home this doggie and I will promote for adoption.
I love you
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Dec 12, 2012 6:09 am

Thanks Carmen
This weak I am busy to organisation the transport to Boekarest

Every morning I go 5 o clock wake up.

I hope that today I am ready and call the carrier.

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Thanks a lot !   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Dec 12, 2012 10:37 am

Thanks you very much Gerda!
Thanks you for you are so strong and so much work for us. God will make sure to reward you!!!
I love you
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Little Girl it is in my house   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyJoi Dec 13, 2012 7:47 pm

Dogggie Little Girl was discharged. I took her to my house. My dogs Onciu and Pufy have received gladly but she was overjoyed by their presence. The doctor said it will take about 3-4 weeks to complete her recovery. But this can not be left out in the cold and wet snow so in contact with. And home is still local Tratament and antibiotic.
This night will sleep separately in the hall. Tomorrow will take a bath and then go to the room with others.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Snv32761640x480

Welcome Little Girle!!!!!!

Ultima editare efectuata de catre Carmen in Dum Dec 16, 2012 9:09 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: 2 movies with doggie sick   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyVin Dec 14, 2012 12:11 pm

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Am mutat Fetita in baie.   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptySam Dec 15, 2012 7:09 am

I moved The Little Girls in the bathroom. I put the couch's Little Girl in the bathroom. Is warmer than the hallway. The doctor said he should stay isolated from others animals in the house not to be assaulted. Is available and the lobby. A take out 2 times to make their needs.
At home I made ​​antibiotic injection and Hardeners for diseased skin. And local treatment are powerful substances to restore diseased area.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Fetitaareculcusulinbaie

Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptySam Dec 15, 2012 12:55 pm

Thanks Carmen for give your care and love
Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyDum Dec 16, 2012 12:48 pm

I love you Exclamation Razz
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyDum Dec 16, 2012 8:56 pm

Fetita in culcusul lui Pufy
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Fetitainculcusulluipufy

The Lilttle Girl went into the house and placed in bunks of Pufy and Onciu

Fetita in culcusul lui Onciu:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Fetitainculcusulluionci

Plaga inaite de operatie dar la cateva zile dupa incident si tratament facut de mine in parc:
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Plaga1640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Plaga640x480

Plaga cusuta imediat dupa operatie
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Plagacusuta640x480

I love you

Plaga la cateva zile dupa operatie
Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Plaga640x480

Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Dec 17, 2012 6:12 am

Thanks Carmen ,you are spacial for her
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Got off medical collar. I put a sweater.   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Dec 17, 2012 11:36 am

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Littlegirlinthesnow640x

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Littlegirl640x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Littlegirloutside517x48

Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Dec 17, 2012 1:13 pm

saracutu... Crying or Very sad
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Dec 17, 2012 6:33 pm

Nice coat,dutch color
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: The coat red   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Dec 18, 2012 6:40 am

Yes, many people say it is a beautiful coat. But The little Girl doggie it is not ordinary with clothes and for that she go like they prevented. This coat was the first coat of my dog Onciu and I bought it 3 years ago. Is too long for Onciu dog but for Little Girl dog it is very good in size.
The doggie Little Girl is longer than Onciu dog although she has only 11 months old. Maturity will be a large dog.

Yes, it is i very nice colour and I'm glad it's a Dutch color. Very nice !

Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: The doggie Monica in her new family   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Dec 25, 2012 7:36 pm

We have news about Monica doggie:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Monasibebelusul2360x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Monasibebelusul360x480

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Monasicadourile360x480

Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Dec 26, 2012 9:27 pm

iooi....ce dragutt I love you I love you I love you Razz Razz Very Happy Exclamation santa
Sus In jos
Nica Stefania
Membru Forum Animalutze
Nica Stefania

Data de inscriere : 11/03/2012
Varsta : 23
Localizare : Moinesti,Bacau

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyLun Ian 07, 2013 2:20 pm

Ce dragut este!!! Very Happy Very Happy Very Happy Razz Razz
Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyJoi Ian 10, 2013 5:45 pm

mi se pare mie sau copilasu alinta catelusu? Razz
Sus In jos
Nica Stefania
Membru Forum Animalutze
Nica Stefania

Data de inscriere : 11/03/2012
Varsta : 23
Localizare : Moinesti,Bacau

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyVin Ian 11, 2013 8:34 am

Da,asa-i!! Very Happy
Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyVin Ian 11, 2013 8:05 pm

ooo ce dragut Exclamation I love you I love you Razz
Sus In jos
claudia btzt
Membru Forum Animalutze
claudia btzt

Localizare : moinesti,jud bacau.

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Ian 16, 2013 1:49 pm

ce simpatic este cheers
Sus In jos
Spinu Patricia
Membru Forum Animalutze
Spinu Patricia

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Ian 16, 2013 1:56 pm

I love you Razz Razz
Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Ian 16, 2013 2:01 pm

Razz Razz
Sus In jos
gozh holland
Membru Forum Animalutze
gozh holland

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyDum Mar 10, 2013 10:51 am

Carmen have good news about Bella and Fetita.
I hope that she tell what happen on this forum
Sus In jos
Carmen
Membru Forum Animalutze
Carmen

MesajSubiect: Fetita a fost adoptata/ Fetita dog was adopted    Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyDum Mar 10, 2013 5:49 pm

Catelusa Fetita a fost adoptata de o doamna din Olanda. Fetita a suferit mult dar acum va avea o viata buna alaturi de noua ei stapana.
De la prima intalnire Fetita a iubit-o pe Ria, d-na olandeza care a adoptat-o pe Fetita

Fetita dog was adopted by a lady from Holland. Fetita suffered a lot but now she will have a good life with her ​​new mother.
Fetita on the first date loved Ria, Mrs. Dutch who adopted Fetita.

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Riafytainparcinloculund

La aeroport Fetita se grabea catre cusca ei in care urma sa stea in timpul zborului:

To airport Fetita hurried to her cage which was to star in flight:

Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Fetitalaaeroport640x297

Catelusa Bella urmeaza a fi adoptata de aceeasi d-na Ria din Olanda. Bella si Fetita vor locui impreuna in Olanda
Bella dog will adopted by the same Ms. Ria from Holland. Bella and Fetita will live together in Holland

Sus In jos
diana05
Membru Forum Animalutze
diana05

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMar Mar 12, 2013 1:06 pm

Razz Razz cheers
Sus In jos
Lazar Catalina98
Membru Forum Animalutze
Lazar Catalina98

Data de inscriere : 06/05/2011
Localizare : Moinesti , Judetul Bacau

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyMier Mar 13, 2013 5:21 pm

Smile
Sus In jos
ManoliuLorena

ManoliuLorena

Data de inscriere : 13/03/2013
Localizare : in moinesti deocamdata

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 EmptyJoi Mar 14, 2013 8:34 pm

ce catelus dragutt Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Animale care au nevoie de ajutor   Animale care au nevoie de ajutor - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Animale care au nevoie de ajutor
Sus 
Pagina 11 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» GOZH Romania
» Suflete care au urgenta nevoie de ajutor
» aproape de prapastia disperarii: animalutele sperantei miu
» Alte animalute din Bucuresti care au nevoie de ajutor...
» Si Breaza PH are nevoie in continuare de ajutor!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum Protectia Animalelor  :: DESPRE ANIMALUTZE :: Adaposturi, Asociatii, Organizatii, Persoane Fizice-
Mergi direct la: